+1 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (17,312 puan) tarafından

Uzun süredir anlık almıyordum. Hatta uzun süredir pek doğru düzgün bile girmiyordum aslında girip sorulara bakıp çıkıyordum 2 3 posta tek cevap veriyordum. Okul tatilinden Adana'ya gitmiştim gezmekten buraya giremiyordum. Dönüşte annem de bizimle beraber geldi annemle vakit geçiriyordum diye girmiyordum sonra babam anneannem teyzem enistem geldi dolu dolu 2 gün de onlarla yaşadım <3sali günü gittiler ama :( onlar gitti bende evi topladım çıkardığım nevresimleri yıkadım yastık yorganları kaldırdım. Bu 2 gündür de orucum. 6 gün borcum vardı bugünü de bitirirsem kaldı 4 inseAllah. Zaman geçsin diye kendimi ise veriyorum tek başıma oruç tutmak zor bilenler bilir. Sabah erkenden sobamı temizledim doldurdum merdivenleri damdan aşağı kadar süpürdüm. Sonra eşimle çocuklara kahvaltı hazırladım. Yatakları topladım bulaşıkları yıkadım. Kiler dolabını düzelttim. Oğlanı uyutup kızımı banyo yaptım. Mutfak kaldı orayı süpürüp ayaklarımı uzatacam akşama kadar. Yemekler eşimden şükür dünden de corbam var. Akşam ezana kadar yatış :D uzun oldu biraz girmedigim günlerin acısını çıkardım :D

4 Cevaplar

+1 oy
(12,669 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

En İyi Cevap

image 

Hiçbişey yapmadım bi kahvaltı yaptık. Ben çay içiyorum bebeler etkinlik yapıyo valla. Hava yağmurlu kapalı kaynanam gelir akşama yemek yok ne yapcamda bilmiyorum :woot:

-Reklam-
+1 oy
(477 puan) tarafından

image

bizde esimle kahve içiyoruz 
0 oy
(717 puan) tarafından
Oğlum öğlen uykusuna yattı uyansın temizlik yapacam şimdilik enerji topluyorum
0 oy
(1,858 puan) tarafından
Bahçeme indim bezelye ekdim marullarima bakıyorum bitmisler ...
(794 puan) tarafından
Merhaba şuan ne edebilirim acaba ıspanak turp tere arpacık soğan aldım ha bugün ya yarin diye diye ekemedim şimdi eksen olur mu.
(1,858 puan) tarafından
Marul olur ekebilirsin soganda tere de olur nerde yasiyorsun bilmiyorum  bezelye ekdim ben baharda Nisan gibi oluyor burda tazecok pazara gelemden yemiş oluyorum
(794 puan) tarafından
Ben Kırklareli Lüleburgaz dayım soğuk ve yağmurlu
(1,858 puan) tarafından
Hava koşullarına göre bulunduğun köyde bakıyorlar komşular onu yap ben nedesem olmaz buradan tek önerim marul olur oda bitermi bilmiyorum cografyamiz farklı

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 298 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde &S!DeLyA-Huzurum& (5,405 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 134 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 186 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,762 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 260 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,762 puan) tarafından soruldu

409,323 soru

12,302,337 cevap

38,487 kullanıcı

Kategoriler

...