0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (96 puan) tarafından
Kızlar Bu Fenomenler yılbaşı hediye çekişi Gerçek mi kurgumu bilmiyorum Ama Nerden geliyor Böyle paralar Akşama kadar evdeler eşleri çalışan Yok eden yok Valla Bizim adamlar Çalışsa Zar zor Parayi idare edip Parayı cebimize koyam diyoruz yok Yetmiyor zaten hem durumumuzda yok Bişi de alıp Da borç yapamıyoruz zaten Kira elektirik mutfak alışveriş derken para kalmıyor Hele özlem öz fenomeni şahsen hiç sevmem Çok gösterişlii İnşallah bi an önce Araştırılır bu fenomenleri 

3 Cevaplar

0 oy
(708 puan) tarafından
Yani işte biz izleyenler olduğu için çalışmaya ihtiyacı yok izlenmeden kazanıyorlar parayı:) bana bir kez nevresim çıkmıştı gerçekten gönderdiler. Bazısı yalan bazısı gerçek bir umut etiketliyoruz
(708 puan) tarafından
İzlenmelerden kaç para kazanıldığını duysanız dudaginiz ucuklar kardeşim sosyal medya uzmanlığı yapıyor aldıkları bir reklam parası sadece bir story cekecek 20-30 bin bandında. Böyle kazanıyorlar yani. Sosyal medyadan dekor paralar akıyor bizimkisi teselli :D
(708 puan) tarafından
Unrantodsn çıkmıştı canım :D abla ne kız kaç yaşındasın sen @pefekege
(96 puan) tarafından
25 yaşım abla sen kaç yaşındasın
(708 puan) tarafından
Ben senden 3 yaş büyüğüm abla ne kız :D
(96 puan) tarafından
Eee olsun aha abla aha kız aha kardeş Ne farketecek Burda herkese abla diyorum ben küçüklere büyüklere:DDsjsj
-Reklam-
0 oy
tarafından
Esra ezmecinin çeyrek altın çekilişi vardı bana çıktı gönderdiler. 
0 oy
(12,552 puan) tarafından
sponsor hepsi. x markası hediye veriyor. bu da marka adını paylaşıyor. çekiliş yapıyor, takipçi kazanıyor. 

özlem öz, tayyar öz hakkında bir soruşturma car ama ne durumda bilmiyorum. 

ha bunları takip etmezseniz böyle şatafatlı hayatları olmazdı 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 255 göst.
0 oy
7 cevap 189 göst.
0 oy
2 cevap 87 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,946 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
29 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Eylem Asya (334 puan) tarafından soruldu