0 oy
97 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (26 puan) tarafından
2022 lenf bezlerımde şısme var enfeksiyon bağlı 22.mm doktor korkulacak bısey yok diyor kanımda verem mikrobu cıkmış verem için hangi doktora gidilir ama doktor veremsın demiyor mikrobu bulaşmış cok stresliyim bende herhangi bır belirti yok rahatsızlığım yok verem mikrobu  kanda cıktı dıye verem olunur mi hangi doktora gidilir 

4 Cevaplar

0 oy
önce (3,135 puan) tarafından

Göğüs hastalıkları uzmanına gitmelisin sanırım canım, babam ona gidiyordu 

önce (26 puan) tarafından
Gogus fılmımı cektıkler bırsey yok bıyopsı yapılıyor mu verem ıcın
-Reklam-
0 oy
önce (887 puan) tarafından
Yengem verem olmuştu ne alaka bilmiyorum ama Suriyeli bi restorantta yediği yemekten iğrendigi için olduğunu söylemişti aşırı igrenmek verem yapıyomuş doğru mu atıyo muydu hiç bilmiyorum  ama sen bu süreçte hijyene çok dikkat et o çok pasaklıydı
Pıyopsı yapmadan anlaşılıyor mu
Canım doktora git o kadarını bilmiyorum ama iyileşti yengem çok zayıflamıştı turp gibi şuan beslenmene dikkat et sigara içiyosan bırak maskeni de tak temizliğine dikkat et Allah şifa versin inşallah
Doktor net bırsey demıyor
Canım doktor bile bişi demiyoken biz ne diyebiliriz ki sen tekrar git gerekli yerlere kulak arkası yapma üstünde dur başkalarının da vebaline girme nolur nolmaz
Geçmiş olsun ..
Tesekur ederim canım
0 oy
önce (11,650 puan) tarafından
verem mikrobu riske atılmaz canım, tedavi olmak da şart bu durumda. kişinin keyfine bağlı bırakmıyor devlet. 
Pıyopsı yapılmadan anlaşılmıyor mu
önce (11,650 puan) tarafından
o kadarını bilmiyorum
0 oy
önce (912 puan) tarafından
Veremsavaşa gidip ordaki doktorlarla görüşmeniz gerekiyor net bilgiyi ve tanıyı ordan alırsınız 
Verem savasa neresi oluyor oyle bır yer varmı
Dıspanser mı yani
Evet dispanser benim ablam da daha önce verem oldu bizde de varmı diye oraya götürdüler test yapmaya test sonuçları düşük çıkınca ilaç kullandık 1 ay kadar
Ben yarın gidiyim bakarlar InsaAllah
Bakarlar bakarlar kan sonucumda böyle çıktı dersen hemen bakarlar riske atılmaz çünkü bu durum
Kanda verem ne testı olarak anlaşılıyor ne yazıyor bılıyormusun canım
Maalesef o test bana yapıldığında 8 yaşındaydım daha da gitmedim ama ablama sorayım o hala gidiyor dispansere
Ppd tam kan sayımı ve deri testi
Kan testinde ppt yok ben goremıyorjm
Onu dispanser alıyor sanırım

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 41 göst.
0 oy
4 cevap 123 göst.
0 oy
1 cevap 72 göst.
31 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biroglanbirkizannesi (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 162 göst.

405,838 soru

12,163,050 cevap

36,611 kullanıcı

...