0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (1,144 puan) tarafından
Kızlar hangi marka alıyorsunuz tadı hafif lezzetli varmı 3 harfli marketlerde olan alıyorum acı oluyo 

16 Cevaplar

+3 oy
(7,421 puan) tarafından
En güzeli taze çekilmiş ben onu çok severim canım he bir de geçen kahve dünyasının damla sakızlı olanı aldim ona da ayrı bayıldım ☺
-Reklam-
+1 oy
(863 puan) tarafından
A 101 re spot olarak geliyor şeker oğlu markası kesinlikle tavsiye ederim. Denk gelince alıyorum ama genelde bek çektiriyorum taze 
(1,144 puan) tarafından
Tesekkur ederim çeken yerden eşime aldrcam yakında yok marketten alıyorum bende hep herkes öyle demiş normalde memlekette annemde çektiriyor kokusu yayılıyor etrafa
(863 puan) tarafından
Ay hiç paketli alma, onlar çok acı oluyor, kuruyemisciler de var cektirebilirsin. Bulunduğun yerde tuğba varsa kesinlikle ordan almanı tavsiye ederim
(1,144 puan) tarafından
Yakında yok yazn geldm Buraya çok ta blmıyom bı bakayım
(863 puan) tarafından
Tuğba yoksa bile aktarci kuruyemisciler bazen markette bile taze cektirebiliyorsun
+1 oy
(748 puan) tarafından
Bime hindistan cevizi aromalı gelmiş canım aldım da baya hafif geldi bana tadı bende normal türk kahvesiyle karıştırıp içiyorum 
+1 oy
(3,232 puan) tarafından
As taze çekilmiş şaşmam hiç başka kahve icemem 
+1 oy
(95 puan) tarafından
Artuk beyin taze çekilmiş kahvesi mükemmel 
+1 oy
(12,347 puan) tarafından
Ay makbul varsa sizin oralarda kuruyemişçi. Oraninki çok güzel çektirip alıyorsun 
(1,144 puan) tarafından
Canım burada çeken yer yok yakında hiç çektirip alamıyorum Yeni geldim zaten buraya eşime aldıracağım herkes öyle demiş bilmiyordum vala,:)
(12,347 puan) tarafından
Aynen canım çekme kahve iç bak diğerleri nasıl acıymış diycrksin. Ben mesela 250 gram falan alıyorum vakumlu kapaklı cam kaplar var ya onlara koyuyorum hava almayınca bayatlamıyoda. Gidiyo bi süre bana
+1 oy
(3,185 puan) tarafından
Altincezve. Net, trendyolda var
+1 oy
(125 puan) tarafından
Ben çektirip alıyorum çektirme şansın yoksa Osmanlı kahvesiyle market kahvesini karıştır daha yumuşak oluyor icimi
+1 oy
(93 puan) tarafından
Yemen kahvesi tek geçerim :)) 
+1 oy
(20,334 puan) tarafından
Genelde taze çekilmiş içerim ama 2.seçenek mehmet efendi 
0 oy
(3,700 puan) tarafından
Ben kahve dünyasının kahvesini alıyorum, diğer markaları içemiyorum 
0 oy
(486 puan) tarafından
Bizde kahveyi çektiriyoruz taze olarak diyoruz ki hafif içimli olsun veya orta sertlikte olsun o şekil çekiyorlar 
(1,144 puan) tarafından
Tesekkur ederim almayıp çeken yer bulup alacam herkes öyle demiş
0 oy
(19,221 puan) tarafından
Osmanlı kahvesi içtin mi hiç. O hafif oluyor. 
(1,144 puan) tarafından
Kutuda olan mıydı markasını hep unutuyorum icmisimdr eh son kutulu almış eşim ama istedim tad bulamıyorum
(19,221 puan) tarafından
Yok kutuda ya da pakette olması önemli değil. Adı Osmanlı kahvesi. Farklı markalarda var. Dibek kahvesi de deniyo sanırım. Bı de onu dene. Yumuşak icimli. Ben de sevemiyorum türk kahvesini. Ama onu severim
(1,144 puan) tarafından
Canım dibek flan iciyorum zaten var çektirmiş eşim Hatay'da almış geçen hususî bakamıyoz yakında yok bebekle çocukla ben türk kahvesinib hafifini istiyorum
0 oy
(2,041 puan) tarafından
Bütün kahveleri denedim ben ve baya yoğun içerim ama şok kahvesi güzel yemeneli normalde 3 harflilerden almam ben alışveriş ama beğendiğim ürünler oluyor bazen 
(1,144 puan) tarafından
ben mecbur alıyorum denk gelince olduğumuz yerde çok kuru yemişçi tarzı da yok
0 oy
(1,863 puan) tarafından
Oradakiler çok fazla acı asla içemiyorum. Ben memlekette alıyorum bitince de ablamlar yollar. Taze çekilmiş çok güzel kokusu bile her yeri sarıyor. Sade içerim diğerleri olsa içemem kalır öyle. Varsa aktar yada Tuğba kuruyemis  taze çekilmiş yumuşak içim isteyin.
(1,144 puan) tarafından
Aynen ben de her almam da isteğimi unutuyorum kavanoza boşaltınca farklı alim diyorum belki de farklı alıyorum ama hep acı ağır oluyor
0 oy
(1,490 puan) tarafından
Hazır paketler iri telveli ve acı oluyor, bende çektirip alıyorum daha yumuşak oluyor o şekilde seviyorum. Çeken bir yer varsa o şekilde dene yine her yerin aynı olmuyor birkaç yer varsa deneyerek tespit edebilirsin 
(1,144 puan) tarafından
Burda yeniyim yakında yokta eşime aldrrm o zaman maketten gri alıyorum markasını da unutuyorm hep ağır oluyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 112 göst.
0 oy
0 cevap 24 göst.
0 oy
3 cevap 72 göst.
0 oy
9 cevap 176 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 2801 (647 puan) tarafından soruldu

406,987 soru

12,215,095 cevap