0 oy
113 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (18 puan) tarafından
Selam arkadaşlar benim bir sorum olcakti biraz moralim bozuldu ben 32 haftalık gebeyim gebelikten önce çok minik bir et benm vardi genitl bolgmde ama o şimdi hem çok büyüdü hemde yanına bir tane daha eklendi sebebi nedir sizce

4 Cevaplar

0 oy
(822 puan) tarafından
Trasla mi temizliyorsun o bölgeyi 
(18 puan) tarafından
Gebeyim canım başka yöntem yok elimde şimdilik zor görüyorum zaten
(822 puan) tarafından
Canım hamam.otlari var pis kokuyor ama kariyorsun susuyorsun beş dakika sona temizliyorsun tertemiz
(18 puan) tarafından
Gebeyken güvenlimi acaba
(822 puan) tarafından
Ben kullanıyordum canım sadece kokusu kötü
(18 puan) tarafından
Katlancaz artık başka çare yok
-Reklam-
0 oy
(8,335 puan) tarafından
Et beni dediğin siğil olmasın? 
(18 puan) tarafından
Yok cnm tanıyorum siğili öyle değil
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Gebelikte et benleri büyür diye okumuştum 

Bide ben olduğuna emin misiniz gebelikte bağışıklık sistemi zayıfladığı için hortlayabiliyo daha önce geçirilen hastalıklar genital uçuk gibi veya siğil 
(18 puan) tarafından
Yok cnm tanıyorum et benini babamın boyunlarında falanda var benmkisi aynısi
0 oy
(399 puan) tarafından
Bunların basit sebebi olduğu gibi çok ciddi sebepleri de oluyor, et beni ip ne olduğunu anlamak için patolojiye gönderiyorlar kadın doğuma görün, eğer ki bir sorun varsa bebeğe de geçer kan yoluyla veya doğumda , kız kardeşim bekar onda oldu ve AIDS olduğunu söyledi doktor genital değilde daha aşağı tarafta ve mantar gibi lekelenmeler olmuştu kararmıştı, bu bir lavabodan dahi geçmiş olabilir dedi doktor illa cinsel yolla değil bu yüzden et beni olunca dikkatli olmalı AIDS en büyük belirtisi buymuş bakabilirsin netten , eşinden sana geçmiş demiyorum günah almam ama ortak kullanım alanlarında ki lavabolardan bulaşma riski çok yüksek bu yüzden ihmal etme en azından bebeğin için belki de çok basit bir şeydir , ama tedbirli olmak her zaman iyidir 
(399 puan) tarafından
En azından et benini lazer ile yakıp alıyorlar bence zararı yoktur yaparlar ve patolojiye gönderirler , önce doktora git sana söyler hamileyken böyle bir şey olur olmaz , belki basit bir şey krem vs verir geçer aksi halde kötü bir şey yoksa dahi cogalir  , her zaman en basit şeyde bile erken tanı tedavi en iyisi
(18 puan) tarafından
Haklısın canım sormakta fayda var zaten doğuma cok az kaldı
(399 puan) tarafından
Evet ihmal etme lütfen, kontrole gidince mesela sor doktora , çünkü bebeğe geçer zararlı birşeyse ve et beni varsa normal doğum yaparsan yine bebeğe bulaşma riski çok yüksek, benim jiletten sivilce oluyordu hep vajinal bölgem doktora söyledim , doğuma iki hafta kala yapma dedi sivilce falan olmasın doğum sırasında bebek enfeksiyon kapar
(399 puan) tarafından
İşlem bir şeyler yapılacak diye korkma zorla bir şey yapılmaz ama sen ne oldugunu anla
(18 puan) tarafından
Yok korkmuyorum da işlemden sebep seçeneği çok olunca baya merak ettim ayın 19.da kadın hastalıklarına randevum var gidince sorarım

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 203 göst.
25 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nujiyan (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
25 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
4 Kasım 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Cobansehriban42 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 456 göst.
30 Haziran 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde ♥️Japon balığım ♥️ (588 puan) tarafından soruldu

408,379 soru

12,269,010 cevap

37,545 kullanıcı

Kategoriler

...