+3 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (2,339 puan) tarafından
ÇOCUK  OLMASI IÇIN

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde “Yâ Musavvir, Yâ Bârî ( اَلْبَارِئُ), Yâ Hâlık” isimlerini su üzerine, 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenâb-ı Hak, bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.”

NOT; (Böylede okuyabilirsiniz; Allahümme Yâ Musavvir, Allahümme Yâ Bârî, Allahümme Yâ Hâlık)
-------------------
ÇOCUĞU OLMAYANLAR

5 vakit namazdan sonra 1000 defa “LÂ İLÂHE İLLALLÂH ” deyip de ”Yâ Rabbi! Bana salih bir çocuk ihsan et” diye her gün dua ederse, Allâh-ü Teâlâ’nın izni ile evlât sahibi olması umulur.
------------------
Her hangi bir tıbbi sebebi olmaksızın çocuğu olmayanlar ;

sabahleyin SÂFFÂT Sûresi, yatmadan önce de ME‘ÂRİC Sûresi’nin okunması veya dinlenmesidir.
---------------------
Hamile kalmak isteyen kadın

âdetinin arkasından 19 gün her gün bir kere okusun (Meryem SÛRESİ). Tecrübe edilmiş ve tecrübe edenler hamile kalmıştır
---------------------
ÇOCUĞU OLMAYANLAR
4 Cuma Günü üst üste 1000 kere “Yâ Evvelü Celle Celâlühû” okumalıdır. Eğer tıbbi bir engeli yoksa; Allah’ın izniyle ve kudretiyle çocuk sahibi olurlar. (“Tarafımızca defalarca tecrübe edilmiştir.” diyenler olmuştur)

Hasta üzerine 41 Fatiha okunursa hasta şifa bulur.

♥︎
Her gün Sabah namazının farzı ile sünneti arasında 41 defa Fatiha okuyan kişi; makam ve mevki sahibi olur. Fakirlik görmez, hastaysa şifa, zayıfsa kuvvet bulur. Emniyet içinde bulunur. Kısırsa çocuğu olur. İzzet ve şeref elde eder.
♥︎
Her farz namazlarının ardından 7 Fatiha okuyan kişiye hayır kapıları açılır.
♥︎
25 Estağfurullah, 11 İhlas, 7 Fatiha, 33 Selatü Selam okuyup; Peygamberimizin (s.a.v.), evliyanın, ashabı kiramın ruhlarına hediye edip, onların yüzü suyu hürmetine şifa isteyen kişiye Allah şifasını verir.
♥︎
Farz namazları arkasından 20 defa Fatiha okuyan kişinin rızkı genişler, durumu düzelir, iç alemi nurlanır.

♥︎
Sabah namazından sonra 30, öğle namazı sonrası 25, ikindi namazı sonrası 20, akşam namazı sonrası 15, yatsı namazı sonrası 10 defa Fatiha Suresi okunur. Toplam 100e ulaşır. Buna devam eden kişiye Allah istediğini verir.
♥︎
Farz namazları ardından 100 Fatiha okuyan maksat ve arzusuna hemen kavuşur.
♥︎
Sabah namazı ardından 125 Fatiha okuyan istediği şeyi elde eder.
♥︎
Fatiha Suresini 125 bin defa okuyana büyük faydaları vardır.
♥︎
Her gün Fatihayı 313 defa okuyanın isteği ve arzusu yerine gelir. Tembellik ve korkudan kurtulur. Allah okuyanın içini ve dışını temizler.
♥︎
Yatarken Fatiha ile 3 İhlasla, Felak ve Nas surelerini okuyan herşeyden güven içinde olur.
♥︎
İçi su dolu kaba 40 Fatiha okuyup, hastanın bedeni o su ile yıkanırsa hasta şifa bulur.
♥︎
Haceti, isteği olan, akşam namazının ardından 40 Fatiha okuyup dileğini Allah’dan isterse dileğine kavuşur.
♥︎
Göz ağrısı için sabah namazının sünneti ile farzı arasında 40 fatiha okuyup, şifasını Allah dan dilesin. Tükrüğünü parmak ucuyla gözüne sürsün veya okuyan kişi hastanın yüzüne üflesin.
♥︎
Yola gidecek kişi kapıdan çıkarken 40 defa Fatiha okursa, güven içinde geri döner.
♥︎
Sağ elini ağrıyan yere koyup, 7 defa Fatiha okur ve “Allah’ım hissettiğim acı ve ağrının kötülüğünü bender gider. Peygamberin Muhammed s.a.v. davetiyle beni bu acıdan kurtar” diye dua ederse Allah şifa verir.
♥︎
Rızık için, yeni ayın pazar günü aya bakılır ve 70 Fatiha okunur. Pazartesi 60, salı 50, çarşamba 40, perşembe 30, cuma 20, cumartesi 10 olarak 7 gün okunur ve buna her ay devam edilir.
♥︎
Fatiha Suresini seher vakti 41 defa okumayı adet haline getirene Allah rızık genişliği verir, işlerini kolaylaştırır.
♥︎
Hayır için veya bir musibetten kurtulmak için günde 313 defa okunur veya 3 günde 1000 defa okunur.
♥︎

7 Cevaplar

+1 oy
(2,339 puan) tarafından

En İyi Cevap
Eşler arası muhabbet için vb. Zikirlerde gelicek inşallah❤
(4,746 puan) tarafından
Allah razı olsun ❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Bu zikirleri elimi karnımın üstüne koyup okudum bi süre düzenli bi şekilde yapmadığım halde aklıma geldiğinde yapıyodum ortalama üç ay içinde hamile olduğumu öğrendim 
(2,339 puan) tarafından
Evet elhamdülillah ♥︎♥︎
(2,339 puan) tarafından
Rabbimin isimleri şifadır canım biiznillah her derde devadır ♥︎ kaç ay olmadı çocuğun
(1,329 puan) tarafından
Bugün bnm evlilik yıldönümüm ilk yılımız 19+5 hamileyim.Başta çocuk hemen düşünmüyodum ama sonra eşim çok baskı kurunca bide olmicak diye korkunca bnde hemen olsun istedim dualara sığındım çok şükür oldu da
(1,697 puan) tarafından
Evet bende günde en az el Müsavvir çekiyordum birde rabbehu rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin o ay hamile kaldım
(1,329 puan) tarafından
Bide bn 40 Fatiha okuyodum bunun niyetine zamanla olurdu zateb bı sağlık sıkıntımız yok çok şükür ama bn hemen olsun istedim artık eşimden gına gelince ortalama iki üç ay içinde de oldu dediğim gibi
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Rabbım layıkı ile anne olmayı baba olmayı bilene nasip etsin herkese nasip etmesin 
0 oy
(701 puan) tarafından
Post ciksin teşekkür ederizzz
0 oy
(162 puan) tarafından

Kanıt manıt sorarlar falan şimdi :D dert etme :D

(2,339 puan) tarafından
Ahaha yok yaa  dert etmem :D
0 oy
(4,905 puan) tarafından
Allah razı olsun canım hemen bir akrabamamıza atıcam sızde dua edin kaç senedir cocugu olmuyo
0 oy
(57 puan) tarafından
Allah razı olsun ❤️ 

İlgili sorular

0 oy
50 cevap 647 göst.
19 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 126 göst.
23 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,515 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 647 göst.