0 oy
38 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
Bursa'da en uygun fiyatli ayrıntılı ultrason yapan bildiğiniz bı yer var mı acaba?

2 Cevaplar

0 oy
(182 puan) tarafından
Bursa şehir hastanesi yapıyormuş canım Instagram da bir fenomende görmüştüm oraya gitmiş orda yaptırmış video atmıştı perinatoloji bölümünden alıp yaptırabilirsin
(54 puan) tarafından
Teşekkür ederim şehirde randevu bulamadım sevkete aldım bende, kadın doğum bölümünden yönlendiriyorlar ya kaç gün sonraya gün verirler acaba
(182 puan) tarafından
Onu bilmiyorum canım hastane veriyor çünkü günü bilgim yok ben İstanbul'dayım Instagram da gördüm belki işine yarar diye söyledim sana
(54 puan) tarafından
Anladım cnm teşekkür ederim
(182 puan) tarafından
Rica ederim umarım bulursun
-Reklam-
0 oy
(88 puan) tarafından
Devlette neden yaptirmiyorsun canım ozelleri hiç bilmiyorum bende sevkete aldım randevu Ocak ayında 
(54 puan) tarafından
Bende devlete randevu aldım, özeller baya pahaliymis
(54 puan) tarafından
Kadın doguma gidip ordan yonlendiriyolar demi, kaç gün sonraya gün veriyolar acaba
(88 puan) tarafından
Evet kadın doğuma gidiyorsun benim bir buçuk ay sonraya verdiler ama ben bilerek erken gittim canım haftam erken doktorum bilerek erken haftanda git anca gün veriyorlar ztn dedi sen şuan kaç haftalıksin
(54 puan) tarafından
Ben de 17 haftaligim, keşke daha önceden alsaymisim , bende 1-2 hafta sonraya verirler diye düşünmüştüm ama baya sonraya veriyolarmis
(88 puan) tarafından
Belki hamilelik haftana göre ayarliyorlardir bilmemam canım sen gidince sor zamanı geçer mi diye

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 17 göst.
0 oy
1 cevap 59 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Akss (857 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 191 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Nur616161 (2 puan) tarafından soruldu

409,458 soru

12,306,354 cevap

38,585 kullanıcı