0 oy
107 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,194 puan) tarafından
yapmayin diyenler var bilgisi olan cevsplayabilir mi

4 Cevaplar

+1 oy
önce (1,357 puan) tarafından
Muhtemelen cehri (sesli) zikirdir. Allah tan uzaklaştırmıyorsa hatta yaklaştırıyorsa neden olmasın. Gelmişiz şu dünyaya. Kendi başımıza ne yapabiliyoruz. Bende bağlıyım BİLAL NADİR. Gaziantep Nurdağı nda

Çok çok başka bir duygu . 
-Reklam-
+1 oy
önce (1,581 puan) tarafından

Merhaba ben yapıyorum o zikri 2 aydır cidden içimdeki vesvese gitti okadar rahatlatıyor ki yazayım sana nasıl yapıldığını hemen önce euzu Besmele çekiyoruz ne istiyorsan ona niyet edip 100 tane tövbe estağfurullah çekiyoruz sonrasında 100 tane Salavat-ı Şerif çekiyoruz sonrasında yine euzu Besmele çekip 11 ihlas 1 fatiha okuyup çektigimiz Salavat-ı şerifi peygamberimizin ruhuna bütün evliyalarımıza Veysel Karani Hz ruhuna aklına gelebilecek bütün dervişlerin şehitlerin ölmüşlerinin ruhlarına hediye edip ardından euzu Besmele çekip 100 tane lailahe illallah çekip bitiriyoruz başlamanı tavsiye ederim ben bu zikire başladığımdan beri çok güzel şeyler olmaya başladı hayatımda :)

önce (1,194 puan) tarafından
abdest gerekli mi
ss aldim abdestsz olursa yarin yapmaya baslarim bende
Gerekmiyor canım regliykende yapabiliyorsun zikir sonuçta ayet falan olmadığı için sorun olmuyor şimdiden Allâh kabul etsin
Yarını bekleme hemen şimdi başla telefonuma zikir matik indirdim ben çok kolay oluyor öyle oturduğum yerde yapıyorum hemen çok şükür birde günde 2 defa gündüz ve akşam veya gece yapılması öneriliyor bilgin olsun
teşekkürler denicem bende
Rica ederim :)
0 oy
önce tarafından
Neymiş nedenmis ne için yapılıyormus 
kanseri bile yenen olmus bu zikirle ama kimiside musallat falan oluyorlar diyorlar bende merak ettim belki burda yapan bilen vardir
0 oy
önce (3,952 puan) tarafından
Bir çok tarikat var ders veren. Allah'a götürüyorsa neden yapılmasın, ama O'na varmak değil mi? Annem de Malatya Darende den dersli. Ekstra nafile namaz ve zikirleri var buna neden yapma desinler ki. Yanlış bir şey yok yani
yapanlara uc harfliler musallat oluyormus diyorlar
Yok artık :)) Kur'an okuyup namaz kılının yanına gelemez onlar
önce (693 puan) tarafından
Niye gelemesin dinlemeye gelirler :)
O zaman kapımız hep açık ☺️

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 274 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,770 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 184 göst.
11 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 14 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde El-Fa-Mi (1,041 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 349 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,472 puan) tarafından soruldu

405,859 soru

12,163,855 cevap

36,614 kullanıcı