0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (796 puan) tarafından
19 aylık kızım tek uykuya düşmedi normal mi? Benim ne yapmam gerekiyor

5 Cevaplar

0 oy
(791 puan) tarafından
İki uyku yapınca gece geç mi uyuyor 
(791 puan) tarafından
Bak benim oğlum o zamanlar 9 da falan kalkardı sonra 12 gibi uykusu gelirdi 3 e kadar uyur akşam da en geç 10.30 da yatardı böyle düzen kurduk öyle gitti
(796 puan) tarafından
İnşallah benim kızımda bir düzen alır psikolojim bozuldu valla gece otur gündüz uyu zor oluyor
(791 puan) tarafından
Sen uyusa dahi uyandır 1 hafta çekersin mızmızlığını sonra düzene alışacaktır
(796 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim:)
(791 puan) tarafından
Rica ederim :)
-Reklam-
0 oy
(5,168 puan) tarafından
Birşey yapmadan kızım tek uykuya geçti  canm sende birşey yapma o tek uykuya gecer
(796 puan) tarafından
2 uyku yapınca gece uyumuyor sabah ta kalkmıyor şuan bile uyuyor mesela
(5,168 puan) tarafından
Senin kızın uykusu sabaha kaçmış. Cnm artik uykusu geldiği zaman uykusunu kacira kacira bir uykuya çek
(796 puan) tarafından
İşte ikinci uykuyu öyle yapmaya çalışıyorum akşam uyutuyorum bu sefer de gece uykuyu alıyor geri uyumuyor sabaha kadar oyun istiyor
0 oy
(439 puan) tarafından
Sabah kaçta kalkıyor öğlen kaçta uyutuyursun tek uykuyu denedin mi 
(796 puan) tarafından
Evet denedim sabah 9 da kalsa 8 de de 2 uykuya ihtiyaç duyuyor gece yine geç yatıyor az uyutup kaldırıyorum akşam 10 11 uyutuyorum bu sefer gece 2 de kalkıp sabah 5 6 ya kadar uyumuyor
0 oy
(565 puan) tarafından
Sabah kaçta uyanıyor?
(796 puan) tarafından
Şuan uyuyor kalkmıyor ne yaparsam yapayım ağlıyor dönüp geri uyuyor 4 te uyudu çünkü
(565 puan) tarafından
Canım sabah erken kalkmadığı sürece gece uyumaz. Bir şekilde kaldıracaksın.  Kaldır dışarı parka falan çıkar. Hiç olmuyorsa bir saat bir saat geri çek
(796 puan) tarafından
Bakalım yarın öyle yapayım kaçta kalkması lazım şimdi düzen alması için
(565 puan) tarafından
Normalde en geç 8 :D
(796 puan) tarafından
Bakalım bir kaç gün bu saate dikkat edecem inşallah düzelir
0 oy
(1,871 puan) tarafından
Kızım 20 aylık 2-3 aydır tek uykuya geçti sabah 8-9 gibi kalkıyoruz oglen 1 de yatiriyorum. Gece geç saatte alismiti 12ye kadar zor uyutuyordum ama kaç gündür ugrasiyorum aksam 9 - 9:30 gibi yatırmaya gece kalkacak gibi oluyor ben oralı olmuyorum geri yatırıyorum. Sabah erken kalkıp gündüz 2 saat uyuması yeterli. Hiç bir uyku gece uykusu gibi sağlıklı ve verimli değil. İzin vermeyin oynamayın oralı olmayıp uyuyun geri. 
(796 puan) tarafından
Öyle yapmayı da denedim bu sefer memede ısırıyor oynuyor vermiyorum bu sefer ağlıyor o yüzden eşim rahatsiz olmasın diye odaya giriyoruz karanlıkta bile oynuyor
(1,871 puan) tarafından
Sütten kestim ben gerçi zorlayınca mecbur kalıp kızıyorum:/ çünkü düzensizliğe alisirsa buyudukce zorlasir b
(796 puan) tarafından
Çok doğru diyorsun bakalım yarın eşim evde kaldırsın bizi ondan sonra bir düzen kuralım inşallah:) teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 109 göst.
17 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Katibe Anne (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 68 göst.
17 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Katibe Anne (99 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 268 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Anneolmakask (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 273 göst.