+14 oy
2,488 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından

image

selamun aleyküm teyzoşlar canım oğlum 5 yaşında ilk göz ağrım bana anneliği ilk tattıranım doğum ettim de 17 yaşındaydım Birlikte büyüdük oğluşumla Rabbime sonsuz şükürler olsun bana böyle bir evlat nasip etti için Rabb'im isteyen tüm herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah 

Foto birazdan silinecek teyzoşlar ☺️❤️

26 Cevaplar

0 oy
(400 puan) tarafından
Maşaallah rabbim sağlıklı hayırlı güzel ömürler versin inşaallah canım 
(254 puan) tarafından
Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel kardeşim Rabb'im razı olsun inşallah ☺️❤️
-Reklam-
0 oy
(4,393 puan) tarafından
Doğum günü kutlu olsun nice mutlu yılları olsun ömrü bahtı güzelliklere başarılara açılsın her zaman Allah acısını kederini göstermesin bi gün çok iyi yerlere geldiğini görmek annesine nasip olsun inşallah ❤️
(254 puan) tarafından
Amin inşallah ne güzel dua ettin güzel kardeşim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah  inssllh çok iyi yerlere gelecek inanıyorum elimden gelenin en iyisini yapıp okutacam evlatlarımı ❤️☺️
0 oy
(2,374 puan) tarafından
Allah sağlıklı huzurlu uzun bir ömür nasip etsin inşallah. Söyle dua etmek istedim. Bu çocuk büyüsün öyle güzel işleri olsun öyle başarılı olsun ki helalinden çok güzel kazançlar olsun sizi en güzel evlerde oturtsun,en güzel yiyecekleri yedirsin,en güzel elbiseleri giydirsin hayatınızı değiştirsin. 

Ve bir soru sormak istiyorum ama cevaplamak zorunda değilsin kesinlikle. Aileniz yok mu  senin, eşinin ? Bunu merak ettim. Bir de evliliğinizin en başından beri maddi olarak zor imkanlar içersindeymişsiniz sanırım değil mi. Allah kimseyi evlatsız koymasın evlada özendirmesin inşallah. Korunmaya rağmen olduysa bilemem de iki çocuğun masrafıyla tek çocuğun masrafı bir olmaz neden bir tane daha çocuk dünyaya getirdiniz hiç değilse bir taneyi düşünürdünüz :(  ben senin postlarını görünce hep bunu düşünüyorum istemsizce. Mesela şimdi bir çocuğum var benim. Eşim asgari ücret çalışıyor Allah işimize terslik getirmesin çok şükür yetiyor azımsamam,varlıklada övünmem övünmek için söylemiyorum ama evimiz kira değil,kayınbabamın bize bırakacağı çok fazla birikimi var evleri olsun arsaları vs. Vs. Yani 3 çocuğumuz olsa mesela üçüne de ev düşer ama ben yinede maddi açıdan düşünürek diyorum ki yok ikinci cocuğa kalkışmayayım. Sonuçta mal kayınbabamın bizim değil onun bize miras bırakacağı varlık Allah gecinden versin ama vefatından sonra. Okula ben göndercem çocukları. Kıyafeti her şeyi bende mesela. Üniversitesi var düğünü var. Devir git gide değişik hal alıyo çocuklar her şeye özeniyo maalesef ki çoğunda bir doyumsuzluk mevcut. Bunlar beni korkutuyor mesela ikinci çocuk için.

Sıkı tedbir alıyorum ama bunlara rağmen olursa başımın üstünde yeri var çocuğun orası ayrı tabi. 

Her postunsa içimden geçiyordu üzmek istemem asla ama kalbinin kırılmasına sebep olduysam şuan özür dilerim sadece düşüncelerimi yazmak istedim
(254 puan) tarafından
Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ailem var ama görüşmüyorum öz amcam tecavüz etti 7 yaşından taki evlenene kadar ve ailem çok istedim arkamda Dursun şuan bu iğrenç amcamı yazarken bile ellerim titriyor hiçbir zaman arkamda durmadılar eşim tesadüfen karşıma çıktı o an mecburdum evlenmeye evlenmesem ailemjn yanında ömür boyu tecavüz edilecektim eşim beni o batağın içinden çekip kurtardı Allah'ım binlercekez razı olsun eşimin ailesinin de durumu yok kayananm maaş la geçiniyor kendi ailemin durumu çok çok iyi zerre umrularinda değilim onalrda benim umrumda değil kızım hiç isteyerek oldu Rabb'im de vardır bildi dedim asla aldırmayı düşünmedim oğlum tek olsa evet daha iyi olabilirdi ama Rabb'im böyle istemiş oldu her halimize binlercekez şükürler olsun evlendimde 15 yaşındaydım çocuktum daha ama pskolojim çok kötüydü o an kurtulmak isteidm şükür eşim cocukalrima ve bana evimize düşkün eşim benim en büyük şansım
(2,374 puan) tarafından
Çok çok üzüldüm. Mutluluğunuz daim olsun inşallah.
Herkes yaşattığın bir gün yaşar. Hesabı ama bu dünyada ama öbür dünyada görülür. Zaten bunun bilincinde bi insansın. O yüzden için rahat olsun
(254 puan) tarafından
Aynen öyle Rabbimin adaletine güveniyorum ben
0 oy
(19 puan) tarafından
İyiki doğmuş yakışıklı ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
(254 puan) tarafından
Çok teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsun inşallah ☺️❤️
0 oy
(3,705 puan) tarafından
Doğum günü tekrar kutlu olsun yakışklı Paşa'nın Rabbim güzel yazılar yazsın hayırlı evlat iyi bir insan olsun inşallah 
(254 puan) tarafından
Amin inşallah teyzesi çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah ☺️❤️
0 oy
(3,318 puan) tarafından

Doğum günü kutlu olsun Paşa'nın.. nice uzun güzel yılları olsun .çookk güzel yerlere gelsin . Gözlerindeki ışıktan belli maşallah.. kardeşide öyle bahtları açık olsun. Hep iyi insanlar çıksın karşılarına <3 senin gibi anneleri olduğu içinde ayrıyeten şanslılar ;)

(254 puan) tarafından
Amin inşallah güzel teyzemiz bende böyle güzel evlatlara sahip olduğum için çok şanslıyım çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah canım Ablam ❤️❤️☺️

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 812 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 330 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Seher M&M (6,358 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 394 göst.
13 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 373 göst.
30 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Eslem 01 (254 puan) tarafından soruldu

411,925 soru

12,400,677 cevap

44,408 kullanıcı

Kategoriler

...