+3 oy
1,877 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

İyi aksamlar hanımlar. Napyonuz pazarınız nasıl geçti. Biz AVM'deydik geldik . Eşim amcasuna gitti . Ben de yalnızım.

BU GECEYİ İTİRAF GECESİ İLAN EDİYORUM .hadi herkes eşinin bilmedigi bir seyi itiraf etsin . 

Ben:eşim gmailinin benim telefonda da olduğunu bilmiyor sjsjsj:P

En fena itirafi sabitliycem hadi gelsin itiraflar ☺️

39 Cevaplar

+3 oy
(5,044 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Oğlumun adı eski erkek arkadaşımınnadı. Ama ben koymadıım kendi koydu tesadüf denk geldi.
tarafından
Ayy bunu sabitliycem kiz dur
(5,044 puan) tarafından
Ben de sabitlersın dıye ıtıraf ettım zaten :D
(129,806 puan) tarafından
adi ne oglunun
(5,044 puan) tarafından
Oğuzhan
-Reklam-
+6 oy
(1,880 puan) tarafından

İtirafları okumaya geldim :ninja:

tarafından
Profildeki sen misin kizz ☺☺
(1,880 puan) tarafından
Kız 54227843467 soran kişi sen oldun tebrik ederim hayır  en değilim ama aşırı benziyoruz ondan koydum ☺️
tarafından
Hahahahahhahahaa çoktandır soracaktım demekki sona kaldım anam tühhh☺☺☺
(1,880 puan) tarafından
❤️❤️❤️
(756 puan) tarafından
Bende okumaya geldim :)
+5 oy
(149 puan) tarafından
Her şeyi bilirim ama eşim bildiğimi bilmez.
tarafından
Söylemeden dura biliyorsan bu cok iyi .

Ben bir sey bilsem asla duramam soylemeden
(3,669 puan) tarafından
AA bak bende o hiç bişey anlatmaz ama ben bilirim bildigimide bilmez
(923 puan) tarafından
Bu ben ve eşime bak ben tahmin ediyorum böyle olacak diyorum hahaha
+3 oy
(589 puan) tarafından
Yok kız valla çenemi tutamam ben :D
tarafından
Ahahah .
Kiz ben gizli para biriktiriyordum .Az önce benim param var dedim agzimdan cikti ve harcadik sjsjsj
(589 puan) tarafından
Ahahaha ortaya çıkmasıyla harcamanız bir olmuş :D:D
(225 puan) tarafından
Şeker kız al bbden de o kdr biriktirdigim  az biseydi hemen soyleyiverdim
(589 puan) tarafından
Bende yaptım onu çok attım kenara baktım sıkıştı verdim hep
+2 oy
(4,723 puan) tarafından
Valla her ama her şeyi biliyor bilmediği bir şey yok çünkü tutamam ben kendimi :) 
tarafından
Ahahahah ..bende öyleyim.ama bunu soylemem
tarafından
Çenesi düşük!
(4,723 puan) tarafından
Hahahahha öyle napalm
+2 oy
(19,525 puan) tarafından
Evlenince zeka seviyem düştü sanki ahdhd
(19,525 puan) tarafından
Aynen öyle. Ama onun için çalışmaya dönmem lazım sanirim
(12,636 puan) tarafından
benim de ama bebeğim en azından kreşe başlasın istiyorum
(19,525 puan) tarafından
Aynen benim kız da daha 17 aylık. 3 yaşına geldim en azından inşallah
(12,636 puan) tarafından
biz aynı zamanda mı doğurduk :) benim kız da 17 aylık
(19,525 puan) tarafından
Öyle olmuş ☺️
+2 oy
(800 puan) tarafından

Eşimle 5 yıl kankalıktan sonra  2 yıldır da evliyiz yani sçtığımız boka kadar biliyoruz affedersin :D o yüzden hiç gizli saklımız yok :D 2 yılda ne gizliyim adamdan :D 

tarafından
Aaa siz 2 yil mi evlisiniz .ben senin bebegini neden 3 yasinda biliyorum ajsj
(800 puan) tarafından
Benim oğlum 2 yaşında :D
+2 oy
(110 puan) tarafından
Eşim görevdeyken görümcemi  nisanlisiyla bulusturdum.eve kahvaltıya davet ettim akşama kadar durdular hep birlikte oturduk.ama korkudan kalbime kramplar girmişti.goruntulu aradığında başka odaya geçip uyuyormuş taklidi yaptim.nisanlisi gidene kadar gotumden terler aktı .şükür ki atlattık.ustunden iki yıl geçti evlendiler ettiler.esim hala bilmez.ama ben çok vicdan azabı cekiyom. Maksat aşıklar bulmuşsun dedik :) daha da ne gizledim bilmiyorum valahibaska yok
tarafından
Oha kız iyi cesaret
(3,192 puan) tarafından
Ben olsam vakit geçmiş evlenmişler artık söylerdim :D
(110 puan) tarafından
Söyleyemem valla canımı okur.guven probleki yaşar sonra .o an yapmış bulundum tekrar olsa asla yapmam cnku onalr benim için yapmazdi
(3,192 puan) tarafından
Doğru sende haklısın. Olsun artık bizimde sırrımız oldu  bacım :)
+2 oy
(9,933 puan) tarafından
Bu şartlarda evlendigime köpeklerr gibi pişmanım keşke zamanı geri alabilseydim
tarafından
☹️☹️☹️☹️☹️
+2 oy
(204 puan) tarafından
Eşimin ailesinden kimseyi sevmiyorum ama eşim seviyorum hepsini diye biliyor inşallah tanıdık çıkmaz 
tarafından
Agagah inşallah
(745 puan) tarafından
Ben nedense eşime söylüyorum sevmediğim kişileri ☺️ O yüzden evime davet etmemek için elinden geleni yapar eşim
(204 puan) tarafından
Bende söylerim birşey demez eşimiz de olsa bazı şeyleri söylemememiz gerekiyor
+2 oy
(3,153 puan) tarafından
Evlendiğiniz sene eşim çok bilgisayarla vakit geçiyordu bende bilgisayarın kasasını söktüm içinden bir parçasını suyla yıkadım sonra kurulayıp geri taktım tâbi bilgisayar bozuldu eşimde neden olduğunu anlayamadı sonrada da dedıkı zaten eski çağdan kalmıştı aman bozulsun varsın bir kaç ay sonra laptop alırız :) 
tarafından
Kiz nasil aklina geldi yikiyip kurgulamak..kadinlardan gerçekten korkulur
(3,153 puan) tarafından
Aynen korkulur
(745 puan) tarafından
Ay kız bunu benim eşimin laptopuna mı yapsam :D
(3,153 puan) tarafından
Yenisini almayacaksa yap :) :) ben biraz fazla ilgi isteyen biriyim  başka şeyle çok ilgilendiğini görsem kızarım hemen adamda alıştı artık 17 senedir ters ters bakınca hemen fabrika ayarlarına geri dönüyor :) :) bir şeyini bozmak zorunda kalmıyorum
(745 puan) tarafından
Para harcamaya kıyamıyor ondan anca ben al dersem alır :D maşallah kaç yaşındasın ki 17 senedir evlisin abla
(3,153 puan) tarafından
43 yaşındayım canım
(745 puan) tarafından
Ayyy maşallah konuşma tarzın seni daha küçük gösteriyor abla
(3,153 puan) tarafından
Ruh yaşım 25 daha eşimde zaten benim büyümeyen karım diye sever tip olarak da göstermiyorum üç kız kardeşiz en küçük ben zannederler hep :) :)
(745 puan) tarafından
Ay çok iyi ya nasip kısmet bize inşallah:D
(3,153 puan) tarafından
Amin inşallah :)
+2 oy
(719 puan) tarafından
Ben hiç tutamam hemen söylerim herşeyi hiç gizli birşeyim yok yorumları okumaya geldimm;)
tarafından
Kız para biriktirmistim güya soylemiycektim ..avm de para bitince sa.lak gibi hemen verdim ajsjsjh
Su an vok pismanimsjsj
(719 puan) tarafından
Bende öyle hemen ağzıma gelen gider hiç içimde tutamam sonra da senin gibi böyle pişmanlık hissi gelir banada:)))
+2 oy
(537 puan) tarafından
Eşim söför ve sürekli arıyolar ne zaman gelcen falan diye 

Geçen de bi numara aramış baktım eıli değil kendıme ekledim wp baktım  bildiğin es. Cortmuş ben bi sinirle sen beni aldatıyor musun falan filan giriştim uyuyodu telefından resmini gösterdim bunu aramışsın kaç kere o da seni aramış dedim vallaha yok nerden çikti falan dedi. Ben tekrar baltım ki numara son haneyi yanlış girmişim ama ben ne dedim sen öyle diyosun sana inanıyorum aşkım dedim ahahahah
tarafından
Oh sonu sevindirdi beni
+2 oy
(1,351 puan) tarafından
Eşim evde yokken kızıma kendi istediğim isimle sesleniyorum sürekli eşim eve geldiğinde kızım diyorum eşim de kızıma adıyla seslenince kızım ona bakmıyor bende kızım de kızım iltifat seviyor seninki diyorum :))))) 
(1,351 puan) tarafından
Ecenur oldu ismi ben aden Nisa istiyordum eşim Nisanur diyordu bende iki adı olsun aden Nisa dedim annesi ben ecenur düşündüm deyince o gece adı ecenur oldu daha doğmamıştı bile kızım bende şimdi sadece aden diyorum
(3,192 puan) tarafından
Senin annende birşey söyleyebilirdi. Bence burda annelerin her zaman bir fikri olur ama mesele eşlerin yönetmesiyle alakalı. Benim kayınvalidem annemde söyledi sevdiği isimleri ama eşimle karar verdik. Beğenseydim yine koyardım belki. Eşin bence kırıcı olmamalıydı isim hakkı tamam babadadır ama annenin gönlü alınır, yani senin.. Diğerleri 2.planda kalmalı uygun bir dille
(1,351 puan) tarafından
Yok maalesef benim gönlüm varmış yokmuş düşünkediklerini doğurduğum gün gördüm ben acılar içinde doğrulamazken ablam dışında herkes gülüyordu son kez sormalarını bekledim istediğin bir isim var mı diye ama kulağına ezan okurlarken hepsi gülüyordu ablam dışında
(3,192 puan) tarafından
Olsun canım üzülme. Sağlıklı sıhhatli büyüsün yavrularımız.
(1,351 puan) tarafından
Sağlık önemli tabiki sağlıklı olsun yeter ama insan istemediği bir ismi de yıllarca kullanmak istemiyor ki ben kimliği çıkarılacağı gün bile gözlerinin içine içine baktım anlamadı diyecek de bişeyim kalmadı bu ömür boyu içimde onlara karşı bir nefret olarak kalıcak
+2 oy
(133 puan) tarafından
Eşim ve kaynanamın saçma sapan fikirlerine inanıpda evlwndiğime köpek gibi pişmanım şimdiki aklımı ve 3 sene öncesini versinler eşimi gene kabul ederdim ama farklı şartlarla
tarafından
Sen inaniyorsun yani şartlarını kabul edcegine sjs
(133 puan) tarafından
Etmesede ona göre davranırdım ***** gibi eşim ne dediyse tamam dedim şimdi de işin içinden çıkamıyorum
+2 oy
(55 puan) tarafından
YouTube si benim telefon dada var chrom geçmişi anneme gidince bakıyorum bişeye falan bakiyormu diye  okey çipleri alıyormuş ona para veriyor ya başka bişey olmasında 
tarafından
Ay inşallah olmaz canım
(49 puan) tarafından
O nasıl oluyor canm
(55 puan) tarafından
YouTube hesabıni başka hesap ekleye baş eşinin e posta adresini yaz hemen oluyor
+2 oy
(693 puan) tarafından

Eşimden gizli dolar ve nakit sakladım bazen çok çok zor duruma giriyor bile vermiyirum bu benim nolur nolmaz diye. İnsan halidir birden bişey çıkabilir. Kız bu bilse dolar var bende. Şoka girer. Ben yapamıyorum sen nasıl yapıyorsun. Benden ne çok araklamissin getir hele der :D

tarafından
Ahahah . kız esim bana sende vardir birseyler de sakliyon der .ama pek sakliyamam
(55 puan) tarafından
Aaa çok iyimis devamı gelsin inşallah biriktir çuval dolusu olunca dök önüne şaşırsin kalsın
tarafından
Ahahah .niyetin öyleydi..ama az önce avmde hepsini verdim paramın sjsj
(1,880 puan) tarafından
Kız Ruken kara bizim köyde bı kadın vardı oda eşinden gizli altın yapıyormuş neyse eşi araba alacakmış araba hazır ama para eksik adam bütün köyü gezip para istedi kimse vermeid eve gitmiş araba işi yattı artık diye karisibkti araba gidecek getirip bı kutu altın koydu önüne araba parası biriktirmos resmen kadının parası adamın parasından daha çok cikti
(3,192 puan) tarafından
Haha adam bir kere daha sevmiştir karısını bee
+2 oy
(717 puan) tarafından

Gizli saklı hiçbişeyimiz yok ne o benden ne ben ondan hiç bişey gizlemeyiz ben yorumları okuyup çikacam :D

tarafından
En güzeli oku kız
+1 oy
(4,919 puan) tarafından
Eşimin konum geçmişi açık ama bilmiyor garibim hahahah hic açıp baktım mı de hayır çünkü eşim servis şoförü ve lojistik eleman bakarken yorulurum
tarafından
Ahahah ..ben de ara sıra bakarım.
(64 puan) tarafından
Nasıl bakılıyor ki ona cnm
(4,919 puan) tarafından
Eşinin telefonundan konum geçmişini açıyorsun cnm nere gitmiş nekadar durmuş goruyorsun
+1 oy
(13,714 puan) tarafından

Öhö çok var :D

Annemler geldi dönüş biletini ben aldım 

tarafından
Ahahahah bu da guzelmis

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 769 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Queen bee (122 puan) tarafından soruldu

408,506 soru

12,274,409 cevap