0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (1,377 puan) tarafından
Kızlar sizlerden veya çevresinde olup bilgisi olan var mı? Sertifika alıp çalışmak istiyorum. Zor mu yaş sınırı var mı 

8 Cevaplar

0 oy
(1,644 puan) tarafından
Yaş sınırı yok. Zor da değil sınavları basit. Silahlı alacaksan o biraz zorlayabilir. Ben silahlı diye girdim silahsız aldım .d.d.d.d
-Reklam-
0 oy
(4,309 puan) tarafından

Yaş sınırı yok diye biliyorum ama arkanda sağlam bir dayı gerekiyor düzgün rahat bir is bulabilmek için 

0 oy
(568 puan) tarafından

Ben her ikisinide aldım. 21 yaş öncesi silahsız 21 yaş sonrası silahlı alabiliyorsun. Tabi eğer bu yaş sınırı değişmediyse. Ben 18 imde silahsız aldım sonra silahlıya geçiş yaptım. Ama hiç çalışmadım nasip olmadı. Zaten cebimde olsun ihtiyacım olursa belki iyi bi iş denk gelirse diye almıştım. Ama şans işi iyi bi iş bulabilirsinde, bulamayabilirsinde... Ankarada bazı güvenlik şirketleri nanay... Gidip CV veriyordum adam bana falanca anaokulda temizlik işi yaparmısın diyor :D.... Hani o işi başkası yapsın ben para vermişim sertifika almışım.... Kendimde alımlı çalımlı biriyim dalga geçiyorlar . Hatta kendi kurs yerimden de aynı düşünceyle aramışlardı telefondakine iyi laf sokmuştum... 

0 oy
(482 puan) tarafından
Eşim İstanbul'da güvenlik görevlisi olarak çalışıyor. Burada iş bulmak kolay ama diğer şehirleri bilmiyorum. Sertifika almak zor değil. Sadece vardiya şeklinde çalışmak kadınlar için, özellikle de anneler için zor olabilir. Birçok yerde gece vardiyası oluyor. Sabit gündüzcü olabileceğin iş bulmak biraz zor olabilir ama imkansız da değil. 
0 oy
(2,021 puan) tarafından

Kimlik almak zor değil işin zorluğuna gelince çalışacağın yer önemli :) sağlık bakanlığı belediye ilanlarını kovala derim avm falan zor gibi ve parası az 

0 oy
(2,153 puan) tarafından
Sertifika almak kolay 

Ama iş bulmak zor

Ben çalışıyorum havalimaninda
0 oy
(418 puan) tarafından
Valla yaş sınırı yok ama şans laizm dayı yoksa 

Bnm arkdsim 30 yaşında öldü ama bir yıl devlete atanmayı bekleid şansına çıktı 
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Bende aldım 5 senede bir yenilenecekmiş