+1 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (6,010 puan) tarafından

image

iki yanağında byle alnında ufak ufak çıkmış acaba niye hafaya bir aylik olacağız 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Benim kizimda 2 aya kadar vardi doktor normal demisti canim
(6,010 puan) tarafından
Yaa oylemi
-Reklam-
+1 oy
(7,921 puan) tarafından

Sonradan kendi kendine gidiyor onlar 

Normal yani

(6,010 puan) tarafından
Buyumesinler de sivilceler
(506 puan) tarafından
Hayır cnm normal hemen hemen her bebektede oluyor bildiğim kadarıyla yenidoğan sivilcesidir bunlad
0 oy
(292 puan) tarafından
Kiyafetlerden olabilir, paketli gıda kakaolu falan yiyorsunuz sütten geçebilir,alerji olabilir ya da bunların hiçbirisi değildir yenidogan sivilcesi olabilir yani geçicidir. Bizde de oldu hatta çoktu. doktor gecici dedi 15 güne geçti 
(6,010 puan) tarafından
Kıyafet normal gydryorim yzuyle ne alakasi varlı acaba kakaolu pasta kek falan yiyorum. Valaha yalan yok
0 oy
tarafından
Sıcaktan isilik olmuştur 

Pamuklu yünlü şeyler giydirdiysen onlarda alerji yapmıştır 

Sütün alerji yapmıştır mesela sen süt ürünü yersin senin sütüne karışıp bebeğine alerji yapmıştır 

Mesela ben yumurta yoğurt yediğim zaman kızımın böyle oluyodu qma zamanla geçer 

Yada bebeğine kullandığın şampuan ciltte kuruluk yapmıştır o yüzdendir öpülmektendir

Yada kimisi der kilo Alicak o yüzden öyle oluyordur

Yani her telden ses var bu aylarda normal taaki 4 aya kadar bişey kalmaz 

Ama dikkat et o sivilce gitse bile iz kalır benek benek ben travakort kullanmıstim 
(150 puan) tarafından
Hangi şampuan iyi canım benim bebeğimde egzama var
(6,010 puan) tarafından
Vallahi yediklerim mi bilmiyorum bir ay olcak hicbisey yok tu mesela beresini tkyom Polar battaniye üstünde örtüyom bebek yüzünü kompile çekmişti acaba o andaki öyle oldu Ablam polar örtme ortsende ince bitane alta ser dyor yakar dyor
tarafından
Aynen doğru söylüyor
(6,010 puan) tarafından
Oylemi polar tek örtmimi
tarafından
Cnm benim hava soğuk ama ev içini bilmem kalın giydir üstüne tek ince battaniye ört
0 oy
tarafından
Ben bunları kullaniyorum 
0 oy
tarafından
Ecowell

Ve 

Yobaby
0 oy
tarafından
Ya surata bak yerimmm , Allah bağışlasın , Yeni doğanlarda normal geçiyor o 3 ay sonra bende minigimi alcam kucagjma inşallah:)))
(6,010 puan) tarafından
Allah razı olsun:):) inşallah darısı başına kaç haftalık sin
tarafından
25+3 teyzesi Teşekkür ederiz :))
0 oy
(741 puan) tarafından
Benim bebisimde de öyle oldu. Kilo aldıkları için öyle oluyormuş, gerçekten de sonradan gecti.
0 oy
(626 puan) tarafından
Babası öpüyor mu sakalı tahriş etmiş olabilir diğer yorumlara ek olarak 
(6,010 puan) tarafından
Bende dyorim kackere fazla opmuyor sadece kokluyor
(626 puan) tarafından
Benim eşimde yapardı ordn biliyorum napim dayanamıyorum diyordu ☺️ hey gidi günler ☺️ çoğalmaz merak etme bi iki güne geçer
0 oy
(506 puan) tarafından
Yorumlar şakamı çok normal yenidoğan da sivilce olması yenidoğan sivilceleri onlae gidecek zaten
0 oy
(160 puan) tarafından
Yerim ben bu yanakları normal düzelir annesi
0 oy
(176 puan) tarafından
Doktorumuz kilo alıyor ondan demişti
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Fizyolojik cıksr o cok opmeyınb
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Her bebekte oluyor neredeyse bebek büyüdükçe geçiyor bazı doktorlara göre anne sütü yağlı olunca oluyormuş  bebeklerin yağ bezleri geliştiği için sivilcelenme oluyormuş 3 aydan sonra genel de geçiyor
0 oy
(1,933 puan) tarafından
Canım büyürse ve geçmezse cildiyeye götur benim oğlumda çıkmıştı. Biri gelip benim bebeğimi öpmüş ve virüs bulaşmış. Sağlık ocağındaki doktor yağ bezesidir geçer dedi. Çocuk doktoru da bir şey yok dedi. Bu sivilce gibi şey büyüdü yanında 2.si çıktı. İstanbul'a geldik cildiyeye götürdüm virüs bu dedi. Şimdi kurutmak için asitli ilaç kullanıyoruz. Sen yine de kimseye bebeğini opturme sakın. Misafirlere mutlaka ellerini yıkat. Şimdi ikinci bebegim oldu eşime bile opturmuyorum korkudan
(6,010 puan) tarafından
Peki bu şekilde miydi önceden yoktu yeni oldu acaba dyorum scaktanmi
(1,933 puan) tarafından
Oğlumunkinin içinde sıvı var sanki. Sizinki farklı bir şey çok küçükse sıcaktan olabilir

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 526 göst.
+2 oy
9 cevap 256 göst.
0 oy
3 cevap 93 göst.
27 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
14 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (5,427 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,794 cevap

39,043 kullanıcı

Kategoriler

...