0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından

Çift çizgi mi sizce

image

8 Cevaplar

+2 oy
(129,806 puan) tarafından
ana oluyosun    
(4,003 puan) tarafından
Ahahah bu iyiydi
-Reklam-
+2 oy
(1,880 puan) tarafından

Valla ben 25 yaşındayım  hala çözemedim bu plastik şey nasıl anlıyor bizim hamile olduğumuzu :angel:

Neyse hayırlı olsun çift cuzgi

(1,880 puan) tarafından
Kız Indigo sen niye öyle acıyarak yazdın herkes biliyordu ben tek mi bilmiyorum hahahah
(1,880 puan) tarafından
Senden de razı olsun canım ❤️ çok şükür bebeden fırsat bulduğunda okumaya çalışıyorum ☺️
(2,302 puan) tarafından
Yok neden acıyayım, istiyorum ki kadınlar her şeyi ama her şeyi bilsin. Bilmek bize yakışıyor :)
(4,724 puan) tarafından
Rabbim layığı ile okumayı nasip etsin ❤️
(1,880 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️
0 oy
(418 puan) tarafından
Hayırlı olsun cnm hamilesin kan testi ver kaç haftalık öğren 
0 oy
tarafından
Evet ilk 5 dakkada ciktiysa hamilesin..
0 oy
(5 puan) tarafından
Hiç istemiyordum kızım daha 2 yaşında maddi imkanlar da kısıtlı sipiralim de var ama nasıl oldu bilmiyorum çok sağolun bu arada cevap verdiğiniz için
0 oy
(724 puan) tarafından
Canım spiralin varsa düşük tehlikesi de olabilir, sana da zarar gelebilir. Yarın hemen doktora git bence. Bu arada spiral+ geri çekilme ile korunsaydinix keske
(5 puan) tarafından
Keşke keşke o kadar üzgünüm ki kızım daha çok küçük ama hayırlısı bilmiyordum bunu hemen sabah acile giderim teşekkür ederim
0 oy
(5 puan) tarafından
İyi akşamlar herkese kan verdim bugun hamile değilmişim bildiğiniz en iyi doğum kontrol hapı hangisidir
(5 puan) tarafından
Bence hapla uğraşma ben bir gün içmeyi unuttum hamile kaldım prezervatif en sağlıklıskı
0 oy
(325 puan) tarafından
Bu testlere güvenme, benim adetim 7 gün geçmişti de test yaptım kıpkırmızı çıktı ikisi de (ilk bebeği düşündüğümüz zaman) ertesi gün adet oldum. Şimdi ikinciyi düşünüyoruz erken hamilelik testi yapmıştım onda da çok çok silik çıktı ama yine adet oldum. Bir daha bu testlere güvenmeyecegim

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
3 cevap 74 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Senem turp (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 196 göst.
0 oy
2 cevap 103 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nazsultan (345 puan) tarafından soruldu

408,508 soru