0 oy
260 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,248 puan) tarafından

image

image

image

kızlar sizce hangisi daha güzel kaşe ve şişme arasında kararsız kaldım. Şu anda giydiğim de kaşe kaban o kadar ağır ki taşımakta zorlanıyorum. Fikrinizi söyler misiniz ona göre karar veriyim

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kase kullanıyorum bej ve taş rengi seviyorum
(4,248 puan) tarafından
Bende açık renk istiyorum da şimdi jnternetten alacağım için modelinden emin olamıyorum
tarafından
Ben gecen sene haydigiy sitesinden çok uyguna almıştım
(4,248 puan) tarafından
Benim Zühre tercih etme sebebim çok sağlam olması kullandığım kaban 4 senelik hiç Bi yerinde dikisi bile atmadı o kadar sağlam o yüzden fiyatından çok kismak istemiyorum aldığımı da yine en az 4 5 sene giyerim diye düşündüm
-Reklam-
+1 oy
(986 puan) tarafından

Kaşe kaban daha güzel ama artığınız modeli beğenmedim o fiyata daha modern şeyler alabilirsiniz bence :)

(4,248 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Evet model benim de çok hoşuma gitmedi ama eşim  internetten al gidip dolasmayalim diyo üstüme giymeden de nasıl alcam bilmiyorum
0 oy
(22,049 puan) tarafından
Şişme sevmiyorum ben

Modellerini de begnemedim açıkçası cnm

Ama kasede bu deikde bej rengi olsa ckk güzel olur diye düşünüyorum 
(4,248 puan) tarafından
Şişme bana çok yakismiyo da zaten :) ama hafif olsun diye şişme istiyorum iki çocukla kendimi zor taşıyorum kasenin bej rengi vardi galiba bakiyim onu da atiyim
(22,049 puan) tarafından
Ever kaseler gerçekten çok ağır 5 kilo var en az:))))

At bakım kuzum
(4,248 puan) tarafından
Grisi varmis baktim
0 oy
(7,208 puan) tarafından
Ben kabancıyım,ama montlarda çok güzel. Bu modelleri Zühre'nin mağazasında görmüştüm. Montlar sadece biraz kaba gelmişti bana ,ama kalitelerine diyecek yok. Zühre de daha güzel kaban modelleri de var ama, Zühre'nin kendi kabanları genel olarak ağır. Deneyip öyle almanızı öneririm.
(4,248 puan) tarafından
Su an kullandığım da zührenin kaşe kabani yerinden zor kaldırıyorum:) şişme mont ince alsam alırım kalin olanlar bende çok kötü duruyo boyum kısa olduğu için yani pek seçeneğim yok
(7,208 puan) tarafından
Şişme montları da çok ince değil bilginiz olsun.
(4,248 puan) tarafından
Üşütmesin yeter :) çok kalın bende berbat duruyo
0 oy
(1,982 puan) tarafından
Zühre değil mi bu montlar? Üstteki monttan arkadaşta var aşırı sıcak tutuyor ama bence görüntüsü hoş değil. En alttaki kase benim de hoşuma gidiyor, bej rengini istiyorum. Ben geçen sene Armine trendtten aldım bir şişme mont. Kaba da durmuyor, sıcak da tutuyor. Ama yine de daha klasik dursun diye kaşe de istiyorum
(4,248 puan) tarafından
Su anda kaşe kullanıyorum o kadar ağır ki omuzlarım agriyo taşırken o yüzden kaşe ya da şişme alırken ince olmasına dikkat etmem laizm ama Bi türlü karar veremiuorum
0 oy
(3,123 puan) tarafından
İkincisi çok kötü bide bence hiç biri bu fiyat etmez bence  bu fiyatı vereceksen kaliteli ve güzel markalara bakın derim 
(4,248 puan) tarafından
Kaliteli marka zaten zührenin
(3,123 puan) tarafından
Doğrudur ben hiç duymadım iddaa etmem bu konuda ama fiyatına göre güzel değil tabi herkesin kendi zevki belki benim beğendiğimide sen beğenmezsin ama görmeden denemeden alma belki giyince şık durmaz bide iadeyle uğraşma
(4,248 puan) tarafından
Bende çok sevmedim ama aradığım incelik Bi de modelde bunlar tabi beğendiğim farklı modeller var onlara Bi türlü cesaret edemiyorum üstüme yakışmaz diye. Görüp almayı bende istiyorum ama iki küçük çocuk var onları bu soğukta nasıl çıkarıp saatlerce gezdiririm o da sıkıntı
(3,123 puan) tarafından
Doğrudur canım eşin bakamazmı çocuklara sen gidip bak
(4,248 puan) tarafından
Eşim sırf çocuklara bakmamak için  ınternetten al diyo zaten:) olmazsa ben sipariş veririm üstüme olmazsa iadeyle o uğraşsın napiyim
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Ben sisme mont seviyorum. Yeni aldım. Sıcacık tutuyo. Eski montuma göre de biraz daha hafif. Hem daha sıcak tutuyo bence kaşelere gore. 
(19,483 puan) tarafından
Ben ilkini beğendim ama kürk yaka detayı hosuma gitmedi
(4,248 puan) tarafından
Ya benim boyum uzun olmadığı için sisme mont çok tuhaf duruyo bende kalın olanlar belki sıcak tutar ama işte bana yakışmıyor ince almayı düşünüyorum o yüzden o da nasıl olur bilmiyorum gerçi evden pek çıkmıyorum her yere arabayla gidiyorum sıcak tutması çok önemli değil de iki çocuk var bende giydiğim şeyin hafif olması şu anda ilk tercihim çünkü kucagimda taşıyorum bunalmak istemiyorum
(19,483 puan) tarafından
Anladım dostum inşallah gönlüne göre bulursun
(4,248 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim:)
0 oy
(161 puan) tarafından
Şişme mont al cnm
(4,248 puan) tarafından
Benim de gönlüm şişme monttan yana bakalım hangisi ağır basacak :)
0 oy
(730 puan) tarafından
Benden her telden var hangisi kombinine uygunsa onu giyiyorum 
(4,248 puan) tarafından
Bende de vardı da kilo alınca başkalarına verdim elimde sadece kaşe kaldı:)
0 oy
tarafından
Çok pahalı en usttekinin benzeri 2 bin trendyolda vardı.  Daha güzeldi.  
(4,248 puan) tarafından
En üsttekine henüz tam karar vermedim seçenek sadece
tarafından
Diğerlerinden ise üstteki güzel
(4,248 puan) tarafından
Evet o daha kendini gosteriyo sanki
0 oy
(2,329 puan) tarafından
İkinci resimde ki çok kötü görünüyor, kaşe güzel ama modeli duruşu bence hoş değil. Mağaza da deneyip alman daha iyi olur aslında, ikisinin de üstünde ki duruşuna göre alırsın 
(4,248 puan) tarafından
Olmazsa sipariş verip duruma göre iade ederim çok kararsız kaldım
0 oy
tarafından
Bence ilk olanı cok güzel şişme hem daha sıcak tutuyor 
(4,248 puan) tarafından
Evet güzel de bana yakışır mı o yüzden Bi türlü karar veremiyorum
tarafından
Bence yakısır modeli cok guzel cunki
(4,248 puan) tarafından
Fırsat bulunca magazasinda gidip deniyim en iyisi
tarafından
Tesettürlümüsünüz ben bi kaban siparis verdim bugun geldi cok kaliteli cıktı
(4,248 puan) tarafından
Evet tesettürlüyüm.nerden aldınız bende bakiyim
0 oy
(4,286 puan) tarafından
Çok üşüyen biriysen ve kış memleketinde yaşıyorsan şişme daha sıcak tutuyor 
(4,248 puan) tarafından
Çok üşümüyorum erzurumda yaşıyorum bayağı soğuk burası ama gittiğim yerlere hep arabayla gidiyorum hiç otobüse binmedim o yüzden üstümde ağırlık yapmayan şeyler bakıyorum
(4,286 puan) tarafından
Ayy bende Erzurum şehir merkezinde misin canım yoksa ilçelerde mi evet burası çok soğuk o yüzden ben şişme tercih ediyorum ilk attığın şişme model de çok guzel
(4,248 puan) tarafından
Dadaskentteyim ben
0 oy
tarafından

image

bu sayfadan aldım canım bu kabandan aldım fiyatına göre cok kaliteli 
(4,248 puan) tarafından
Bakarım teşekkür ederim ♥️
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Kaşe güzel duruyor ama ben üşüyorum onla o yüzden şişme mont
(4,248 puan) tarafından
Şişme daha mı sıcak tutuyo
(13,559 puan) tarafından
Evet canım daha sıcak tutuyor içi elyaf olduğu için
(4,248 puan) tarafından
Aklımda zaten şişme mont  var da daha önce hiç giymedim. Pazartesi günü mağazada gidip deniyim inşallah iyi olur da kaşe almak zorunda kalmam

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 72 göst.
0 oy
1 cevap 83 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde RoDestDaaa Kuzumm (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 102 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (934 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 101 göst.

408,336 soru

12,267,612 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...