+1 oy
1,352 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (583 puan) tarafından
Kizlar kisaca anlatmaya çalışacağım size. Bi fikirlerinizi söyleyin kayinvalidem sormami istedi farklı Bi görüş olsun diye. Benim bir ettim var eşi cezaevinde. Geçenlerde iki gün önce işe gitti. Bi şirkette temizliğe gidiyor ara sıra. Neyse ise gitti geldi. Benim kavinvalideye Bi telefon geldi ise gittiği kadın aramış demiş işte abla senin gelinin onlarla giden Bi erkek de var onunla işte şakalaşiyor sigara istiyor el kol hareketleri yapıyor diye. Sonra onlarla ise giden bir kadın daha var kaynanin akrabası.  Bugünde o arıyor ve hani sen yabancı değilsin halam saliyilirsin böyle böyle bide Mustafa diye biriyle konuşuyor falan diyor. Kayinvalide de eltimle konuşuyor anlatıyor. Bu daha konuyu dinlemeden bağırıp çağırıyor kadınları arayıp sayıp sövüp telefonlarını engelliyor. Bugün bende onlardaydim kayananamda eltime diyorki o zaman senin telefonunu Benim telefonunun uygulamasına kayıt edeceğim diye bakicam ordan kimle konuştun naptin diyor. Bu eltim de çıldırıyor telefonu falan fırlatıp atıyor vermiyor ki kayıt etsin. En son eltim eşim aradığında ona anlatacağım tamam ver derse vereceğim diyor. Kaynanamda diyorki bunda kesin bir şeyler var telefonu bile atti diye. Siz bu durumda ne düşünürsünüz 

34 Cevaplar

+12 oy
tarafından
Bundan bizene,sanane, 
(583 puan) tarafından
Farkındaysan orda kayinvalidem sormami istedi diye yazdım bu bir. İkincisi acaba ben mi yanlış düşünüyorum başkaları farklı mi düşünür diye farklı Bi görüş olması için sordurdu bu iki. Üçüncüsü  sananeyse ne diye yaziyon yazma geç.
-Reklam-
+5 oy
(4,421 puan) tarafından
Ay valla size ne ya. Yok uygulamayla takip etcekmis kaynana bilmem ne. Oldu canim ne munasebet. Kocasi duzgun durup karisini gozetleseymis o zaman. Tabiki is yerinde erkek arkadas da olur kadin da. Bu kadin artik hic gulmesin mi sakalasmasin mi basi onunde yere bakan yurek yakan nursema gibi mi gezsin ne yapsin? Kimsenin namus bekcikigi kimseye kalmaz. Oyle bisey olsa bile bu esini ilgilendirir ve er gec ortaya cikar
(583 puan) tarafından
Tabiki er yada geç ortaya çıkar ve ben kayinvalideye güzelce anlattim ama ısrarla yazmamı istedi belki benimde yazmamda hata oldu. Okuyorum zaten yazdıklarınızı ve galiba anladı yazılanlardan
(4,975 puan) tarafından
Kaynanan burayı kullandığını biliyor ve sana git oraya sor mu diyo
(583 puan) tarafından
Evet benim burayı kullandığımı biliyor. Kendisinin yanlış düşündüğünü söyledim ama beni anlamadı. Yanlış mı düşünüyorum diye farklı Bi görüş almak için sormami istedi.
+2 oy
(20,032 puan) tarafından
E eltin izin vermez tabi. Kim olsa izin vermez. Eltin öyle bişey yapiyo mu yapmiyo mu bilemem. Ama kayinvalidenin dedikleri saçma olmuş. 
(583 puan) tarafından
Ben bunu söyledim anlattım ama beni dinlemedin ve Bi sor dedi. Yazılanları okudum umarım anlamıştır
+2 oy
(1,957 puan) tarafından
Göz hapsine alınmış gibi oldmus eltiniz ben olsam sizin ikinizi birbirinize sarar doverdim ✓
(583 puan) tarafından
Pardon da  ben neye karismisim ? Olayda ben yokum. Ki kayinvalideyi sakinleştirip yanlış düşündüğünü dile getirmek mi çanak tutmak ?
(1,957 puan) tarafından
Fikri sormusssun soledim pardonda!!! Bana göre canaktutmak sesiniz dahi çıkmaması gerekir sen eltisin  müfettiş değilsin
(583 puan) tarafından
Benim zaten sesim çıkmadı ki Bi müfettişlik de yapmadım. Neyse teşekkürler fikrin için
(1,957 puan) tarafından
Sende sağol ama uzak durmani tavsiye edebilirim bakma kaynanama sen duymazdan gel ne derse yapma
(583 puan) tarafından
Tesekkurlerr
+1 oy
(135,100 puan) tarafından
cok ayip yaa esi cezaevinde olan ve ekmek parasi derdinde olana yapilana bak eltinin yerinde olsam sirayla girtlatirim o arayanlari kaynanani ve seni
(583 puan) tarafından
Okudum şimdi. Teşekkürler yorumun için
bisi dedimi dediyse soyle cevap gondericem☺️
(583 puan) tarafından
Okudum. Suphelendigim başka şeylerde var üstüne buda gelince bu şekilde düşündüm demekki yanlış düşündüm. Nasıl olsa eninde sonunda bir şey varsa çıkar dedi sadece
selam.soyle o teyzeye ama bu kadar baskici olmasin anlamadan dinlemeden yargilamasin
(583 puan) tarafından
Teşekkürler
+1 oy
(4,975 puan) tarafından
Devir çok ama çok bozuldu ahir zamandayız. Her şey mümkün her şey olabilir. Namus çok hassas bir konu, gözünle görsen bile üç şahit olmadan dile getirmemek lazım. Siz az çok eltinin yapısını biliyorsunuzfur. Karakteri öyledir belki, şakacı girişken güler yüzlü el kol hareketi olan biridir. Bunu sizin bilmeniz lazım. O arayanların dediği gibi olsa bile eltin yapsa onların yanında mı yapar sence? Yada eşime bu konuyu söyliyim izin verirse yaparım der mi? Pek mantığa sığmıyor şahsen bilemedim

Ama kaynananın yerinde olsam arayan kişilere hadlerini bildirir susuturum sonra güzel bir üslupla gelinimle konuşurum konuyu 
(583 puan) tarafından
Arayan kişilere zaten cevabını vermiş ve susturmus. Suphelendigi başka şeylerde olduğunu bir bu konu üstüne gelince o şekilde düşündüğünü söyledi. Bende bir şey varsa er yada geç ortaya çıkar ama bu şekilde yaklaşması doğru değil dedim bana inanmadı. Yazilanlari okudum umarım anlamistir
(4,975 puan) tarafından
İnşallah canım yoksa kendiside ağır vebale girer
(583 puan) tarafından
Teşekkürler canım yorumun için
+1 oy
(1,437 puan) tarafından
Kocaman sananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
+1 oy
(51,769 puan) tarafından
kaynana da az değil zamane kaynanasi biliyor telefon bağlamayı falan☺️
(583 puan) tarafından
Bu turkcell uygulamasına mi ne kayıt edecekmiş numarasını. Çünkü kendi kızının numarasını kaydetmişti. Ordan biliyor
+1 oy
(31 puan) tarafından
Canım kusura bakma ama benim fikrim kayinvalideni ilgilendirmez bu karışmaya hakkinyok karışamaz yani kayıt etmek nedir çocuk değil karsidaki insan bence yapmamalı 
(583 puan) tarafından
Bende bu yaklaşımının yanlış olduğunu anlattım ama anlamadı. Buradaki yazılanlardan sonra anlamıştır umarim
+1 oy
(14 puan) tarafından
Keisnlikle var ama karışmayın eşiyle halletsin..kayinvalidene de söyle hersy olacağına varır. Engelleselerde yapacagini yapar kaç yaşında kadın 
(583 puan) tarafından
Olup olmadığını ben bilemem. Kayinvalidem başka şeylerde var bide üstüne bu şekilde bir şey gelince ondan böyle düşündüğünü söyledi bende ne olursa olsun er yada geç ortaya çıkar ama bu şekilde yaklaşmak yanlış dedim inanmadığı için bana buraya sormami başka görüşlerde almak için sormami istedi yazılanlarda okudum dün. Umarım anlamıştır.
+1 oy
(1,884 puan) tarafından
Kusura bakma ben kaynanam sormamı istedi kısmına inanmıyorum kaynananda sende karısamazsınız kocası adam olup basında dursaymıs yok uygulamadan bakacakmıs yok o ona haber tasıyormuş gelinin şöyle böyle diye ben olsam o dedikodu yapıp herşeyi yetistiren ve kaynanan sende dahil bi daha açar hepinizi içeri attırırdım attıramasamda manevi tazminat davası açar bi güzel paranızı alırdım
(583 puan) tarafından
İstediğine inanabilirsin canım ortada benim karistigim bir konu yok. Ben kayinvalideye anlattım yanlış olduğunu anlamadi ve farklı görüş olsun diye sormami istedi bende yazılanları okudum umarım anlamıştır. Teşekkürler yorumun için.
+1 oy
(2,846 puan) tarafından
Kendi hahati kimseyi ilgilendirmez kocasida cezaevindeymis 
0 oy
(4,906 puan) tarafından
Bence bu onların özeli hatta senin aile sorunun bunu buraya taşımak yerine ayıbı gizle ve düzelsinler diye yardım et, ha olmadı dua et ama yayma bunu kardeşim 
(583 puan) tarafından
Benlik Bi durum yok kayinvalidem kendisi ben yanlış mı düşünüyorum diye sormami istedi sadece. Ben olaya dahil değilim ve ara bozmak için de asla o şekilde olmam
(4,906 puan) tarafından
Bence hiç bulasmamak daha iyi hatta tatlı dil ile uyar baktın olmadi uzak dur dua et burada bir sürü kişi var bende dahil şimdi yoksa böyle bişey bile bizde ona atılan iftiraya şahit olmuş oluruz Allah muhafaza
(583 puan) tarafından
Teşekkürler canım yorumun için
(4,906 puan) tarafından
Rica ederim canısı
0 oy
(963 puan) tarafından
Canım telefonu vermek bağlatmak zorunda değil sonuçta küçük değil sürekli mesajlarını mi takip edecek kaynanan zaten olacağı varsa öyle böyle olur ileri de de ortaya çıkar bırak kaynananla onun arasında kalsın sen bulaşma yani telefonu kırması o an bilemiyorum bir sinirle de kırmış olabilir 
(583 puan) tarafından
Olaya ben dahil değilim zaten. İllaki bir şey varsa çıkar ama kayinvalidenin bu şekilde düşünmesini bende saçma buldum ve buradakiler de okuyorum umarım anlar
(963 puan) tarafından
Anladım canım seni yani eltin de evli o şekil samimi davranması yanlış tabikide karşı cinse ister bu erkek olsun kadın olsun bana göre doğru bişey değil belki kaynanan yanılıyor olabilir belki de şüphelerin de doğrudur illaki ortaya çıkar öyle böyle
(583 puan) tarafından
Teşekkürler yorumun için canım
0 oy
(397 puan) tarafından
Eltin haklı niye kayıt etsin saçmalığa bak ben olsam bende etmem. Ne cüret ya defolup gitsin
(583 puan) tarafından
Ben yanlış düşündüğünü anlatmaya çalıştım. Varsa ki öyle bir şey er yada geç illaki çıkar  bu şekilde yapmaması gerektiğini de söyledim  ama bana inanmadı galiba farklı görüşmek almak için buraya yazdırdı bana. Yazılanlarida okudum umarım anlamıştır
(397 puan) tarafından
İyi yapmışsın canım bisey varsa çıkar zaten ortaya
(583 puan) tarafından
Evet teşekkürler yorumun için
(397 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(1,377 puan) tarafından
kaynanan nerden biliyor oyle uygulamalari 

eşi niye hapiste

kac eltin var

yarismaya nerden katiliyorsunuz
(583 puan) tarafından
Benim bu uygulamayı kullandığımı biliyor.
(51,769 puan) tarafından
hicbir sorunun cevabi verilmemis bunlar bir celiski midir☺️
(1,377 puan) tarafından
yani hadi digerleri özel soru gormezden gelmesi normal desek ama casus uygulamalarini nerden biliyor
benm ki watsappa durum bile atamazken milletin kaynanasina bak
(583 puan) tarafından
Casus uygulaması değil. Turkcell uygulamasına numarasını kayıt etmek istedi.
0 oy
(18,352 puan) tarafından
Kadının böyle bir şeye tepki vermesi gayet normal doğrudur iftiradır bilemem ama benim kayinvalidem bana boyle bir şey dese iyi ihtimalle evden kovarim kötü ihtimalle camdan atarım 
(583 puan) tarafından
Bilmiyorum ben kavganın üstüne denk geldim ve kızımı alıp çıktım. Sonra kayivalide geldi anlattı ben ona anlatmaya çalıştım yanlış düşünüyorsun diye fakat anlamadı. Sormami istedi yanlış mı düşünüyorum diye  yazılanlarida okudum umarım anlamıştır
0 oy
(4,400 puan) tarafından
Birincisi diyen insanlarin olayi dogru anladigi ne malum. Insan is arkadasiyla sakalasamaz mi? Illa altinda asna fisne mi aranmali? Ben diyen insanlari da dedikoducudan baska bisey olarak gormuyorum. Kadinin esi cezaevinde diye iki insanla konusunca hemen namus bekcisi kesilirler. Kaynanan gozuyle gormedikce -ki gorse de konusup oglundan ayrilmasini isteyebilir en fazla- telefona uygulama aticam yok takip edicem diyemez. Bu bi kere kanunen de suc. Bende eltinin yerinde olsam ayni tepkiyi verirdim. 
(583 puan) tarafından
Bende varsa bile bir şey illaki çıkar er yada geç ama senin davranışın yanlış dedim. Oda sadece bu değil başka şeylerde varmış suphelendigi üstüne buda gelince bu şekilde tepki verdiğini söyledi. Ben anlattım ama bana inanmadı. Buraya sormak istedi acaba yanlış mı düşünüyorum diye burda yazılanları da okudum. Umarım anlamıştır .
(4,400 puan) tarafından
Ne gibi suphe mesela? Yani oglu cezaevinde diye illa aldatacak mi? Hos aldatmak istese zaten calisiyomus, cekip gider neden adami beklesin ki? Bence gozuyle gormeden suclamasin. Millette dedikoduya yer ariyo herkese de inanmasin.
(583 puan) tarafından
Bilmiyorum ne gibi Bi şüphe. Ben yaklasiminin yanlış olduğunu anlattım buradakiler de okudum umarım anlamıştır.
0 oy
(414 puan) tarafından
Vlla bnce o kadınlarda sıkıntı var 

Dedikodu için yer aramışlar 
(583 puan) tarafından
Evet olabilir
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Millet yine namus bekçiliği yapmaya başlamış. Ya kadının namusuna iftira atiliyorsa? Şahsen kaynanam bana da böyle birşey dese bende cildirirdim ne münasebet telefonumu takip edecekmis!!!
(583 puan) tarafından
Evet iftira da olabilir ki zaten öyle bir şey varsa eğer illaki çıkar ortaya bunu anlatamadım bir türlü kendisine ve dün burda yazılanları okudum umarım anlamıştır

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 290 göst.
0 oy
16 cevap 315 göst.
+2 oy
8 cevap 283 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde CorpseBride (2,257 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 172 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,446 puan) tarafından soruldu

410,728 soru