0 oy
77 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından
Kızım 3 buçuk yaşında aşırı  huysuz sürekli ağlıyor  hep mutsuz ağzımla kuş tutsam yine yaranamıyorum beni hiç  sevmiyor  sanirim resmen işkence  ediyor normal banyosunu yaptırmama kıyafet  giydirmeme izin vermiyor 1 yasinda kardesi var gedib gelib onu vuruyor  oyuncaklarla oynamasina izin vermiyor. Sürekli  bağıran  kizan anne olmak istemiyorum ama dayanamiyorum artik bazen Allaha yalvarıyorum alsin canimi bitsin bu işkence. Ilk doğduğu  gün  bu güne  kadar hep huysuz aglamaqtan baska bir şey  yapmayan bir bebek neden boyle nerde yalnis yaptim ben. 1 yasindaki oglum cok sakin her seyden mutlu olan benek kızım neden bu kadar huysuz benim yuzumdenmi anlamiyorum artik cok yoruldum... icimi tokmek istedim hakkınızı helal edin 

2 Cevaplar

0 oy
(622 puan) tarafından
Valahi cnm benim kızımdan bahsettin gibi. Bende az önce bağırış çağıris banyo yaptırdım zorla uyuttuyorim. Birde hamileyim artık o kadar bunaldım ki Rabbim sabır versin inşallah. Yeni bebeğime yetememe korkusu oluştu son zamanlarda kızımda ln dolayı. O da tam 3. 5 yaşında 
(10 puan) tarafından
Allah  yardımcımız  olsun çok  zor gerçekten  inşAllah  ikinci bebisiniz sakin bebis olur sağ salim kucağına  almayı  nasip etsin Allah
(622 puan) tarafından
Amin cnm inşallah bari diğer çocuğum sakin olur. Rabbim sizinde yardımcınız olsun. Elbet büyüyecekler öyle böyle
(10 puan) tarafından
Benim  oğlum  sakin bebekti hiç  qaz sancisi dış  cikarma agrisi atak falan gecirmedik şükür bu gune kadar   kizim onun 10 taki huysuzluk yapiyor bazen diyorum  Allah  acidi bana oglum sakin oldu oda ayni olsaydi tımarhanelik olmustum
(622 puan) tarafından
Bak ne güzel rabbim her zaman hayırlı bir kapı açıyor benimde Allah'ın izniyle oğlum olacak inşaallah sizin minağa benzer o zaman:)))
(10 puan) tarafından
İnşAllah  canım))
-Reklam-
0 oy
(5,672 puan) tarafından
Bebeklerin tek iletişimi ağlamak. Size şu derdim var sıkılıyorum acıktım uykum var demez ağlar. Huysuzluğunun mutlaka bir sebebi var. Onu anlamaya çalışın. Seçenek sunarak ona yaklaşın. Mesela 2 pantolon sunun kırmızı mı mavi mi hangisi olsun? gibi. 

Bu dönem ödipal dönem. Zor dönemlerden biri. Kıskançlık krizlerinin yaşandığı bir dönem. Ödipal dönemde anne ile rekabet yaşaması normal bir süreç, bu dönem baba düşkünlüğü yaşar. Ailecek oyunlar oynayın. Onu duygusal olarak besleyin bol bol.
(10 puan) tarafından
Anladim canim sürekli  secebekler sunuyorun ne yapmak isyoyorsa onu tapmaya çalışıyorum  ama olmuyor 1000 tanede seçenek  sunsam o ağlamak  için  bir bahane  buluyor sadece bana yapiyor bunu annemle ablamala eşimle  birlikteykem ben yanlarinda yokken çok  sakin uyumlu beni gorunce o sakin çocuk gidoyor canavar cikiyor içinden
(5,672 puan) tarafından
İşte bu dönem anne ile rekabet dönemi. Baba için rekabet ediyor. Babaya duygusal bir romantizm içinde. Çok seçenek sunma 2 tane sun. Ağlamak istiyorsan ağla ama sen ağlayınca biz çok mutsuz oluyoruz de.
Öncelikle böyle betimlemelerden uzak durun. Siz ne kadar sakin olursanız o da o kadar sakinleşir.
(10 puan) tarafından
Denerim canim teşekkürler

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 139 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Baharcancaz (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 230 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde bkulbilge (669 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 154 göst.
0 oy
1 cevap 51 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (263 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,858 soru

23,598,084 cevap

305,868 kullanıcı