Allah sağlıklı huzurlu uzun bir ömür nasip etsin inşallah. Söyle dua etmek istedim. Bu çocuk büyüsün öyle güzel işleri olsun öyle başarılı olsun ki helalinden çok güzel kazançlar olsun sizi en güzel evlerde oturtsun,en güzel yiyecekleri yedirsin,en güzel elbiseleri giydirsin hayatınızı değiştirsin.
Ve bir soru sormak istiyorum ama cevaplamak zorunda değilsin kesinlikle. Aileniz yok mu senin, eşinin ? Bunu merak ettim. Bir de evliliğinizin en başından beri maddi olarak zor imkanlar içersindeymişsiniz sanırım değil mi. Allah kimseyi evlatsız koymasın evlada özendirmesin inşallah. Korunmaya rağmen olduysa bilemem de iki çocuğun masrafıyla tek çocuğun masrafı bir olmaz neden bir tane daha çocuk dünyaya getirdiniz hiç değilse bir taneyi düşünürdünüz :( ben senin postlarını görünce hep bunu düşünüyorum istemsizce. Mesela şimdi bir çocuğum var benim. Eşim asgari ücret çalışıyor Allah işimize terslik getirmesin çok şükür yetiyor azımsamam,varlıklada övünmem övünmek için söylemiyorum ama evimiz kira değil,kayınbabamın bize bırakacağı çok fazla birikimi var evleri olsun arsaları vs. Vs. Yani 3 çocuğumuz olsa mesela üçüne de ev düşer ama ben yinede maddi açıdan düşünürek diyorum ki yok ikinci cocuğa kalkışmayayım. Sonuçta mal kayınbabamın bizim değil onun bize miras bırakacağı varlık Allah gecinden versin ama vefatından sonra. Okula ben göndercem çocukları. Kıyafeti her şeyi bende mesela. Üniversitesi var düğünü var. Devir git gide değişik hal alıyo çocuklar her şeye özeniyo maalesef ki çoğunda bir doyumsuzluk mevcut. Bunlar beni korkutuyor mesela ikinci çocuk için.
Sıkı tedbir alıyorum ama bunlara rağmen olursa başımın üstünde yeri var çocuğun orası ayrı tabi.
Her postunsa içimden geçiyordu üzmek istemem asla ama kalbinin kırılmasına sebep olduysam şuan özür dilerim sadece düşüncelerimi yazmak istedim