0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (1,196 puan) tarafından
Kizlar simdi tanımadığım birilerine şikayette bulundum karakoldan delillerimi de sundum dava ne zaman acilir onlar ne zaman ifadeye çağrılır ne zaman şikayet edildikdiklerini ogrenirler sizce ?

5 Cevaplar

0 oy
(134,185 puan) tarafından
ayni gun cagirirlar ama dava acilmasi vs uzum surer
evet tanidigimdi
sen burdan birinimi sikayet ettin
(1,196 puan) tarafından
Yok hayir burdan değil tiktok ve Instagram fakat numaralari mevcut WhatsApp mesajlari mevcut tiktok ve Instagram adreslerini vede numaralarini verdim
cok cabuk tespit edilir aslinda
(1,196 puan) tarafından
İnsAllah hemen cagrilirlarda magduriyetim giderilir ya hemen ogrenmeleri benim icin iyi olacak
-Reklam-
0 oy
(711 puan) tarafından
İfadeye en geç 1 hafta içinde çağırıyorlar ama dava açılması uzun sürüyor
(1,196 puan) tarafından
İfadeye cagrilmalari bile benim için iyi bisey olacak hafta içi cagrirlar ozaman bu güzel teşekkür ederim
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Sikayet edildiği gün direk karşı taraf aranır karakola çağrılır karşı taraf ne zmn gitmişse qrtik dava işide karşı tarafın karakola gidip sikayet hakkında polisle görüşmesi lazım sonra savcılığa gider biz kaza geçirdik adam kazanın 2.gunu karakol gidipnsikayetci oldu bizden eşim yaralı olduğu için gidemedik gün verdik o zmn gittik bize karşı tarafın şikayeti okundu polis bize olayı anlatmamizi istedi sonra bizde şikayetçi olduk ne zmn sonuç alır dedik 2 3 ay sonra belli olur savcıya gidicek dedi hatta biz aradan 1 ay geçti karşı taraf ile anlaşıp şikayetleri çektik ama dosya savcıya gittiği için bkelmemizi söyledi bakalım daha sonuç yok 2 .haftaya girdik çok yavaş ilerliyor genelde 
(1,196 puan) tarafından
Anladimm cok teşekkür ederim yorumunuz için
0 oy
(13,180 puan) tarafından
önce polis kim olduğunu bulır, adresini bulur. sonra ifadeye çağrılır. bugün olmasa bile 1-2 güne bulur. ifade savcılığa gider, suça göre nöbetçi mahkemeye gider. sonra yargılama başlar. dava ne zaman olur o biraz da adliyenin durumuna göre belli olur
(1,196 puan) tarafından
Anladim cuma günü aksam saatlerinde sikayette bulundum onlarin gidip ifade vs verdigini anlayabilirmiyim ben nereden bakabilirim
(13,180 puan) tarafından
o kadarını bilmiyorum canım
(1,196 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(160 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun suç nedir size yapilan
(160 puan) tarafından
Ver mahkemeye hakim karşınsinda yapsin bklm yürek var mı kadın mı erkek mi bunu yapan
(1,196 puan) tarafından
Kadin ayy 2 kisiden şikayetci oldum bakalim
(160 puan) tarafından
Ben olsam kardes senin yerine bunları yakalar Allah ne verdiyse ağız burun burun tekme
(1,196 puan) tarafından
Hic öyle biri değilim eminim adalet yerini bulur ve cezalarini keser
(160 puan) tarafından
Dertleri bu hasta ruhlarin

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 519 göst.
0 oy
5 cevap 1,224 göst.
14 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nrybkr (41 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 478 göst.