+1 oy
77 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (274 puan) tarafından
Hepinize merhabalar arkadaşlar konuya nasıl başlasam bilmiyorum ben panik atak ve aşırı negatif düşünen birisiyim şu sıralar ..hepinizden özür dileyerek şu şekilde sormak istiyorum duş alırken genital bölgemde bir iki tane toplu iğne ucu şeklinde et parçasına benzer bisi farkettim belkide uzunca bir süredir orda ama ben yeni farkediyorum elbette yapılmaması gereken o şeyi yapıp internetten araştırdım biraz panikledim ve son bir kaç gündür pelvik agrisi şeklinde orta derecede girip çıkan ağrılarım mevcut adet donemime 8 gun var belki bu yüzden bilemiyorum ve buna ek olarak genelde akıntılarım oluyor sıklıkla adet donemim çok şükür yolunda zamansız ara kanamalarim yok fakat ben bu durumu çok fena taktım randevu aldım bekliyorum fakat aynı durumu yaşayan arkadaşlarım varsa bir kaç msjiniza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler 

2 Cevaplar

+1 oy
(1,340 puan) tarafından
İnternete bakıp korkutma kendini bnm çocukluktan beri olan benim var belki de bendir 

Tehlikeli olan siğildir ki onun da bı sürü çeşidi var hepsi tehlikeli değil tedavisi de var

Genital uçuk olabilir o da korkulacak bişey değil 

Bunlar hepsi bi olasık bi gidip muayene ol bakalım kötü düşünüp kendini hasta etme 
(274 puan) tarafından
En kısa zamanda gideceğim çok teşekkür ederim cevabin için idrar yolu enfeksiyonu olma olasılığı da var sanırım kendimi dinlediğim için resmen yoğun bir ağrı hissediyorum şu an ;(
(1,340 puan) tarafından
Şuan bnm de idrar yolu enfeksiyonum var kasığım üşütmüş gibi ağrıyordu kusmam vardı çok kötü bn gebelikten sanıyodum meğer enfeksiyondanmış
(274 puan) tarafından
Umarım en kısa zamanda şifa bulursun canım msjin bir nebzede olsa rahatlattı beni çok teşekkür ederim
(1,340 puan) tarafından
Rica ederim canım ♥️
-Reklam-
0 oy
(21,509 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum 

Ama et parçası ve o ağrının alakası yok

Bendede var o et benlerinden rahatsızlık duymuyorum hiç 
(274 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cevabin için sanırım internetten okuduktan sonra psikolojik olarak çok etkilendim resmen kendimi dinliyorum ve yoğun bir ağrı hissediyorum şu an

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 139 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 29 göst.
0 oy
22 cevap 208 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde mehlikam (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.

408,023 soru