0 oy
67 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (40 puan) tarafından
Selamünaleyküm hanımlar , eşimle bosaniyoruz ama 4 yaşındaki oğlum eve dönmek istiyor her akşam ağlamaya başladı sen kal ben babamın yanına gideceğim özledim vs vs diyor anlatıyorum çocuk işte anlamıyor, sorum şu devlet Hastanesi'nde pedagog var mı randevu nasıl alınır , baktım çocuk ve Ergen psikiyatrisi vardı pedagog yoktu , gidenler nasıl yol izleniyor 

2 Cevaplar

0 oy
(4,724 puan) tarafından
Psikiyatriye gidiyorsun onlar pedagoğa yönlendiriyor randevu açıyor sana sistem üzerinden almıyorsun 
(40 puan) tarafından
Anladım çok sağ olun , siz gittiniz mi işleyiş nasıl oluyor , çocukla ilgileniyorlar mi yoksa özele mi gitmeli
(4,724 puan) tarafından
Benim oğlum 3 yaşında büyük abdestini tutuyor yapmıyor doktor psikolojik olabileceğini söyledi ben o şikayetten gittim

Hem psikiyatri baktı hemde çocuk gelişim pedagog. Çocukla ayrı ilgilendiler konuştular aile ile ayrı konuştular yani ben ve eşimle. Bence gayet ilgiliydi tavsiye ederim
-Reklam-
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Devlet hastanelerinde ergen ruh sağlığı diye bir bölüm var ordan randevu alıyorsunuz 
(3,297 puan) tarafından
Psikiyatri yönlendiriyor açıyor
(1,497 puan) tarafından
Ergen sağlığı diye bir bölüm var ben çocuğumu bu bölüme götürdüm ve orada pedagog ilgilendi 18 yaş altı bütün çocuklar için bu bölümden destek alabilirsiniz
(3,297 puan) tarafından
Bizi de psikyatri yönlendirme yapmisti büyük kızım için gittigimizde
Tabi 2 sene önceydi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 385 göst.