0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (851 puan) tarafından
Kızlar devlet hastanesinde ücretsiz burun estetiği olucam hem sağlık amaçlı hem estetik amaçlı 4 ay önce falan listeye yazdı ismimi biz sizi arayalım dediler kaç ay bekleme süresi oluyo olan var mı 

10 Cevaplar

0 oy
(6,122 puan) tarafından

haci baba tekkesi degilki:) ucretsiz estetik olmaz. sadece ucuz olur bnce

(851 puan) tarafından
Sağlık sebebi ile yapılacak doktor çok iyi  profilinde de çok paylaşım yapıyor tamamen ücretsiz çünkü sağlık sorunum var doktor kendisi söyledi herhangi bir ücret olmayacak sağlık sorununu ve estetik olarak da düzelticez dedi
-Reklam-
0 oy
(1,045 puan) tarafından
İsteğe bağlı estetikler malesef ücretli . Dışarda 50 ise devlette 30 gibi fiyat istiyorlar
(851 puan) tarafından
Sağlık sebebi ile olucak.ben fiyat olarak sormuyorum süreç olarak sormuştum
0 oy
(4,849 puan) tarafından
İstanbulda 25 20 devlette 
(851 puan) tarafından
Fiyat olarak sormuyorum ameliyat sırasi max ne kadar sürede geliyor yaptıranlara sordum yani
(4,849 puan) tarafından
Fiyat ta sorulmuş diye anladım ben
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Benim kıkırdağım yamuktu onu düzelteceklerdi estetik isteğim var mı diye sordular 18 yaşındaydım annem atladı yok diye keşke şimdi ameliyat olsaydım sağlık için olan ameliyatla birlikte olacağı için çok bişey talep etmezler ben bir ay içinde ameliyat olmuştum 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Kardeşim de geçen gün devlet Hastanesi'ne gitti burnunu yaptırmak istedi kemiğinde zaten sıkıntı varmış o da sıra bekliyor doktor demis hiç belli olmaz sıranın sana gelmesi aylar sürebilir 
0 oy
(3,553 puan) tarafından
Ben 2013 yılında devlette yaptirmistim ücretsiz 1 ay beklemistim 

Tabi iyi yapmamislardi
0 oy
(797 puan) tarafından
Estetik ücretsiz olmuyor devlette ucuz oluyor sadece kardeşim gözünü çizdirdi o da estetiğige girdiği için 8 bin tl ödedi şehir hastanesine 
0 oy
(3,668 puan) tarafından
Geçen birini duydum devlette yapmış 30 bin vermiş 2 ayda sıra gelmiş 
0 oy
(5,530 puan) tarafından

Asistanlar uzmanlık alabilmek için yapabildiği kadar ameliyat yapması gerekir. Zamanında Bizim bir asistan dr muz vardı. Her gittiği kafede restoranda kim görse “ burnunuza biraz estetik dokunuş yapmak gerekiyor böyle çok iyi olur. Mutlaka gelin ücretsiz.” deyip hasta topluyordu :) o geldi aklıma. 

Şu an prof olmuş :) Ameliyat sırasına aldılarsa ararlar mutlaka

(6,122 puan) tarafından
denek olarak yani:)))
(5,530 puan) tarafından
Hayır, hoca başlarında duruyor ve müdahale ediyor. Kimse annesinin karnında öğrenmiyor ki :))
(6,122 puan) tarafından
yani demek istedigim o . ama sonucta bu el beceresi ve tecrube istiyor gorsel bisey. atiyorum sagliksak olan ameliyatlari illaki asistanlar yapcak ki ogrensinler hayati bir risk oldumu mudahale ediyor hica haliyle. ama gorsel biseyin sonucu da sonradan ortaya cikacak birseyi tecrubesize emanet etmeyi tercih etmem . cunku agzin yandi bikere .  2012 yilinda bende acibademde oldum  estetik  . baktigin zaman lux buyuk hastane ama doktor sanirim tecrubesizdi gencti cunku belli deneyimleri vs sinradan okudum sknradan arastirdim. hic mmnun kalmadim mesela kenigi torpuledi brakti okadr para vermisim estetik olmusum iyi bir hastanede  ama iste deneyim zamanla coktu ilk zaman fena degildi ucu haff kalkikdi amasonra dustu ucu kemik cikti kikirdak kaydi. suan senelerdir dr arastiriyorum revizyin icin. tabi maddi durumu el vermeyip de uygun biyer bulmak isteyen yada ucretsiz oluyorsa devlette olmak isteyen kendi tercihi ama nacizane cok iyi arastirilmasi tavsiyesi vermek isterim
(5,530 puan) tarafından
Burun estetiği komplikasyonsuz asla olmuyor. O nedenle burundan uzak durun derim büyük olsun şekilsiz olsun ama uzak durun. Burun estetiği olup da mutlu olan kimse görmedim. Mutlaka bir şey çıkıyor. Kim yaparsa yapsın. Burun küçülüyor dudak burun arası boşluk büyüyor sonra onun için dudak dolgusu yaptırıyor kişi. Benim burnum büyük Konya’nın en iyi cerrahları ile çalıştım. İstesem bedava yaptırırım ama gördüklerim yetti. Bir hastamız 4 kez ameliyat oldu en son kanlanma bozuldu burun ucu morumsu bir şey oldu. Kadın her seferinde memnun değildi en son kalıcı bir sorun oldu. Burun yüzün tam ortası onun ayarları ile fazla oynamamak gerek bence.
(6,122 puan) tarafından
digrudur . ben ölecegimi masada kalacagimi bilsem yaptircam burnumu derdim hem cocukluktan beri 8 on yastan beri bunu. hayaliyle yasadim desem yeridir:) ama gerckten oyle memnun olan dort dortluk
olan asla yok
0 oy
(2,114 puan) tarafından
Aciliyeti yok ve estetik yapılacaksa beklettikçe bekletirler ki zaten 4 ay önce listeye almışlar diyosun yani aciliyeti olsa bu kadar bekletmez 1 en fazla 2 ay içinde çağırırlardı..Devlet hastanesi dahi olsa min 12-15000 den aşağı yapmaz burnundaki kemik sıkıntı v.s daha fazlaysa bu fiyat 30-35000 e kadar çıkar..Bu arada hangi hastane ve doktor?
(851 puan) tarafından
Şehir hastanesi Zuhal zeybek Sivas ve özellikle sordum hiç bir ücreti yok dedi doktorum sağlık adı altında yapicaz sağlık sorunun var onu yaparken de estetik müdahale de bulunup düzeltme yapicaz dedi sayfasinda da var çok güzel yapıyo
(2,114 puan) tarafından
Umarım öyledir o zaman ☺️ inşallah istediğin gibi yapar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 53 göst.
0 oy
6 cevap 209 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,360 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
13 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gamzeozbk58 (1,831 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 103 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (851 puan) tarafından soruldu

410,134 soru

12,331,818 cevap

39,232 kullanıcı

Kategoriler

...