+1 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (3,355 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar geçen gün namaz kılarken gözüm seccadede ki şekillere takıldı üzerinde X işareti tek göz işareti gördüm normalde namaz kılarken zar zor kılıyordum bazen içimden gelmiyordu bende bir türlü nedenini öğrenemedim sonradan işte bu şekilleri görünce o yüzden mi bu kadar isteksizdim onu anladim bir haftadır düz bir seccadede namaz kılıyorum ve vakitleri kaçırmadan kılıyorum çok şükür sizi de uyarmak istedim sade düz seccadede namaz kılın şeytan dört bir tarafımızı sarmış durumda dikkat etmekte fayda var birde elimde 10 tane motifli seccade var ne yapayım sobada da mi yakayim sizce

image

Bakın x 'lere

9 Cevaplar

0 oy
(3,203 puan) tarafından
Kesinlikle bazıları maksatlı yapılıyor kaldır kılma.. Ve ayrıca Kabe resmi olanları da yere sermek uygun değil diye duymuştum. Allah kabul etsin 
(3,355 puan) tarafından
Fotoyu gördün mü canım bildigin işaretlerle dolu bizde bilmeden kaç sene kıldık üzerinde
(3,203 puan) tarafından
Anlayamadım
(3,355 puan) tarafından
Seccade resmi koydum dedim bakar mısın şekillere
(3,203 puan) tarafından
Baktımda şekilleri anlayamadım yani :)
-Reklam-
0 oy
(1,867 puan) tarafından

Bende çok duydum canım. O yüzden hep sade olanlarda kılıyorum..

Birde şekil şukul zaten namazda dikkat dağıtıyor. Odaklanamıyor insan ne kadar sade o kadar iyi 
(3,355 puan) tarafından
Malesef öyle bende düzde kılmaya başladım ve ikisi arasında çok fark var
0 oy
(4,906 puan) tarafından
Bende böyleyim şekilli namazlık larda namaz kılamıyorum zaten doğruda değilmiş ne işaretler var bazen suret gibi yapmışlar çok dıkkatımı çekerdi 
(3,355 puan) tarafından
Gözüm biraz geç açıldı ama olsun peki elimdeki seccadeleri atayım mi yakayim mi nasıl kurtulcam bunlardan kimseye vermekte istemiyorum
(4,906 puan) tarafından
Ayy canım bilemedim yaa bir bilene danış istersen geri dönüşüm olarak ta kullanılır belkı sen hocaya sor en iyisi
0 oy
tarafından
Çok göz yorucu olduğu için hocamız sade tercih edin demişti odaak icin
(3,355 puan) tarafından
Bence amaçları başka çünkü saçma sapan şekiller var üzerinde
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Post çıksın 
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Benim seccadeler öyle ya sade almam lazim kendime :( insan odaklanamıyor ve baktıkça değişik şeyler oluşuyor istemsizce
0 oy
(12,683 puan) tarafından
böyle bir şey var mı bilmiyorum ama sade olanlar daha iyidir. zaten namaz kılanan bşr şeyde şatafata ne gerek var? halamlar gelin seccadesi diye yaptırmışlar, gördüğüm gibi anneme kaldır şunu demiştim, insan onun üstünde gülmekten namaz kılamaz. altın yaldızlı saçma sapan bir şey 
0 oy
(160 puan) tarafından
Çöpe atmak yerine ters çevir arka tarafında kıl canım benimkilerde bildiğin canavar var suret çizmişler elleri de açık dua ediyor çirkin suretler var kaldırdım 
0 oy
(2,339 puan) tarafından
Tanıdığım kaç kişi Kabe resimli olanların üstünde asla namaz kılmıyor bende anladım yanlış olduğunu hiç farketmemiştim sade ve düz en güzeli 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 123 göst.
+1 oy
7 cevap 125 göst.
0 oy
1 cevap 35 göst.
+1 oy
7 cevap 158 göst.

408,619 soru

12,279,578 cevap

37,850 kullanıcı