0 oy
682 göst.
önce Aile kategorisinde (2,744 puan) tarafından

Kızlar kızım Şubat'ta 5 doldurcak . 2 yıl çalıştım ben 1 ay önce de işten çıkardılar evdeyim bugün odasına geçirdik odası vardı baza falan ama e biz çalıştığımız için annem bakıyordu yatılı haftada 2 gün geliyordu onda da bizim aramızda yatıyordu koklasa koklasa uyuyorduk :'(

Ee malum büyüdü sıpa bide deli yatar sabaha kadar dayak yiyorduk :D

Neyse bugün odasına geçirdim duygusal ve sevincliyim saçma sapan duygular :'(

Siz kaç yaşında ayırdınız odasını inşaallah alışır bize dua edin alışsın bize çok bağlı :'(

35 Cevaplar

0 oy
önce (13,613 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sağlıcakla büyütün ☺️

Kizimi bir yaşinda , oğlumu bir haftalikken odasına koydum. Şimdi kiz iki buçuk oğlum bire girecek şükür odaları ayrı ayrı 
önce (2,744 puan) tarafından
Ne güzel canım demek ki imkanın olmuş
-Reklam-
+3 oy
önce (51,052 puan) tarafından
ayirdigimizi sanıyoruz gece yastigini yorganini alip geliyo 
Ayy gece çocuğu üstümde bulmak istemem
geliyo bazen kizip yolluyorum yeni ev yeni oda korksun da istemiyorum al gene krup oldu öksürüp duruyo az once uyudu bir saat sonra gelecek
önce (123,067 puan) tarafından
yatirdim ama suan geldiler batta simos battaniyeyele geldi
önce (317 puan) tarafından
Seninde krupla başın dertte
Kuzum benim kız da krup geçirdi soğuk buhar iyi geliyor aç buzdolabını açar nefesini bide evde aklıma gelecek ne varsa sirkeyle yıkadım öyle yendik
önce (3,097 puan) tarafından
Burada arkadaşımın kızı krup. Gece öksürük krizindeyken doktorunu aradılar, doktor biraz cami aç temiz hava gelince kesilecek demiş gerçekten pat diye kesilmiş canım. Hava da aşırı soguktu Muhtemelen biliyorsundur ama görmüşken yazayım dedim ❤️
önce (317 puan) tarafından
Ayy ilk başimiza geldiği geceyi hiç unutmuyorum krup ne bilmiyordum gecenin bi yarısı boğulur gibi nefes alışı vardı acile nasıl gittik bilmiyoruz artık alıştık ama ben cok tedirgin oluyorum yinede dediğin gibi camı açıyorum buzdolabının yanına götürüyorum acile gidene kadar
önce (3,097 puan) tarafından
Geçmiş olsun tekrardan canım benim
sağolun canimlar uc yildir cekiyoruz biz acilde soğuk buhar evde makine kankimiz oldu. alerjik bizimkisi bide okula gittigi icin gecmiyor insanlarla kalabalik bir yerde olmamasi gerekiyor. nasilsa gelecek diye yerine yatirdim bende ölü gibi uyumusum alti gibi bakayim dedim yavrum oksurmekten yatagin ayak ucuna koymus kafasini üstü de açıktı. gelde bu vicdanla yaşa ana yüreği. simdide wc deydim oksurmeye basladi gidip benim yerime yatmis üstü açık uyuyo. sevda ela ilk defa boyle uyuyo ☺️
önce (14 puan) tarafından
Hahaha kızım 2 yaşında 1. Yaşında ayırdık ama yastığını ayisni su bir kaç aydır alıp yanımıza geliyor ve uyuyor daha önce yoktu 2 yaş sendromu mu acaba bu yorumu görünce merak ettim
benimki abla 6 yasinda zaten beraber uyuyorduk bana alisik oldugu icin canim simdi o benim yerimde uyuyo ben onun yatagina geldim birazdan gelir hayalet casper gibi geziyo evde ben nereye o oraya
0 oy
önce (2,926 puan) tarafından
İnşallah alışır kolayca canım. Moralini bozmak istemem ama bir tanıdığım 4.5 yaşında ayırdı, kızı 9 yaşında alışamadı ya odasına bir türlü. Onlarda sıkıntı çekiyor bir süredir inşallah alışırlar Allah kolaylık versin herkese. 
İnşaallah canım ya bizim ben çalıştığım için bu kadar uzadı yoksa çoktan alışırdi eşime kalsa daha aramızda yatsın ama bende ister istemez büyüyor hem günah hemde deli yatıyor çok
Evet 4 yaşı geçmemek lazım sanki. O yaştan sonra benimsiyorlar hatırlıyorlar iyice. Allah verir kolaylığını
Çalışmasam oho çoktan alışmıştı düzene de işte
Hayırlısı canım
0 oy
önce (745 puan) tarafından
Bende ayırmak istiyorum oğlum 30 aylık ama havaale geçmişi var o yüzden ayiramiyorum: (
Ne var anlamadım
önce (745 puan) tarafından
Havaale
Allah korusun canım küçük daha zaten seninki
0 oy
önce (6,994 puan) tarafından
Ben 15 aylıkken ayırmıştım,sonra taşınmamız gerekti evde yer olmadığı için beşiğinde bizim yanımızda yatıyor. Bu hafta oda takımı aldık bir odayı boşalttık önümüzde ki hafta ayırırım. 4 yaşında benimki:) ama ben hiç duygusal değilim hemen yan odada zaten:Dsere serpile yatacak çocuğum sonunda diye seviniyorum:) 
Bizim de çapraz :D ayy ben alışmışım fena halde herhalde bide korkuyor bizimki bazen yalnız kalmaktan ama hevesle LED falan aldık odasına hevesle gitti bakalım nasip
önce (6,994 puan) tarafından
Benimkide hevesli inşallah alışmaları kolay olur üzülme canım onlar için daha iyi bu geç bile kaldık inan.
Aynen canım ya bide rahat olmuyordu artık uyumak
0 oy
önce (3,416 puan) tarafından
11 aylıktı ayırdım odasını şuanda 4 yaşında iyi geceler anne iyi geceler baba deyip yatağına gidip yatar inşallah seninkide alirsir 
İnşaallah canım ya
0 oy
önce (114 puan) tarafından
Canım kizim 4 küçüğü bir buçuk yaşında doğduğundan beri ayrilar hiç yanimda yatirmadim belki emzirirken uyuya kaldım sadece o 
Benim beraber yatiyorduk odası yoktu 3 buçuk yaşında aldık odasını ama çalıştığım için bı türlü geçirmedim odasına
0 oy
önce (2,660 puan) tarafından
Kızımı üç iki buçuk yaşında ayırdım kendi istedi başka bir odası olsun tv de çizgi filmden özeniyordu çok erken konuştu ben büyüdüm artık bebek yatağında yatmam demişti oğlum nasıl olacak bakalım onu düşünüyorum üç yaşını geçer büyük ihtimalle ayrı yatması 
Ablasının yanına koysaydin ya canım nasip olur da kardeşi olursa öyle yapmak istiyorum iyi gelcem dememiş yanınıza kardeşi olunca
Kızım büyüdü canım 14 yaşında oğlum 20 aylık
Oo büyükmüş
Allah bağışlasın masaAllah
Amin inşallah canım
0 oy
önce (52 puan) tarafından
8 aylıkken ayırdım ama odası çok uzakta değil zaten bizim odamızla arasında 1 karış mesafe var şuan 16 aylık 1 ayda alıştı odasına
Küçük ayırmak iyi gerçekten ya
0 oy
önce (1,995 puan) tarafından

İkizler 2 buçuk abileride aynı zamanda 7 yaşına doğru hep beraber ayrıldık, bende onlarla oda değiştim sağ olsunlar :) 2 den sonra yanlarındayım :(yatağımda 1-2 saat anca yatarım

Alışır inşAllah

İnşaallah canım ee beraber yatin ne gerek var :D
önce (1,995 puan) tarafından
Büyük odada geniş geniş yatıyorduk,burası daha küçük :)
0 oy
önce (395 puan) tarafından
Bütün bebelerim benimle uyuyor ayıramadım daha bende 1 3. 6 yaş 
masaAllah kız araları nasıl denk gelmiş öyle
önce (395 puan) tarafından
:)) ayları bile denk geldi :)) tesadüf
Sağlıcakla büyüt inşaallah:)
0 oy
önce (1,244 puan) tarafından
2bucuk yasında ayırdım odasını şuan üç yasında  bı haftaya kadar kardesı dogacak
Alışması ne güzel bende o yaşlarda istedim ayırmak çalışınca nasip olmadı
0 oy
önce (123,067 puan) tarafından
9 aylik falandi kiz 5 yas neyyy abooww ama benimkilerde bazen gece geliyolar
Ben çalışıyordum ya sevdos ondan öyle uzadı
0 oy
önce (997 puan) tarafından
Bizde bu yaz ayırdık iki kizmin odasını abla kardeş odaları bir yaptık yatakları ayrı ama gel gorki gece oldumu yanımıza geri geliyorlar yatıyorlar 2 günde kendi odalarndalar çok şükür keşke hep böyle olsa biri 4 yaşında dgeri 5 buçuk yaşında 
Aslında birbirlerine bakıp alışmaları lazım
Keşke ama nerede ikisinin derdi bzimle uyumak anca
Bazen çocuklar öyle yapıyor ya benimkide sabaha karşı kalkmış gelmiş
İşte ne yaptklari belli olmuyor valla :)
0 oy
önce (670 puan) tarafından
Oğlum 3.5 yaşında 1 yaşından beri yanımda yatıyordu. Kızım 2 yaşında 9 aylıktan sonra kendi odasında beşiğinde yattı sonra yatak alıp yatağa geçirdim abisinide yanına iliştirdim :) şimdi ikiside odalarında kendi yataklarındalar. Geceleri uyanıp sesleniyolar hemen gidiyorum ama genel olarak eskisine göre çok rahatım
Bakalım biz ilk gecemiz ayrı odada
0 oy
önce (1,305 puan) tarafından
4 yaşında ayırdık bizde:)) hiçte zorlanmadı. 4 yasa jadarda benimle yatıyordu odasinida çok seviyor :))
Benimki de çok sever odasını herşeyi istediği gibi aldık
0 oy
önce (380 puan) tarafından
Ben depremden çok korkuyorum eşim sürekli şehir dışına yurtdışına gidiyor o yüzden yatağını ayiramiom ya 

Aslinda bizimle birlikte yatiodu benim ikinci oğlan yüzünden cekyatta yatioz başka yerde uyumuyor büyük oğlanın yatagini da salonun bı ucuna koydum 

Biz bı uçta yanımdan ayırdım kendi yatagina yatmayı alıştı 

Ama temelli korkuom smdi bke düşünüyorum ya deprem olsa bn ikisini nasıl alırım nasıl korurum dye 
Allah korusun kız öyle deme
Allah korusun diom.hep cnm ama uyuyamiom işte odasını ayirsam hiç uyuyamam
Sonra diom ne zmana kadar byle yapican
Allah yazdıysa bazı şeyleri senin kucağında da olur
Bu yaz ayırmayı çok istiyorum korkum maf ediyor beni
İzmir'deki büyük depremde dha 35 günlüktu kucagmda resmini çektim eşimi atacakken o büyük deprem oldu ve bnm.ilk deprem yaşamaması İstanbul'daki evimiz o kadar sağladı ki hiçbir depremde sallanmamis bile
Ama bu ev maşallah beşik 30 yıllık bina 5. Kattayim üzerinde 4 kat dha var 36 daire var ve etraf byle site ayy bak hiç uyumadm bütün gece düşünmekten
Allah korktuğuna ugratmasin seni canım
0 oy
önce (4 puan) tarafından
Kızımın odasını oğluna hamile kaldığım da ayrodım 2 yaşındaydı oğlumu da 16 aylıktı kızımın odasına aldım beşiğini denemek için baktım yatıyor yatak aldım şimdi kızımla odalarında yatıyorlar bu ara aşı oldular kızımda oğlumda onun acısına korkusuna uyanıyorlar bende yanlarında yatıyorum :) 
Ohh ne güzel kardeş olunca alışmak daha mı kolay kin:)
0 oy
önce (4,047 puan) tarafından

2 yas olmasına az vardı ayırdım odasını o zaman tek kalıyordum çevremden çok tepki almıştım koca yatakta tek yatiyorsun bi cocukmu fazla geldi diye ama simdi iyiki kimseyi dinlememiş ayirmisin diyorum 

önce (3,520 puan) tarafından
Bende 14 aylıkken ayırdım nama geceleri 9 da uyutuyorum sabah 6 da falsn yanıma geliyo tekrar uyuyor 10 kadar kendi yatagında uyumuyo 10 kadar nasıl uyur acsba45
İzin verme canim uayndinmi kalk yatamazsin diyordum öyle öyle şimdi yatağından korkmadığı sürece kalkmıyor ilk 10 gün kadar zorlandım ama başardım
önce (3,520 puan) tarafından
Birde kendi yatagında ben yanına yatmadan uyumuyo nasıl uyur bensiz
Onu benimki de yapmiyor cnm çoğunlukla da oturma odasında uyuya kalıyor yatağına götürüyoruz
Benim kendi yatağında uyudu ama sabah 9 da kalkmış gelmiş yanımıza
0 oy
önce (1,770 puan) tarafından
5 aylıkken ayırdım. İmkânlar el verse daha erken ayırırdım. 
Oo ne güzel

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 237 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Aysemm (103 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 355 göst.
28 Ağustos 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 154 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde bsradgn (678 puan) tarafından soruldu