0 oy
120 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (53 puan) tarafından
Merhaba arkadaslar uzun sure dogum kontrol hapi kullanan varmi memnun kalan yada

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bekliyim surda
-Reklam-
0 oy
(4,575 puan) tarafından
Bende 3 aydır kullanıyorum 
tarafından
Busra ablam bir zarari varmi mide bulantisi gibi falan ..bende basladim dunden karnimda garip sancilar var ondanmi acaba
(4,575 puan) tarafından
Mide bulantısı yapıyor kuzum yumurtlama gününde . Bide benim enfeksiyon tekrarlıyor ya ona bağlıyorum gerçi doktora sormadım ama . Daha önce sprialle kullandım tabi uzun süreli kullanim da sıkıntı yaratıyormus ben daha önce sprial kullandım kısa süreli diye hap içiyorum
(2,320 puan) tarafından
Yapıyor şeker bacım . Bana çok olmadı ama şükür. Ya bide kilo aldırıyor yada kilo vermeyi zorlaştırıyor diyorlar kızlar. Varmı bu konuda bilgisi olan
(4,575 puan) tarafından
Bende iştah yaptı ya
tarafından
Offf ya nedir biz kadınların cektigi anam
(2,320 puan) tarafından
Aynen,olan hep kadına
0 oy
(2,245 puan) tarafından
2. Çocuktan sonra yaklaşık 4, sene kullandım bir şikayetim olmadı hep düzenli adet oldum güzel de korudu bıraktığım ay da hamile olduğumu öğrendim 
0 oy
(591 puan) tarafından
Ben ilk çocuğumdan sonra kırkım çıkmadan başlamıştım 5 yıl boyunca ara vermeden kullandım hiç bir sorun olmadı bırakınca da hemen hamile kaldım. Her bünyede farklı etki edebilir tabii. Ama bence en kesin korunma yöntemi ilaç tabii ki bünyene zarar vermezse
0 oy
(167 puan) tarafından
Bende 6 aydır kullanıyorum sıkıntı yok şükür ilk zamanlar baş ağrısı ve mide bulantısı yapmıştı ama sonra oda geciyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 59 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ysfpnr (393 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 359 göst.
0 oy
3 cevap 104 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sevvalinannesii (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 226 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,575 puan) tarafından soruldu