0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (270 puan) tarafından
Zayıfladı, halsiz, yürüyemiyor. Her şey bir anda gelişti. Kanser teşhisi konuldu. Çok çaresizim. Sanırım ölecek. Dua edin de iyileşsin 

5 Cevaplar

+2 oy
(9,921 puan) tarafından
Şok oldum hayvanlar kanser oluyo mu ki 
(2,324 puan) tarafından
İçimdeki ses
(270 puan) tarafından
Oluyormuş yaşayarak öğrendik bizde
(2,324 puan) tarafından
İnşallah biran önce iyileşir
(4,097 puan) tarafından
Kedilerde insnlar gibi bir çok hastalığa yakalanabiliyor hatta hay.vanların geneli
(295 puan) tarafından
Kedim kalp krizi geçirip ölmüştü. Yani insanlar gibi onlar da bu tür hastalıklara yakalanabiliyor
(9,921 puan) tarafından
Kedinin kalp krizi geçirdigini geçen duydum birde hayvaanlarında dovn sendromu olduklarını ama kanseri ilk defa duydum
(295 puan) tarafından
Bende down sendromu olduklarını duyunca şaşırmıştım :) kanserde de Kemoterapi alıyorlar insanlar gibi
(270 puan) tarafından
Kusura bakmayın geç cevap veriyorum ama kedim vefat etti. Yeni girebildim.
(9,921 puan) tarafından
Aa üzüldüm ya başın sağolsun canım. Sende o ölünce binayı başına topladin mi merak ettim bir yerde misafirdim ev sahibinin kedisi ölünce feryat figan bağırdılar otopsi yapacaz dedike
(270 puan) tarafından
Allah razı olsun. Kedime günde 10-11 tane iğne vuruyorlardı. Ama her gün eskisinden daha kötü oluyordu. Yemek yiyemiyor, su icemiyordu. Öldüğünde çok üzüldüm ama daha fazla acı çekmeyeceği içinde sevindim. Kısacası öyle binayı başıma toplamak ya da feryat figan bağırmak olmadı.
(9,921 puan) tarafından
Bu misafir olarak gittiğimiz ev 3 gün boyunca kadın odadan çıkmadı sesli şekilde evi inletecek şekilde ağladı.ve 12 kedisi vardı olende dovn sendromuluydu daha önce kalp krizi geçirmişti.
-Reklam-
0 oy
(262 puan) tarafından
Oy ne üzüldüm gece gece. Aklıma ayağı sakatlanıp acıya dayanamayn kedımız geldı uzun süre çok üzüldüm
(270 puan) tarafından
Yaninda duramıyorum zaten, ağlayasım geliyor. Kanser bir de insanlar dayanamıyor o nasıl dayansin
0 oy
(349 puan) tarafından
Kuzum ya kedilere kıyamıyorum ayrı bı zafim var rabbimin dilsiz kulları rabbim bı mucize versin  iylessn 
(270 puan) tarafından
Amin inşallah iyileşir
(349 puan) tarafından
İnşallah cnm bende yazın bı dalginligimla kedimi mskinede yıkadım hala vicdanım hiç rahat değil rabbim affetsin
(1,302 puan) tarafından
Kız makinede ölür ******
(349 puan) tarafından
Öldü cnm zaten iki aylıktı dalginligimla çalıştırdım makineyi
0 oy
tarafından
Çok üzüldüm iyileşir inşallah 
(270 puan) tarafından
Maalesef hayatını kaybetti.
0 oy
(4,177 puan) tarafından
Insallah en kısa sürede iyileşir, geçmiş olsun.
(270 puan) tarafından
Teşekkür ederim fakat öldü kedim. Bu postu açtıktan iki gün sonra. Yeni yazabiliyorum kusura bakmayın.
(4,177 puan) tarafından
Aaa çok üzüldüm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 50 göst.
+1 oy
7 cevap 73 göst.
12 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 14 göst.
17 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casper (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 221 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Tuba Y (1,013 puan) tarafından soruldu

408,427 soru

12,271,151 cevap

37,595 kullanıcı

Kategoriler

...