Uzun süredir anlık almıyordum. Hatta uzun süredir pek doğru düzgün bile girmiyordum aslında girip sorulara bakıp çıkıyordum 2 3 posta tek cevap veriyordum. Okul tatilinden Adana'ya gitmiştim gezmekten buraya giremiyordum. Dönüşte annem de bizimle beraber geldi annemle vakit geçiriyordum diye girmiyordum sonra babam anneannem teyzem enistem geldi dolu dolu 2 gün de onlarla yaşadım sali günü gittiler ama onlar gitti bende evi topladım çıkardığım nevresimleri yıkadım yastık yorganları kaldırdım. Bu 2 gündür de orucum. 6 gün borcum vardı bugünü de bitirirsem kaldı 4 inseAllah. Zaman geçsin diye kendimi ise veriyorum tek başıma oruç tutmak zor bilenler bilir. Sabah erkenden sobamı temizledim doldurdum merdivenleri damdan aşağı kadar süpürdüm. Sonra eşimle çocuklara kahvaltı hazırladım. Yatakları topladım bulaşıkları yıkadım. Kiler dolabını düzelttim. Oğlanı uyutup kızımı banyo yaptım. Mutfak kaldı orayı süpürüp ayaklarımı uzatacam akşama kadar. Yemekler eşimden şükür dünden de corbam var. Akşam ezana kadar yatış uzun oldu biraz girmedigim günlerin acısını çıkardım
Hiçbişey yapmadım bi kahvaltı yaptık. Ben çay içiyorum bebeler etkinlik yapıyo valla. Hava yağmurlu kapalı kaynanam gelir akşama yemek yok ne yapcamda bilmiyorum
409,323 soru
12,302,337 cevap
38,487 kullanıcı