0 oy
74 göst.
Diğer kategorisinde (17,339 puan) tarafından
Günaydın hanımlar burada bebisleri olanlar uykusuzdur ama benimki 5 yaşında uyumuyor gece zorla 12 de anca uyur sabahta bazen 7 de kalkar bazende taş çatlasa 9 da uyanır. Bıktırdı artık beni bebekliginden beri aynı uyku sorunu hep var geçen yıl 1 sene boyunca hep supraktin surup kulanrdim o zaman yine uyurdu sonra kestik ilacı şimdi yine basliycam galiba napicqm bilmiyorum aranızda aynı sorunu yaşayan varmi ne kullandiniz 

7 Cevaplar

+1 oy
(19,653 puan) tarafından
Hiperaktif bı çocuk deil mi cnm gün icinde
(17,339 puan) tarafından
Çok hiperaktif değil canm normal oynar o konuda sıkıntılı değil sorunumuz uyumamasi uykuya dalmakta zorluk çekiyor
(19,653 puan) tarafından
Dedim hiperaktivse direk akşam uykuya dalmasi laizm :)
O açıdan düşündüm bende')
(17,339 puan) tarafından
Çok yorulduğu zamanlar da aynı malesef
-Reklam-
+1 oy
(7,613 puan) tarafından
Ne bu şurup uyku için mi eğer öyleyse bağımlı olabilir sürekli kullanmak gerekir bunun yerine durumu kabullenmek en iyisi. Kızım 2 buçuk yaşında hiç verimli uyuduğunu görmedim geç yatar çok erken kalkar. 11 gibi uyur mesela 7 de uyanır. Ama çok şükür artık geceleri 1 kez anca uyanır hasta değilse tabi. Bazı çocuklar böyle. Gece sık sık uyanmıyorsa dert edecek bir durum yok.
(17,339 puan) tarafından
Gece de kalkıyor canım ben surup almayı düşünüyorum
+1 oy
(285 puan) tarafından
Kuzenimin ikizleri var kız olan öyle. 2.sınıf oldular hala uyumaz bebekken uyku eğitimi de almışlardı ikisine. Oğlanda sorun yok ama kız uyumuyor. Gece 12de zorla yatırıyorlar bazen gece 3te kalkıyor sabah oldu uyudum bitti diye. Geri uyutabilirlerse okul saatine kadar uyuyor uyutamazlarsa kalkıp oturuyorlar mecbur. Sorduğumuzda da uyku gereksiz birşey vakit kaybı diyor
(17,339 puan) tarafından
İşte benimki de bebekliginden beri aynı gün içinde çok yorulsa bile uyumaz ve oda gece kalkar ben zorla uyuturum canm 2 3 yaslarindayken gece kalkıp uyumazdi bizde bende beklerdim yanında oturup oyun oynardık
+1 oy
(1,841 puan) tarafından
Bizde de o sorun var canım sabah yedide kalkar gece on iki bire kadar uyumaz düzeni tutturamadim birturlu bir ara düzen kurdum ama yine bozuldu eşim baybay night araştırmış alalım dedi ama ben istemedim kullanan varmi bilmiyorum 
(17,339 puan) tarafından
Bende duydum almayı düşünüyorum artik
(1,841 puan) tarafından
İçeriği iyi mi canım acaba zararlı degilmi bir bilgin varmı eşimde almak istedi ama bilmediğim için istemedim kullanıp memnun kalan varsa valla bende alirim
(17,339 puan) tarafından
Bende bilmiyorum ki canm araştıracam bakalım
+1 oy
(613 puan) tarafından
Gün içinde uyutma ve mümkün olduğu kadar yor onu yorulan çocuk daha verimli uyur
(17,339 puan) tarafından
Gün içinde asla uyumaz canm
0 oy
(699 puan) tarafından
peki huysuzluk yapıyor mu
(17,339 puan) tarafından
Benim uyurken canım sıkılıyor diyor canım hep bunu söylüyor
(699 puan) tarafından
belki de uyku ihtiyacı azdır. neden çok çok uyutmaya çalışıyorsun ki
(17,339 puan) tarafından
Canım isteğim çok uyuması degilki benimknj ben zorla uyutuyorum
0 oy
(1,624 puan) tarafından
Gün içinde yeterince yorulmuyor mu acaba oğlum o yaşa daha gelmedi o yüzden aklima bu seçenek geliyor sadece ☺️
(17,339 puan) tarafından
Yorulsada aynı canım bana mısın demiyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
+1 oy
12 cevap 184 göst.
0 oy
2 cevap 48 göst.
0 oy
2 cevap 83 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ümranşen (1,869 puan) tarafından soruldu