0 oy
220 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,337 puan) tarafından
Kızlar 5 gün gecikmem var geri çekilme ve Yasmin doğum kontrol hapiyla kullanıyorum eşim bı kaç kez geri çekilmedi . Yumurtlama günü degildj ama sonrasiydi

Şimdi belirtiler mide bulantısı rahim de tuhaf bir gerilme ve az önce istifra ettim ve yoğun beyaz koyu kıvamlı vajinal akıntı var pazartesi gelmezse kan vermeye gitcem 

Bu erken gebelik testlerinde yanılma payı nedir ?? 

Erken negatif çıkıp kaset test yada kanda pozitif çıkan oldu mu 

5 Cevaplar

+1 oy
(993 puan) tarafından
Çizgiyi görenlerdenim normlde sevinirim ama senin adına sevinemiyorum canım riskli olduğu için keşke bugün bir tane test daha alıp yapsan belki çizgi görüyorum diyenlerden etkilendin belli olmaz ama 2 tane üst üste yanlış olmaz heralde pazartesiye meraktan çatlarım bem olsam :) 
(3,337 puan) tarafından
Benim kızımın doktoruda ben 7 aylık olana kadar devletteydi sonra özele geçti ama bende gittim özelde yaptım sırf onun için ama uçtu fiyatlar gidemem .. sonra bu ameliyat yapan doktorumu buldum erkek olmasına rağmen çok rahat hissediyorum çok ilgili bilgili gayet mesefali alttan bile muayene ederken izin istedi adam düşün yat bakcam demedi . Bı şey sordum mu asla cevapsız bırakmadı abi gibi yaklaştı bak aklına takılan bi şey varsa çekinme sor diyor anlatıyor güzelce . Rapor konusunda çok destek oldu . Gerçekten çok iyi ama gidecek 3 ay sonra kara kara düşünüyorum biz ilçede oturuyoruz o merkeze gitcek 1 saat eşim de üzüldü gitmese keşke diyor ben götürürüm seni ona üzülme sen diyor
(993 puan) tarafından
Maalesef canım buldukmu kaybetmek istemiyoruz inşallah güzel sağlıklı bir gebeliğin olur şimdi değilse bile ilerleyen zamanlarda ve doktorunla için rahat bir şekilde ilerlersin :) keşke eczane kapanmadan bir test daha alıp yapsaydın pazartesi direk doktoruna giderdin
(3,337 puan) tarafından
Evet canım gitmese keşke gerçekten üzüldük. İnşaallah hakkımda hayırlısı olsun
(993 puan) tarafından
Aminn inşallah bekliyoruz haberlerini:))
(3,337 puan) tarafından
Tamam canım :)
-Reklam-
0 oy
(10,206 puan) tarafından
Kuzum geçirdiğin operasyondan dolayı yasağın varsa neden geri çekilmiyor ki :/ inşallah hamile değilsindir. Hayırlısı olsun hakkında
(3,337 puan) tarafından
Bı anda oldu cekilemedi malesef hemen duşa falan da girdim ama
(10,206 puan) tarafından
Dikkat edin canım, bi kaç kez deyince bilerek yaptı sandım. Kaset test yaptın mı hiç
(3,337 puan) tarafından
Yok kız ya nasıl diyim o anın zevkiyle bi anda cekemedi hemen duş aldım ama yine de tırstım doktor da 6 ay yasak dedi daha 1 ay var dolmasına
(10,206 puan) tarafından
Anladım canım
Hayırlısı olsun ya sen bide kaset test yap. Erken gebelik testleri bi tuhaf :)
(3,337 puan) tarafından
Evet herkes erken gebelik kesin değil diyor :) Allah'ım delircem adet olsak dert olmasak dert
(10,206 puan) tarafından
Gerçi günün geçmiş, erken gebelik testinde silik dahi olsa çıkardı diye düşunuyorum.
Testine baktım negatif bence
Heriften uzak dur :D
(3,337 puan) tarafından
Anasına göndercem en sonunda :D
(10,206 puan) tarafından
Gönder kalsın 1 ay hahah :D
(3,337 puan) tarafından
Kaynanama laf veririz gari :D
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Yaptın mı test canım 
(3,337 puan) tarafından
Yaptım erken gebelik tek çizgi hatta attım buraya da kimisi hayalet gördüm dedi ben görmedim
0 oy
(381 puan) tarafından
Valla bacı sabahtan beri sennle konusuoz ilk yorum benden bir buçuk yılda beni çok yanilttilar 

:/ 

Kaset testten şaşmam 
(381 puan) tarafından
Abooo yapma bacım yapma bu kadar şeye negatif çıkarsa bn şok
(3,337 puan) tarafından
Doktorun randevusu da dolu pazartesiye napcam bilmem acil de yapmaz test
(381 puan) tarafından
Yapmaz direk git sıra al normal
(381 puan) tarafından
Yapio yapio bacım bnm.riskim var fln öğrenmem lazım de yaparkar bn kaç kere yaptırdım kız bak aklıma geldi hemen bakiolar
(3,337 puan) tarafından
Yapmıyorlar ya daha önce gitmiştim
0 oy
(3,216 puan) tarafından
Ben adetime beş gün kala erken gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı inanmadık iki tane daha erken gebelik testi kullandım onlarda pozitif sonuç verdi, eğer öyle bir şüphen varsa erken gebelik testi kullan belli olur 
(3,337 puan) tarafından
Erken gebelik yaptım negatif çıktı
(3,216 puan) tarafından
Yaa o zaman çıkmaz bence
(3,337 puan) tarafından
Erken gebelik testi çok güvenli değil diyorlar
(3,216 puan) tarafından
Valla ben aldım hepsi de doğru sonuç verdi
(3,337 puan) tarafından
Ne bileyim canım bende şaşırdım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 51 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Naremmm (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
17 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslı saray (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 215 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Adanalibelammm (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 72 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde mehlikam (38 puan) tarafından soruldu

407,221 soru

12,223,186 cevap

36,820 kullanıcı

...