+1 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (20,453 puan) tarafından

Kimler erkenci :) namaza kalktım ben en sevdiğim şey sabah namazına uyanmak Rabbim isteyen herkese nasip etsin ♥️ kahvemi içtim halı vardı ince onu bi yıkadım şimdi mutfak topluycam ardından okan 11 de kursa gidicek kahvaltı yaparız banyo ödevler derken bugünde böyle biter varmı sizinde planınız bugün neler yapacaksınız ? Hadi kahve yapın kendinize benden size :)

image

15 Cevaplar

0 oy
(17,239 puan) tarafından

Hala yataktayiz. Ben orucluyum diye kalkmadim yoksa şimdiye kadar kahvaltı bile yapmıştık :D

(20,453 puan) tarafından
Allah kabul etsin canım :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamarat seniiii. Namaza kalkiyorum uykum kaçmasın diye acele acele yatıyorum şimdi uyandım kalkamıyorum yataktan yardım et :D misafirim var bı de sözde :D
(20,453 puan) tarafından
:D kalk işini bitir kız vakit öldürme valla bende işten güçten evden bile çıkamıyorum annemler küsüyo gelmiyosun diye ama az bi vaktim kalıyo ondada dinleneyim dimi :)))
tarafından
Ya ben normalde gece yapıyorum işimi. Hamileyim kalçamdaki sinirler öyle zorluyor ki beni topalliyorum resmen. Dünün ağrısı hâlâ çıkmadı. Sadece evi supurmem yemek yapmam kaldı .
(20,453 puan) tarafından
Ayyy canım ozaman boşver o zor olur batar aniden bilirim bendede çok olırdu dikkat et kendine
tarafından
Evet çok kötü batıyor adım atmakta zorlanıyorum sağ ol canım
0 oy
tarafından
Bizde cumartesi gecesi yaptık salonda uyumuşuz ailecek :) erkenden de kalktık hava bulutlu bir deniz havası alır geliriz kahvaltıdan önce 
(20,453 puan) tarafından
Çok güzel birgün olacak belliki :)
0 oy
(22,049 puan) tarafından

Günaydın ayşomm

Daha yeni kahvaltı hazirlicam sonra kahve:)

Sizin ora karanlık hala

Bizim burda güneş yarıladı :))

image...

(20,453 puan) tarafından
Namaz vakti çekmiştim onu ondan aşkoo :)
0 oy
tarafından

Annemlerdeyiz Hüseyin ali rekora koşuyor :D

Afiyet olsun asko gözümü acamiyorum ne kahvesi kizzzzimage

(12,533 puan) tarafından
Bizimde kız uyuyor da abisi kaldırmazsa oğlan 7de ayakta :’(( beynim uyuşmuş durumda şuan :D oyun hamuru yapıypruz
tarafından
Kaldırdı bile yani uyariyom hala giriyor 5 dakika içinde 3 kere gir çık madem gircen bari kapıyı kapatma
Valla sabah kalkamıyorum ne oyun hamuru
Ver eline teli yat asagi gizz
(12,533 puan) tarafından
Çok izliyo öyle Esma ya onada yüreğim el vermiyo valla. Kalkıyorum bende oyun hamuru boyama falan küçük kalkana kadar yapıyoruz. Bak 7de kalktım şimdi evden açtım yarım saat dedim kapatıcam. Kız ben niye yaşlandım sanıyorsun :D
tarafından
Benim oğlan gündüz izlemiyor normalde evde olsam şuan tel açmıştım 1 saqt falan izliyor sonraa kalkıyorum uykum varsa tabi :)

Abooo valla zor anam çok zorrr
(20,453 puan) tarafından
:) ay maşallah nazar değmesin inşallahhh
0 oy
(7,944 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun canım dişim felaket yoksa kahveye yok demezdim minik kuşuma kahvaltı hazırladım o yiyor bende öylece oturuyorum haber izliyorum
(20,453 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun hülyaacım :/
0 oy
(11,177 puan) tarafından
Kalktık kayinnadayiz malum ;) misafiri varmış kahvaltı hazırlıyoruz 
(20,453 puan) tarafından
Kolay gelsin canım
0 oy
(2,019 puan) tarafından
Erken kalkmanın keyfini çıkaramıyorum maalesef gözümü açamama rağmen zorla mecbur kalktım

Neyseki biraz kendime geldim

Kahvaltı hazırlıyorum şimdi.

Kocam yok merkeze gitti 
(20,453 puan) tarafından
Noldu niye canım
(2,019 puan) tarafından
Bebeğim 18 günlük gece sık sık kalkıyor
İkizlerim yaş 1 buçuk onlar da kalkıyor hep.
Çok uykusuz kalıyorum
Aynen gece saat  9 buçuk uyudum kalktığımda 12 e yakındı saat eşim uyu dedi bu sefer kalktım bulaşık yıkadım Bebek durmadı emzir altını aç gaz çıkar ikizler kalktı süt verdim saat 3 yakın oldu uyumam
Pek farkı olmadı
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Soğukta mangala gidicez deliyiz çünkü sjsjsjsjsjsjs 

Kahvaltı faslı bıtsın prtalıgı toparlar çıkarız gelmemız akşam üzerinı bulur yıka temızle vs derken akşam olur zaten
(20,453 puan) tarafından
Aman Allahım bari çok durmayın canım :)
0 oy
(4,295 puan) tarafından

Uçten beri ayaktayim afiyet olsun cnmmmm ♥️ 

Bugünün planı temizlik ama yağmur yağdı camlar kaldı 

Koltuklari filan silecek esim ama yan çiziyor doğumdan sonra çıkamayız kahvaltıya gidelim avm gidelim  diye gidip gelip dürtüyor benimde cikasim var ama yağmur yağdığı için gözüme kestiremiyorum bakalım benmi kazanacak esimmi 

Eşim çocuğu yediriyor bende Duş aldım balkonda kahvemi içiyorum fırsattan istifade 

image

(20,453 puan) tarafından
Afiyet bal şeker olsun arabanız varsa gidin yoksa evde otur canım yorma kendini
(4,295 puan) tarafından
Araba yok ta yakın yerler yürüme mesafesi yok bakalım
(20,453 puan) tarafından
Hayırlısı be gülüm :)
0 oy
(11,367 puan) tarafından

Afiyet olsun canım ben de şimdi içtim kahvemi :)

(20,453 puan) tarafından
Sanada afiyet olsun canım :)
0 oy
(3,164 puan) tarafından

Afiyet olsun en güzelini yapmışsın maşallah hayırlı günler ❤️ elhamdülillah ben de kıldım ama yeni uyandım :) bu hafta çok uyudum ya inşallah yarından itibaren ben de namazdan sonra uyumayacağım. Zaten oğlan 8de uyanıyor boşa eziyet ediyorum kendime bir saat için :D

(20,453 puan) tarafından
:) gel beraber olsun güzellik bende dün uyudum dinlenmek güzel ama çocuklar küçük olunca pek vakit olmuyo okula gidiyo zaten
(3,164 puan) tarafından
Doğru canım siz daha hareketlisiniz teşekkür ederimm❤️
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Önce adamı kaldırır sobayı yakarım evlendiginden beri ....hem işimiz bu
0 oy
tarafından
Gunaydin canim ..daha yeni uyandim ..yataktayim hala 

Magazadan kahve aldim oylece duruyor ..hic iyi degil ..taş kum sanki rengi bile cikmiyor ..farklisini lacam gidince ☹️
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Bebiş uyuyorken bir yarım saat uyucam valla şmdi :)) sonra kalkar kızımla kahvaltı yaparız akşam da pizza yapıcam :) 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 142 göst.
+1 oy
9 cevap 234 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Zehraao (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
0 oy
7 cevap 256 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu

408,335 soru