0 oy
299 göst.
önce Diğer kategorisinde (8,581 puan) tarafından
Avukat buldum eşime bakarsam hic birşey yapmıyo öyle yerimizde sayıyoz olduğu ıyı diğil başka yerde almıyo işe adli sicilden avukatda sicili düzele bilir dedi ama nakit istedi 10 bin gerekirse birinden borc alacam sicili düzelticem 

10 Cevaplar

0 oy
önce (250 puan) tarafından
Sicil'in silindiği nerede görülmüş?
önce (8,581 puan) tarafından
Arşıfe alınıyo canım
-Reklam-
0 oy
önce tarafından
Sicil öyle duzelebilir mi ki 
Arşife alınıyo  iş bulmakta zorlanmıcek
0 oy
önce (3,034 puan) tarafından

Aynı şey bizdede var avukat silerim diyor eşim inad ediyor en son çare bizimde o artık çünkü 4 aydır işsiz sicilden dolayı püf :( cimere şikayet dilekçesi açtı cevab yok 

Çok araştırdım ben herşeyi işallah avukat olacak dedi tutacam avukatı
Sizin sicil neyden bozuldu bizimki adam dövme
Eşimle 2016 tanıştık sonra ozaman bi telefonu bozulmuştu işte eşim şehir dışı yapmış sonra birtane telefon buluyo onu alıyo hatı takıyo numaramı ezbere biliyo konuşuyo benle telefonu atıyo cöpe hatını alıyo işte adam telefonum yok diye şikayet ediyo telefona en son takilan hatan bulunuyo eşimin sicili bozuluyo
Hayda işte ummadık şeyden neler çıkıyor yerde bisey görsek bin defa düşünmemiz lazim
Düşün canım aynen yoksa böyle oluyo benle konuşamadığı icin alıp haber etmek istemiş olan oldu yapacak bişey yok
0 oy
önce (704 puan) tarafından
Niye esin bisey için çaba sarf etmiyor. Bakıyorum hep sen elini taşın altına koyuyorsun. Sana da yazık günah değil mi kardeşim 
Yapacak bişey yok canım yoksa ona bakarsam hic bişey olmucek
0 oy
önce (6,812 puan) tarafından

Üstüme vazife olmayan şeylere karışmak istemem ama sen hata yapmışsın onunla evlenerek . Cirpiniyorsun sürekli. Küçük bebegin de varmış.  Geçim sıkıntısı bir yandan 

Ozaman  yoktu canım sicili 2022 bozuldu bilemezdim ki sicili bozulacağını
Kraliçe okadar doğru yazdın ki keşke eşimin adlı siciline baksaydım e devlete kesinlikle girilmelj evlenmeden inmi cinmi belli olur
Biz 2018 evlendik canım tm yaptığı hata ama yapacak bişey yok evlendik sonradan cıktı bu olay ortaya ama tekrar evlenirim eşimle evet bazı ben yapıyom ama madi acıdan bu olayı araştırmadık şuanlık işi var diye benım aklıma geldi bi avukta danışayım diye hayırlı haber geldi
0 oy
önce (409 puan) tarafından
Avukata para vermek yerine direk dilekçe yazıp verseniz tanıdığım sildirdi
Ama begeler lazım diyo onları talep edip başvuru yapacaz diyo
0 oy
önce (246 puan) tarafından
Sicili neydi
Adli sicil kaydındaki suç neydi hanım efendi yanımda avukat stajyer arkadaşım var ona sorcam
Ben bu avukat tc baktı canım belgeleri yoladım ona göre söyledi
Suçu ağırsa hiç bir şey yapmazlar miş
Daha gidip görüşecez bi ara avukatla sucu da telefon bulup hatını takması anlaşılıyo herşey eşimin hatı olduğu icin  sicilini bozdular sonra avukatla görüsün demişler eşime
Avukatla görüştüm bütün herşeyi belgeleriyle yoladım tc den baktı düzülme şansı yüksek dedi
0 oy
önce (1,618 puan) tarafından
E devletten arşive alınması için talep oluşturabilirsiniz bunun için avukata neden para veriyorsunuz onu anlayamadım 
Tm canım
Canım ben sordum 10 yılı geçtiği icin silinmis Adliye de dilekce vermis sadece.. hiç bir yerde çalışamıyorum evime bakamıyorum diye yazmış silinmiş
Arşive mi alınmış yoksa tamamen mi silinmiş canım sorabilir misin mümkünse
Tamamen silinmiş canım
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
önce (1,533 puan) tarafından
Bunu ilk defa duyuyorum iyi araştırın başkalarına da danışın bence 
Canım avukat bildiğin kütahyada aynı yerdeyiz gerekirse gelin konuşalım dedi
0 oy
önce (2,343 puan) tarafından
Benm esimde adam dovmeden cezaevinde yatti canm ciknca 5sene suca karismama cezasi verdiler 5sene sonunda sicili duzeldi kendilignden.ise girmesi falanda sorun olmadi hic 
Bizim ceza bitmiş canım ondan düzelir dedi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 57 göst.
+1 oy
9 cevap 229 göst.
22 Kasım 2024 Aile kategorisinde 1sa3g (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 241 göst.
0 oy
8 cevap 199 göst.