0 oy
77 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (358 puan) tarafından
Hayırlı geceler kızlar , çocuğunuza kaç yaşında n sonra ilik suyu verdiniz, yemeklerin içine koysam kızım 2 yaşında oğlum 10 ayı geçti . İlik suyu kullananlardan tavsiye almak istiyorum.

7 Cevaplar

0 oy
önce (315 puan) tarafından

1 yaşından sonra vermeye başladım benim oğlumda bu ay iki yaşına girdi vermeye devam ediyorum çorbalarında :) 

önce (358 puan) tarafından
Peki canım yemekte koku yapıyormu yani çocuk anlıyormu, hani bir ağırlık olurmu tadında . Ve kemiği kaç saat kaynatıyorsun.
önce (315 puan) tarafından
Ben hiç kaynatmıyorum yaptırıyorum annem olsun teyzem olsun mesela ben kaynatamam çünkü koku hassasiyetim var o konuda bilgi veremeyeceğim ama sana tavsiyem ilk başlarda suyla karıştır sadece ilik suyu ağır gelir göz kararı yapıyorum ben alışagelmiş
-Reklam-
0 oy
önce (37 puan) tarafından
1 yaşından sonra verilir 
önce (358 puan) tarafından
Teşekkür ederim kullanıcam o zaman.
önce (37 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
önce (380 puan) tarafından
6 aydan sonra ben tadına baktırdım bir kaşık midesine dokundu aşırı derecede sonra 1 yasind averdim yine midesine dokundu ben vermiom bir kaşık deneyebilirsin 
0 oy
önce (400 puan) tarafından

7.ay çorbalara geçildiğinde verilebilir 1 yaş beklenmesime gerek yok. Sindirim sistemi ve bağışıklık için çok önemlidir. Ben 7.aydsn itibaren veriyorum doktor tavsiyesi ile. Bazı doktorlar 8.ay itibari ile kuzu kıyma baslangiciyla beraber de onerebiliyolar ama zaten 10 aylık olmuş gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz 

image

0 oy
önce (11,780 puan) tarafından
7.ayda başladım doktor önerisi ile
0 oy
önce (2,468 puan) tarafından
Ek gıdaya geçtikten sonra ilk tadımları geçince vermeye başladım yemeklere çorbalara koydum hala da veririm biri 3 yaşında biri 5 yaşında
0 oy
önce (2,104 puan) tarafından
Kızıma 7 aydan itibaren kemik et tavuk suyu verdim hep

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 39 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Emine4242 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 107 göst.
0 oy
4 cevap 158 göst.
16 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sibelhome (1,222 puan) tarafından soruldu

406,230 soru

12,179,845 cevap

36,674 kullanıcı

...