+2 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde (17,350 puan) tarafından

Ben 32 haftaligim erken doğum riski var gezme faln yasak evdeyim hep ellerim ,ayaklarım ,yüzüm çok şişmiş ya kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok çirkin hissediyorum bugün baktım aynaya makyaj yaptım falan ama yuzum şiş iğrenç durdu yıkadım hemen:D  67 kilo ile hamile kaldım şuan 83 kiloyum 

23 Cevaplar

+2 oy
(12,832 puan) tarafından
31+3  oldum 7.5 kg aldım galiba balım. 56.6 ile hamile kaldım 63.4 çıkıyor şu an
(17,350 puan) tarafından
Maşallah çok iyi canım sağlıcakla gelsin bebisler
(12,832 puan) tarafından
Amin balım inşallah
-Reklam-
+2 oy
(380 puan) tarafından

Sen her halinle guzelsin cnm çünkü bir melek taşıyorsun <3

İlk oğlumda 26 kilo aldım 

Verdim ama tekrar ikinciyi isteyip çok ilaç kullandım için 86 ya çıkmıştım

Bu pasamda sadece 4 kilo aldım 86 ula kaldım 90 la doğuma girdim 

3 buçuk ay oldu 10 kilo verdim 

İnşallah bı beş kilo dha verip bitircem 

(17,350 puan) tarafından
Sağlıcakla büyütürsun insallah canım ❤️❤️ ne bilim ya herkes çok şişmişsin diyince kendimi kotu hissettim
(380 puan) tarafından
Desinler o meleği dünyaya getirmek taşımak kolay mı
 Sen şuan dunyann en güzelisin
Hiç takma
Öyle diyenlerde kıskançlık yapmışlardır
(17,350 puan) tarafından
Teşekkür ederim güzel kalbinden öpüyorum ☺️☺️❤️
+2 oy
(7,214 puan) tarafından

Deme öyle kizzzz aksine sen çok güzelsin anam niye öyle diyorsun sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah <3

(17,350 puan) tarafından
O senin güzelliğin ablacım ❤️ Allah razı olsun inşallah
+1 oy
(5,725 puan) tarafından
89 ile hamile kaldım 14 gün önce doğum yaptım 80 kiloyum şuan dahada veriyorum galiba;))) sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
(17,350 puan) tarafından
Baya iyi canm daha da verirsin ben ilkinde 25 kilo almıştım doğumdan sonra çabuk veriliyor:)

Sağlıcakla büyütürsun insallah bebişi❤️
(5,725 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun cümlemizle inşallah.
+1 oy
(4,944 puan) tarafından
Hamile değilim çok şükür artimi verip cikiyom:)
(17,350 puan) tarafından
Hahshfdhh teşekkür ederim canım sağlıcakla büyütürsun inşallah evlatlarını ❤️ bebis düşünmüyor musun
(4,944 puan) tarafından
Yok cnm yaa en küçüğü bende 8 aylık en büyüğü 4 yaş 3 tane var çok şükür Allah olmayana ve isteyene versin gencecik yaşımı onlara adamakla geçiyorum yeterli bu zamanda kız daha napacam☺️☺️
(17,350 puan) tarafından
Maşallah bence de yeterli canım ☺️☺️
+1 oy
(6,857 puan) tarafından

Hamile değilim kabul olurmu :D

2 gebeligimdede 25 er kilo aldım :D

(17,350 puan) tarafından
Tabikide maksat sohbet canım ❤️

Bende ilkinde 25 aldim ama bu sefer çok çabuk şiştim ya
(6,857 puan) tarafından
Tuzlu yeme . Suyu bol iç ve ayaklarını uzat .
+1 oy
(399 puan) tarafından
Çok kilo almışsın ben 12 haftalıgım daha almadım erken daha zaten 
(17,350 puan) tarafından
Ben o haftalarda vermiştin 5 6 kilo ama son aylarda çok kilo alıyorum
(399 puan) tarafından
He ya mide bulantısı olunca yiyilmiyor pek ilk hamilelikte erken doğum oldu 5 kilo almıştım tek
+1 oy
(1,861 puan) tarafından
3 ayligiz daha yolumuza var 
(17,350 puan) tarafından
Gercek sandım sevindim ne diye şaka yapıyorsun kiz
(1,861 puan) tarafından
Gül diye :D
(17,350 puan) tarafından
Gıcık sey:)
(1,861 puan) tarafından
Ahahhahah:))
+1 oy
(1,100 puan) tarafından
Ben burada yeni olduğum zamanlarda böyje bi post açılmıştı tuhaf bi şekilde sadece senin yorumunu hatırlıyorum muz kadar oldum demiştin ne tesadüf ki şimdi sen açtın postu ve bn hemen hemen senin o zaman ki halin kadar oldum 19+4dwn selamlar:))
(17,350 puan) tarafından
Maşallah canım ❤️ sağlıcakla gelsin bebis cinsiyeti nedir
(1,100 puan) tarafından
Teşekkür ederizz♥️
Kızım olucak Allah'ın izniyle ☺️
(17,350 puan) tarafından
Arkadaş geliyor sana bizde öyle derler erkek babaya kız anneye arkadaş yoldaş olurmuş ☺️☺️
(1,100 puan) tarafından
Ahh bi geldiği yanımızda olduğu zamanlar gelsin...içim gidiyo düşündükçe.. babasının aşkı bnm arkadaşım olucak bi insan görmeden özler mi bazen kendi kendime konuşuyorum aslında onla konuşuyorum :))) yazarken bile duygulandım:)) yıllardır bunu beklemiş gibiyim:))
(17,350 puan) tarafından
Benim ikinci ben bile çok heyecanlıyım senj düşünemiyorum canım çok tatlı telaslar zaman geçmiyor gibi geliyor ama emin ol  geçiyor bi bakmışsin kucaginda☺️❤️
+1 oy
(28,897 puan) tarafından

50 ile hamile kaldm 60 kiloyum 27 haftadayiz henüz 

(17,350 puan) tarafından
Hamile olduğunu bilmiyordum hayırlı olsun canım cinsiyeti ne ❤️

Sen az alırsın fazla almazsın kilon çok iyi
(28,897 puan) tarafından
Sağol canım erkek dedi iki kez hayırlısı olsun ya
Sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Evet şimdilik böyle bakalım nasıl olur alırım daha ya
+1 oy
(644 puan) tarafından
Ben 14 kilo ile kapanışı 3 gün önce yaptım darısı başınıza inşallah Rabbim bir avazda kurtarsin 
(17,350 puan) tarafından
Sağlıcakla büyütürsun insallah canım ❤️ aminnn
(644 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım ♥️
+1 oy
(19,074 puan) tarafından
Ben de senin gibi sismistim. Odemden . 80 kg üstüne çıkınca dizlerim ağrımaya başlamıştı. Hele doğumdan bir  hafta öncesinin bı fotoğrafı var. Gözlerim enfeksiyon olmuş. Yüzüm gözüm karnım sis. Çok kotuymusum. Ama hepsi geciyo. Merak etme. İlk doğumda olmamıştı. 2.de çok ödem oldu 
(17,350 puan) tarafından
Benimde ilkinde azdı ama bu sefer çok ya birde daha doğuma da var
(19,074 puan) tarafından
Olsun sen canını sıkma. Verirsin kiloları Allah'ım izniyle. Sen sağlığına dikkat et.
+1 oy
(853 puan) tarafından
28. Haftaya girdik 3.5 kilo aldım geçen hamileliğimde 4.5 kilo alıp doğum yapmıştım ama bunda 6-7 olacak sanırım 
(17,350 puan) tarafından
6 7 neki canm cok az ben yakında top gibi yuvarlanacam hshshs
+1 oy
(708 puan) tarafından
35+4 oldum 53 le hamile kaldım 64 kiloyum şu an 
(17,350 puan) tarafından
Maşallah çok iyiya ben yakında yuvarlanicam top gibi beni tutun:)
(708 puan) tarafından
İlk defa bu kadar çok aldım bu 3. Gebelik. Kendimi taşıyamıyorum :D
+1 oy
(873 puan) tarafından
27 haftalığım :) 48 le kaldım ilk 4 aya kadar kusmaktan 44 e düşmüştüm. Dün tartıldım 55 olmuşum çok şükür. Tabi zayıf olduğum için hiç belli olmuyor yarısı bebek rahim ağırlığı suyu VS. Dersek hiç kilo almadım belki de :(
(17,350 puan) tarafından
Canm biraz zayıf hamile.kalmissin ama son aylar alirsin mutlaka 70.kiloyu bulursun
(873 puan) tarafından
Yok canım 26 yaşımdayım daa 70 hiç görmedim hatta 60 bile ilk oğluma hamileyken görmüştüm  bunda da yine muhtemelen 60 civarı giderim doğuma :) bebek sağlıklı olsun da sen alamasan da olur dedi doktor
+1 oy
(4,200 puan) tarafından

70 ile hamile kaldım 48 kiloya düştüm şimdi 66 kiloyum 37 haftadayim inşallah doğuma kadar 70 olurum imkansız gibi ama bakalım 

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️ 

(17,350 puan) tarafından
Son haftalar alırsın en azından 68 olursun mutlaka benim daha 2 ay var doğuma erken doğum olmazsa tabi ben 90 kiloyu geçerim yuvarlanirim top gibi aman ha beni tutun:)
+1 oy
(942 puan) tarafından
120 civarında hamile kaldım, 119 civarında doğum yaptım, doğum yapalı 12 gün oldu, 107 civarındayım
(17,350 puan) tarafından
Aaa nasl yani hiç kilo almamışsin ki

Sağlıcakla büyütürsun insallah canım
(247 puan) tarafından
Sema  hanım hamilelik süreciniz nasıl geçti bende 5 aylık 120 kgyim.cok korkuyorum ve sezeryan mi oldunuz süreciniz nasıl geçti
(942 puan) tarafından
Kilo almadım değil aslında, 8 14 haftalar arasında 106 kiloya kadar indim, sonrasında verdiğim kiloları geri aldım. tabi doğum yaptıktan sonra gene aynı seviyeye indim gibi oldu. Sen de hamileliği sağlıkla tamamlayıp sağlıkla kavuşursun umarım bebeğine.

Ben vajinal doğum yaptım bacım, 38+2de muayenem vardı, ultrason kontrollerim yapıldı, kan idrar vs alındı, nstde sancı çıktı, açılma var mı diye kontrol ettiklerinde 4 santim açılmamın olduğunu söylediler, hatta 5 santim bile denebilir dediler. Bende gebelik şekeri vardı, üstüne idrarda protein kaçağı tekrarlamış (on gün öncesinde yapılan tahlilde kaçak çıkmamıştı, kurtuldum diye sevinmiştim) standart prosedür gereği birşeyler yolunda gitmezse sezaryene dönebilir diye gereken evrakları imzaladık, anestezi uzmanıyla görüştük falan, suni sancı verdiler, takribi 7 saatin sonunda oğlum kucağımdaydı. Açıkçası kolay bi hamilelik geçirdiğimi söylemek zor. 3 aylıkken akciğerlere pıhtı attı, 7 aylıkken gebelik şekeri kesinleşti (öncesinde vardıysa bile bilmiyordum) 8 aylıkken idrarda +3 protein kaçağı çıktı. Hamileliğin başından beri yediğim tüm öğünleri sindirdiğim bi gün oldu mu şüpheliyim, günde en az 1 kere olsun kusardım mide ağrısına yanmasına dayanamayıp. Tabi ben bu sıkıntıları yaşadım diye her kilolu olan yaşayacak diye bi kaide yok, ayrıca tüm bunların sebebi kesinlikle kilolu olmak da denemez bence. Naçizane tavsiyem yapabiliyosan hareketli bi hamilelik geçirmeye bak. Hamileliğin başında açlık yüzünden halsiz düştüğüm için, hemen sonrasında pıhtı atma meselesi adım atmakta bile zorlanacak kıvama getirdiği için hamileliğin yarısından fazlasını yatarak yada o koltuktan o koltuğa pinekleyerek geçirdim. Sonrasında zaten o kadar yatmadan ve hareketsizlikten sonra kaslar güçsüzleştiği, vücut da ağırlaştığı için aman aman hareket etmedim. Açıkçası ne kadar hareketli bi yaşam sürersen o kadar rahat bi doğum gerçekleştirirsin diye düşünüyorum. Buna engel bi sağlık sorunun yoksa yürümekten eğilip doğrulmaktan kaçınma bacım. Doğuma daha çok var, şimdiden doğumu düşünerek de kendini de bebeği de strese sokma. Bilinçaltına vajinal doğum yapmak istiyorum ama gerekirse sezaryen de olabilir, bebeğime sağlıkla kavuşayım kafi düşüncesini yerleştir. Vakti geldiğinde hayırla ve afiyetle kavuşun umarım
(247 puan) tarafından
Yazdıklarınızı ve beni bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim Allah yavrunuzu size bağışlasın sağlıklı büyütün inşallah benim bir bebeğim daha var onu sezeryan doğurmuştum doktor bunu da sezeryan doğur riske atmayalım dedi ve 4 doktor da aynı şeyi söyledi 4 farklı hastanede o yüzden bu da sezaryen gözüküyor en çok açıkçası sezaryen gözümü korkutuyor kilolu olduğum için korkuyorum açıkçası
(942 puan) tarafından
Bi kere atlatmışsın bi kere daha atlatabilirsin bence :) kendine güven bacım, Allah yardımcın olsun şimdiden
+1 oy
(306 puan) tarafından

27 haftalığımda kilomu demem:D

(97 puan) tarafından
38. Haftam 5 kilo aldım
(306 puan) tarafından
Maşallah kuzum ❤️ ben hep sabit kiloda olan biriydim bakalım doğum sonrası kilolar kalacak mı :D
(17,350 puan) tarafından
Yaaa niye soylemiyon ki
(17,350 puan) tarafından
Hacerkonur canım maşallah nasl böyle kilo almıyonuz Allah aşkına bende üç öğün yemek yiyiyorum:)
(97 puan) tarafından
İnan bende bilmiyorum canım dogumdan sonrada hemen giidyor sanırım guatır var :)
+1 oy
(499 puan) tarafından
18 haftalık hamileyim. 65 le kaldım şuan 69 um 
(17,350 puan) tarafından
Hemen hemen aynıymışsiz senin ilk mi
(499 puan) tarafından
2. Canm. 18+5
+1 oy
(247 puan) tarafından
Ben 21 haftalığım  112 kilo hamile kaldım 118 im 6 kg almışım 
(17,350 puan) tarafından
yolu yarilamışsın canım masallah
Bebisler sağlıklı olsun da kilolari veririz dimi:)
(247 puan) tarafından
İnşallah:)

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 529 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde Humrayy (759 puan) tarafından soruldu
+2 oy
29 cevap 1,345 göst.
5 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+10 oy
11 cevap 401 göst.
0 oy