0 oy
87 göst.
Diğer kategorisinde (589 puan) tarafından
Kızım 10 gün sonra 4 yaşına girecek. Geniz eti var uyurken çok horluyo ve hiç nefes alamıyor. Konuşması bile hala yarım yamalak. Ameliyat demişti doktor ama ilaçlarla halletmeye çalışalım dedi hiç ilerleme yok. Bu süreçten geçen var mı 

2 Cevaplar

0 oy
(2,105 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Alerjikmi bunlara bakildimi? Tek doktola kalmayjn hemen ameliyata sokmayın derim tekrar eden durum geniz eti ve çok küçük yaşı yonca tabak takip edin 
(589 puan) tarafından
Alerjik gibi duruyor aslında bi bakayım
(2,105 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Mutlaka beslenmesini değiştirin birde o şekilde yatağında tüylü oyuncak battaniye vs kaldirin .. ameliyat çözüm değil 3 5 kez ameliyat ediyorlar malesef ufacık çocukları geniz eti küçülen büyuyen birşey oğlumun kışın mesela tıkanıyor ve büyüyor mevsimsel bakmadi doktor mesela öyle hemen küçük çocuklara sürekli burnuna orasına burasına birşey sokulup bakılmaz birde en son doktora çıkardım ben 5 6 yaşlarında bakılması lazım büyük ve küçüklugune demişti..ona göre tedavi yoksa ameliyat demişti.değilki 4 yaşında daha bir bebek yani nasil ameliyat edilir hayretler içindeyim bazı doktorları anlamıyorum
-Reklam-
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Geniz eti çok önemli bir organ onu aldırırsan çocuğun hastalıklara karşı direnci olmaz koruyucu kalkan gibi düşün geniz etini takip ettigim bir kadın var önce yediklerini gözden geçirin ondan sonra yavaş yavaş düzeliyormus sen yine bi araştır derim
(589 puan) tarafından
Ya araştırdım aslında izlediğim bi kadın var benimde. Paketli gıda oda nemi peluş eşyalar ve süt tükemine dikkat etmiş ve geniz eti küçülmüş çocuğun. Ben benim bunları sürekli kontrol altında tutmam çok zor. Kreşe gidiyor bide evde dikkat etsem orda etmezler.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 180 göst.
0 oy
6 cevap 195 göst.
13 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,486 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 206 göst.
2 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Durunun Annesi (4,292 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 196 göst.
25 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,486 puan) tarafından soruldu

410,823 soru

12,362,332 cevap

41,664 kullanıcı

Kategoriler

...