+5 oy
556 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından
25+5 haftalık doğum yaptım bebeğim 710 gr dogdu 

Suan kuvezde 2 doz  ciğer gelistirici vurulmustu 1 hafta önce dua eder misiniz

20 Cevaplar

+1 oy
(28,908 puan) tarafından

Allah'ım şifa versin snaa bağışlasın 

-Reklam-
+1 oy
(6,676 puan) tarafından

Rabbim sana bağışlasın yavrunu :'( evime getirdim sağlığı yerinde postuda açarsın inşallah 

tarafından
Ay inşallah
0 oy
(7,328 puan) tarafından
Rabbım size bağışlasın canim hatırlıyorum seni riskliydi sanirim gebeliğin 
0 oy
(6,905 puan) tarafından

Aaa çoktandır yoktun. 

Allah şifa versin cnm

0 oy
(1,796 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah size bağışlasın Allah'ın izniyle biran önce alırsın kucağına 
0 oy
(10,134 puan) tarafından
Yaa kıyamam canım benim son günlerde aktiftin görüyordum seni :( Allahım size bağışlasın inşallah yavrunuzu..
0 oy
(10,302 puan) tarafından

Ya sen niye doğum yaptın o kadar erken noldu :'( Rabbim sana bağışlasın yavrunu şifa versin inşallah ❤️

0 oy
tarafından
Üzülme canim ..Rabbim büyük.

İnşallah kızımı eve çıkardık isimli postunu goruruz❤️
0 oy
(19,111 puan) tarafından
Allah'ım şifa versin inşallah yavrucuga. Benim teyzem de 700.gr doğmuş. Anneannem.anlatir.el.kadardi parmak çocuk gibiydi der. Şimdi 50 küsur yaşında 
0 oy
(17,450 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah canm güzel haberler verirsin inşallah bize
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Rabbim size bağışlasın inşallah o küçük bir savaşçı ve eminim size kavuşmak için savaşı kazanıcaktır❤️
0 oy
(522 puan) tarafından
Allah bağışlasın bende 25+2 benim de erken doğum riski var acaba normal doğum mu yaptınız sezeryanla mı
0 oy
(114 puan) tarafından
Ayy benim bebeğim sarılık nedeni ile sadece bir gün küvezde kaldı ölüm gibi bişeydi aglayarak yanına girip çıkıyordum bir gün bile bana işkence geldi Allah daha çok kalanlara sabır versin.. Burada hep görüyordum küvezde olması çok zor Bi durum diye insan yaşamayınca bilmiyo her zaman karnındaki seninle bütünleşmiş bebegini orda bırakmak çokkk zor. Dua et herşey Allahın elinde tez zamanda iyileşip evine geçersin insallah Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin Bi an önce size kavuştursun 
0 oy
(9,657 puan) tarafından
Rabbim sana bağışlasın İnşaAllah 
0 oy
(3,315 puan) tarafından
İnşallah tez zamanda kavuşursunuz 
0 oy
(507 puan) tarafından
Allahım sana bağışlasın kollarını boş bırakmasın
0 oy
tarafından
Allah şifa versin Canım Rabbim sana bagislasin bebeğini :( neden erken doğdu acaba
0 oy
(4 puan) tarafından
Rabbim şifa versin Allah ize bağışlasın kucagına almayı evine çıkarmayı nasip etsin 
0 oy
(2,904 puan) tarafından
Yüce Rabbim ya şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah seni evladına evladınıda sana bağışlasın amin
0 oy
(29 puan) tarafından
Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah Rabbim şafi isminin hürmetine ona hayırlı ömürler versin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 480 göst.
9 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pimpirik anne (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,489 göst.
28 Nisan 2019 Aile kategorisinde ARMES (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
24 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,708 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 43 göst.

406,777 soru

12,204,746 cevap

36,767 kullanıcı

...