0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (711 puan) tarafından
Kızlar saçma bir soru olacak ama niye diyet yapanlar ara öğün olarak sade Türk kahvesi içiyor? Kilo mu verdiriyo

9 Cevaplar

0 oy
(2,100 puan) tarafından

Maksat bı nebzede olsa iştah kapatsın :) tarçınlı yaparsan tok tutar Karatay kilo vermek için tereyağlı yapın derdi  ne kadar doğru bilemiyceğimmm:D:D

-Reklam-
0 oy
(1,132 puan) tarafından
Açlık ataği geldiğinde bastırıyor bende diyetteyken iyi oluyor ..ama ben diyette olsam da olmasam da günde 3  4 fincan içiyorum sadece keyiflik yani.
(1,580 puan) tarafından
Çok şaşırıyorum böyle kahve içebilenlere ya miden agrımıyor mu kız şeker atıyor musun
(1,132 puan) tarafından
Yok canım bisey olmuyor valla daha fazla bile içerim bazen .sade içiyorum şeker hicbiseye kullanmam .kahvenin ayrı bir keyfi var ya bende gündüz okulda çok içiyorum sürekli yapiliyor
0 oy
(1,580 puan) tarafından
Açlığı bastırıyormuş ama ben açken kahve içince hiç mutlu olmuyorum hele şekersiz acı türk kahvesini yutamıyorum bile ,  mideme de ağır geliyor , filtre kahve belki bir nebze içilebilir
(5,577 puan) tarafından
Ayy boyle guzel bi sofra da genis genis kahvalti edeceksin. Sonra o kahvaltinin ustune kahve iceceksin. Mis mis.
Acken bende cay,kahve falan icemem
(1,580 puan) tarafından
hafif şekerli güzel olabilir kahvaltının üzerine :)))
0 oy
(4,186 puan) tarafından
Akşam sade içilirse yağ yakiyormuş 
0 oy
(6,112 puan) tarafından
kafein metabolizma hizlandirir ve enerji verir. malum diyette sinitlimyiyecek

yeniyir enerji almak lazim ki spoor ile yakilsin. kalorisiz bedava enerji kaynagi kafein yani kahve
0 oy
(4,532 puan) tarafından
Kilo verdirmez, bazı insanlarda kafein metabolizmayı hızlandırır ama türk kahvesi önermelerinin nedeni sütsüz ve şekersiz olduğu için daha sağlıklı olmasıdır diğer sütlü kahve çeşitlerine göre. Filtre kahve de içebilirsin sütsüz ve şekersiz olduğu sürece. 
0 oy
tarafından
Verdiriyor cnm ben içtim ve yediklerime dikkat ettim ve hem sabahları hem de akşamları kapıda orada yaptım adım adım uygulaması var onu indirdim kaç kilometre yürüyüş yaptım hepsini hep oradan takip ettim Bir hafta içinde zaten 6 kilo vermiştim sonra zaten hamile kaldım bırakmak zorunda kaldım
0 oy
(20,548 puan) tarafından
İştah kapatıcı özelliği var canım
0 oy
(13,080 puan) tarafından
kahve iştah kapatır ve spor öncesi enerji verir. hatta bazen Türk kahvesi içine hindistan cevizi yağı konuyor, daha hızlı yağ yakımını sağlıyor 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 189 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,241 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 157 göst.
25 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 76 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Turkuaz damla (1,924 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 247 göst.

409,899 soru

12,323,765 cevap

39,043 kullanıcı

Kategoriler

...