0 oy
156 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (19,566 puan) tarafından
Belim çok kötü kilitlendi. Günlerdir çok zor hareket ediyorum. Her an ağrıyor. Wcile gitsem bişey verirler mi. Yoksa emziriyorum diye geri gönderirler mi? Başına gelen var mi 

7 Cevaplar

0 oy
(568 puan) tarafından
Geçen yanlışlıkla eşime sürerken elimle sürdüğüm için korku yaşadım. İçinde benzil alkol mi ne var. Deriden kana kandan süte karışıyor diye biliyorum. Google da da çok aradkm makineyi bulamadım evde ondan sütümü de sağamadım mecbur emzirdim. Birşey olmadı ama doktorlar önermiyormuş kas gevşetici jelleri hapları. Çünkü ne içersek ne alırsak o süte geçiyor malesef. Ama bi sağlık ocağına da gidebilirsiniz en azından verirlerse onlar da verirler boşuna hastaneyle uğraşmazsınız. 
(19,566 puan) tarafından
Hastane daha yakın . Hem bugün cumartesi kız .
(568 puan) tarafından
Çok doğru, yoruldum bebiş var takvimlere baktığım mı var :)
(568 puan) tarafından
Kız aklıma ne geldi. Eczaneye sor istersen YAKI al. Yakı böyle büyük bant şeklinde bişey. Yapıştırınca ısıtıyor belki zararsızsa eczacıda önerirse al işe yarar biraz. Hiç bi şey bulamazsan da sıcak su torbası da işe yarar. Masaj ve sıcak banyoda belki işe yarar. Sebebini bilsem belki farklı bişey de gelir aklıma
(19,566 puan) tarafından
Bel fıtığı dostum. 2. Çocuktan sonra iyice sık olmaya başladı. Yakı emzirirken oluyo mu bilmiyorum. Sorayım bı eczaneye eşim sorsun yani. Valla çok zor duruyorum yerimde
(568 puan) tarafından
Anladım çok geçmiş olsun.
-Reklam-
0 oy
(2,339 puan) tarafından
Kız benimde 5-6 gündür belim ağrıyor  normalde sırt ağrım yok acaba benimdemi kaslarıma bişey oldu bendemi sürsem 
(19,566 puan) tarafından
Ya normalde emzirirken surulmuyor diye biliyorum. Ama bı ihtimal doktor birine bişey vermiştir iyi gelmiştir diye sorayım dedim. Çok kötü durumdayım. Ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Ne uyuyabiliyorum. Bakalım belki bilen çıkar
0 oy
(22,185 puan) tarafından
Hap mi krem mi cnm

Yani ben hap ta içmişim

Kremde sürmüştüm

2 saat en az emzirmedm 
(19,566 puan) tarafından
Doktor mu verdi peki dostum. Valla farketmez. Hangisi kullanılıyorsa . 2 saati ayarlar içerim iciliyosa acile gitcem yazdircam ona göre
(22,185 puan) tarafından
Evet yavrum' doktor vermistu
Aynen ayarla süt verme 2 3 saat inşallah ilesir

Bebeğin kaç aylık yavrum'
(19,566 puan) tarafından
2 3 saat uyku saatine denk getiririm ay inşallah bana da verirler . Şuan çok sevindim. Öğlen eşim işten gelsin de hemen gideyim acile
(19,566 puan) tarafından
Allah senden razı olsun.
(22,185 puan) tarafından
Senden da razİ olsun inşallah verirler sana canım
0 oy
(2,700 puan) tarafından
Onu bilmiyorum ama çok kötüysen zeytinyağ sürdür üstüne biseyler sar sıcak su torbası da varsa üstüne koy biraz iyi gelir. Eşimin de bel fıtığı var ağrısı olunca hep böyle yaparim sabaha hiçbir şeyi kalmaz
(19,566 puan) tarafından
Deneyeyim inşallah çok sağol dostum
(2,700 puan) tarafından
Geçmiş olsun
(19,566 puan) tarafından
Sağolasın
0 oy
(12,684 puan) tarafından
kas gevşeticiyi hiç önermiyorlar canım ne gebelikte ne emzirirken. çok kuvvetliymiş. sıcak bez falan koy, hareket ettirmeye çalış
(19,566 puan) tarafından
Ya evet iyi bı ilaç değil. Dediğin gibi yapayım bı sağolasın dostum
(12,684 puan) tarafından
kızın nasıl oldu bu arada
(19,566 puan) tarafından
Çok şükür iyi. Sorun yok. O gün de sorun yoktu. Tedbir amaçlı tuttular ama heralde kapağını ağzına kattı. Sonra tadını beğenmeyip geri çıkardı. Ağzı az kokuyodu çünkü. Bilmiyorum. Görmeyince oyle tahmin ettik artik
(12,684 puan) tarafından
aman iyi olsun da
(19,566 puan) tarafından
Sağol dostum
0 oy
(84 puan) tarafından
Canım. Benim de boynum ve omuzlarım çok kötü ağrıyordu DOLGİT krem verdi o kadar iyi ki hemen ağrıyı hafifletiyor bende bebek emziriyorum bı zararını görmedim kullanabilirsin demişti bana hala da agridikca kullanırım eczaneden al istersen sarı kutu lu olacak
(19,566 puan) tarafından
Ay bilmiyorum ki birazdan doktora gitcem ona sorayım. Sağolasın dostum.  Sıcak su dedi arkadaslar. Eşime sıcak su torbası al gel dedim. O da senin ağrın öyle geçecek bı ağrı değil dedi. Bı gideyim artık doktora bişey vermezse sıcak su yaparım. Dolgit i de sorayım
(84 puan) tarafından
Evet canım o çok iyi geliyor aldın mı bilmiyorum ama nasıl oldunuz
(19,566 puan) tarafından
Ay kız dolgit i sormayı unuttum ya ben kafa gitmiş. İğne yaptılar. Biraz daha iyiyim şükür. Tam değil de bakalım. 2 saat oluyo. Begin ve sinir cerrahiye gitcem inşallah. Emzirdigim için emzirme dönemi bitsin sonra gideyim diyodum. Ama belim dayanmiycak galiba o kadar. Bakalım . Sağol yine de. Keşke sorsaydim ama unutmuşum
(84 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
(19,566 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(40 puan) tarafından
Benimde kolumda yırtık oluşmuştu 2 krem 2tane de kas gevşetici hap kullandım.bebegim 18aylikti hap içince 4saat felan emzirmiyordum..
(19,566 puan) tarafından
İğne verdi doktor. 4 5 saat emzirme dedi bana. Şimdi son kez emziriyorum iğneden önce. Sana da geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 456 göst.
2 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yesim_alnt (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 87 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.
0 oy
4 cevap 426 göst.
21 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Trbznlugln (2,061 puan) tarafından soruldu

408,625 soru

12,279,813 cevap

37,855 kullanıcı

Kategoriler

...