+1 oy
245 göst.
önce Aile kategorisinde (4,043 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar kahvaltılar yapildimi bebeler uyandımi kocalar  gonderildimi bugün neler yapacaksınız 

Benim bebem uyuyor kocam bey işe gitti kahvaltı yapmadi ben tek kaldım yine 

Bugün çok yoğunum eşim makinada yıkanacak halılarını yıka hazırlığını yap yarin temizliği yapayim cıksın aradan dedi dolapları camları koltuklar  silenecek yarını güzel değerlendirmem lazım 

image

14 Cevaplar

+2 oy
önce (751 puan) tarafından

image

eşim sabah nöbetten çıkı eve geldi uyuyor şimdi o uyanan kadar oğlumla tost yiyelim dedik :) bugün niyetim hiç birşey yapmamak ama olmuyor 3 posta çamaşır var :D yemek yok yapmam lazım. Afiyet olsun canım sanada❤️
Bende ilk postayı attım şimdi :) halılar makinaya girince iyi oluyor ya herzaman yıkatmaya verilemiyor maalesef benimde makinaya giriyor Allahtan salon hariç tabi
önce (4,043 puan) tarafından
Benimde oturma odası ve 2 yerde ki girmiyor ama geri kalan sığıyor
Büyük kolaylık valla eşinden de Allah razı olsun yardım ediyor
Binlerce kez cnm hergun bir yer olacak şekilde yapacaktım ben izin vermedi
Allah birbirinize bağışlasın benim eşimde yardım eder ama yalvar yakar anca :D bazende 1 kere derim yapar şaşarım
-Reklam-
+1 oy
önce (2,542 puan) tarafından
Günaydın bebeler uyandı eşim evde bugün hava savuk diye gitmedi uyuya evi temizliyecem uyanana kadar afiyet olsun kolay gelsin 
Bende gitme cok soğuk dedim ama çalışmam lazım dedi gitti benimki

Teşekkür ederim cnm
+1 oy
önce (17,211 puan) tarafından
Eşim ise gitti oğlum uyuyor bende yatak keyfi yapıyorum maalesef bugün temizlik günüm :) 
Nasipse bende yarın detaylı giricem bugün yolluklari filan yikiyorum yarına kadar balkonda petek üstünde kurutmaya uğraşırım
önce (17,211 puan) tarafından
Kolay gelsin
+1 oy
önce (81 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar günaydınnn afiyet olsun 

eşim işe gitti oğlumun 2 gündür ateşi vardı büyük arka dişleri patlamış ondan mıdır üşüttü mü bilmiyorum biraz öksürükte var gece saat 2 de istifa etti ılık duş aldırdım ateş düşürücü verdim sabah güzel uyandı şuan birşeyi yok gibi duruyor oynuyor ama gözleri çökmüş kuzumun 2 günde umarım düzelir ya hiç hasta olmasınlar çok zor oluyor sabaha kadar yat kalk yat kalk başım ağrıyor mideme vuruyor

şimdi kahvaltı hazırladım yapıp çamaşırlarla uğraşacağım birkaç çeşit kurabiye hazırlayıp buzluğa atacağım salı günü misafir gelecek önden ikramlıkların bazılarını hazırlayayım pazartesi temizlik sarma ve pasta yapacağım 

Yarında erkenden kalkıp hataya gideceğiz eşimle arkadaşının yanına hacdan gelmiş rabbim hepimize nasip etsin 
Amin inşallah cnm kolay gelsin
+1 oy
önce (2,650 puan) tarafından
Günaydın afiyet olsun oğlumla şimdi kalktık kızım uyuyor eşimde sabah namaz kılmaya kalkmıştı kitap falan okumuş uykusu gelmiş geri yattı :) saat 11 gibi kahvaltı hazırlarım memur olduğu için hafta sonları evde oluyor bugün evde oturup sinema ve animasyon keyfi yapıcaz ailecek kızımın istediği önümüzdeki hafta eşim izinli o zaman AVM falan yaparız hafta sonları buraları kalabalık oluyor eşimde sevmiyor kalabağı ondan evde takılıyoruz kışın genellikle böyle oluyor bizde
Oh ne güzel
+1 oy
önce (4,745 puan) tarafından
Kahvaltı hazırlıyorum eşim evde kızımda yeni kakti afiyet olsun
Ellerine sağlık canım
+1 oy
önce (19,157 puan) tarafından

Günaydın afiyet olsun cnm

Kahvaltı verdim çocuklara çay iciom için yumuşasin :).

Bende simdi bi bardak aldım oturdum baza altina girdim canım çıktı
Bnde şimdi debizin dolabima gircem ya
Bı sürü kıyafet var dağıtcam yine
Benimde vereceklerim var ama doğumdan bir süre sonra şuan bol bol giyiyorum iyi oluyor
Aynen cnm giyin sıkı sıkı şimdilik üşütme sen
Öyle yapıyorum cnm gebelik öncesi hiç bir kıyafetim olmuyor şuan göbekten dolayı
+1 oy
önce (1,461 puan) tarafından
Eşim hep homeofis çalışıyor:)  bebekler ayakda kahvaltı yapıldı ✓ kar var napalım ayın 15 ini bekliyorum ✓✓
Gördüm cok güzel yağmış
+1 oy
önce (16,989 puan) tarafından
Afiyet olsun canım. Evde pek bı işim yok. Olsaydı yapacak halim yok yorgun uyandım ve orucluyum. Az bulaşık var onları yıkayacam. Sonra çamaşır katlayacam..
0 oy
önce (9,575 puan) tarafından
Kardeşime gitmeyi planlıyorum beraber kusariz artık..oda hamile oda benim gibi sürünüyor:)) en azından çocuklar eglenir 
0 oy
önce (2,274 puan) tarafından

Yine erkencisin maşallah :) biz bugün 10 buçuga kadar uyumuşuz kızımla ay nasıl iyi geldi ❤️

Bugünkü planım pek yok.  Boş. Yemek falan da yapmayacağım hazır. Akşama eşimin ninesi dedesine umreden hoş geldine gideceğiz sadece orası için kek yapacağım inşallah o kadar :) 
0 oy
önce (2,312 puan) tarafından
Kolay gelsin canim afiyet olsun bende sil süpür işi yapcam bugün 
0 oy
önce (619 puan) tarafından
Günaydın oğluma okuma yazma öğretiyorum öğretmeninin destegiyle şuan yeni müfredata göre gidiyoruz ilk grubu bitirdik birleştirmeleri bitirdik bugün ilk grup üzerinde okuma tekrarı yaptırmayı dusunuyom pek işim yok onla ugrascam
0 oy
önce (380 puan) tarafından
Ohh afiyet olsun 

Bn dün yemeği kaciridm dye bugün tek öğün beslenicem zayıflama kahvesiyle yola devam :D 

Eşimi şehir dışına gönderdim 

Büyük oğlanı doyurudm evi süpürdm sildim tozları aldım camasirlari katladim ütüyü yaptım 

Bminik paşayı salliom uyursa yemek yapicm 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 166 göst.
25 Kasım 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (4,043 puan) tarafından soruldu
+1 oy
32 cevap 334 göst.
0 oy
8 cevap 208 göst.
4 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Ysfpnr (184 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 263 göst.