0 oy
564 göst.
Diğer kategorisinde (3,237 puan) tarafından

image

Selam kızlar 1 haftalık gecikmem vardı . 5 ay önce miyom ameliyatı oldum 6 ay yasak doğum kontrol hapı geri çekilme ile korunuyoruz bir kaç kez kaza oldu . Belirtilerim vardı bilenler bilir bugün acile gittim sağolsun çok iyi doktora denk gelmişim

Acile gittim gebelik şüphesiyle başka odaya gönderdiler hemen

Durumumu anlattım sağolsun çok iyi bir doktora gelmişim hemen kan idrar aldı hamilelik yok dedi en sonda röntgen e soktu neyden şüphe etti bilmem sonra da antibiyotik yapar ama istersen yine kadın doğuma görün o seni yönlendirir dedi 

Olmasını istemiyordum şu an hazır değilim inşaallah bı an önce adetim olur da rahatlarm

12 Cevaplar

+1 oy
(124,695 puan) tarafından
sonuc ne anlamadim
(3,237 puan) tarafından
Valla yokmuş öyle dedi
hadi gozun aydin o zaman☹️
(3,237 puan) tarafından
Bı an heves de etmedim değil sevda :(
neyse onumuzdeki maclara bakicaz artik
(3,237 puan) tarafından
Hahah kız :D adet olayım bitsin doktorum gitcekmis o gitmeden gitcem izin ver kurban olduğum diye yalvarmaya
-Reklam-
0 oy
(4,836 puan) tarafından
Yok canm gebelik 5 ve  üstü gebelik var
(3,237 puan) tarafından
Evet öyleymiş
0 oy
(12,904 puan) tarafından

Az abla lafı dinle :D

(3,237 puan) tarafından
Tamam abla :D sen hep yok dedin
0 oy
(7,023 puan) tarafından
Senin için böylesi hayırlısı demekki
(3,237 puan) tarafından
Öyle canım vakti var demek ki
0 oy
(528 puan) tarafından
Hadi gözün aydin
(3,237 puan) tarafından
Sağolasın
(3,237 puan) tarafından
Yok dimi ben pek anlamam da
(528 puan) tarafından
Yok canim
0 oy
(17,557 puan) tarafından
Belirtilerin daha çok adet belirtisi gibi canım adet olursun sıcak tut kendini üşütme 
(3,237 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol kızımı da böyle öğrendim çok yoğun akıntı ve mide bulantısı şeklinde anlamistmm
(17,557 puan) tarafından
Anladım canm en kısa zamanda sende sağlığına temelli kavuşunca hamilelik  postunu görürüz inşallah
(3,237 puan) tarafından
İnşaallah canım sağol
0 oy
(3,704 puan) tarafından
Senin için böylesi daha hayırlı olmuş canım. Stres yapma o da çok etkliyor 
(3,237 puan) tarafından
Çok sağol canım dikkat ederim demek ki böyleymiş
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Referans değeri 0 ila 5 arası olursa gebelik yok diye biliyorum çünkü ben 6.9değerle hamile olduğumu öğrendim bence iki gün sonra tekrar bir test ver çok arada ve yüksek bir değer gibi duruyor (içine kuşku düşürmek istemem) 
(1,103 puan) tarafından
Valla ben kızım sayesinde anlamaya başladım ilk defa 6.9 değeri görünce hamileyim dedim direkt doktor da evet gebelik vsr gibi ama 2 gün sonra tekrar gel dedi gittim artmıştı
(3,237 puan) tarafından
İnternetten baktım bu değer direkt yok demek ay şaşırdım bende
(1,103 puan) tarafından
Valla bilmiyorum bana da 2023 yılının ocak ayında var denmişti istersen değerleri özelden atabilirim
(3,237 puan) tarafından
Olur canım
(1,103 puan) tarafından
Burdan atacağım özelden resim atamıyorum
0 oy
(3,044 puan) tarafından
Benimde bu ay geçikti canım olmadım ya daha. Stres yaptım 
(3,237 puan) tarafından
Bende öyle kız valla kafayı yicem
(3,044 puan) tarafından
Bende korkuyom ya son adet tarihim kasımın 8 i polikistik over var ama ne bilim 1 yıldır çok düzenliydi iyiydi ama bakalım benim spiral tutmuyo kayıyo geri çekilme oluyor onda şüphedeyim 1 hafta daha durum tam adet olcak gibi belim facia ağrıyo ama tık yok her akıntıyı adet oldum sanıyom bakıyom bişey yok
0 oy
(4,197 puan) tarafından
Gözün aydın canım muhtemelen antibiyotik geciktirdi adetini 
(3,237 puan) tarafından
Büyük ihtimalle bakalım gelmezse hafta içi kadın doguma gitcem gelmezse kadın doğuma git dedi
(4,197 puan) tarafından
Gelir gelir
0 oy
(1,819 puan) tarafından
Zaten hamile olmaman gerekiyormus zamanı geldiğinde hayırlısıyla olur inşallah 
(3,237 puan) tarafından
1 ay var yasak dolmasına nasibimiz nerde ne zaman bilinmez
0 oy
(1,103 puan) tarafından

image

bak değerler bunlar canım
(3,237 puan) tarafından
Ama senin yazılanların farklı ki anlamadım gitti
(1,103 puan) tarafından
İşte o 6.7 değer benim gebe olduğumu öğrendiğim ilk değer diğeri de sağlıklı olduğunu anladığım değer
(3,237 puan) tarafından
Ee benim böyle yazmıyor direkt 0 1 arası diyor ay kafam basmadi:D
(2,255 puan) tarafından
Canım senin değerin 6.7 yeni gebelik başlamış demek ecrin arkadaşın 0.9 çıkmış gebelik için değer çok düşük net bir şekilde bu değer yok demek
(3,237 puan) tarafından
Net yok demek mi yani bu yeminle hiç anlamam
(1,103 puan) tarafından
Ay ben körüm afafagag valla ordaki sıfırı görmedim ben ahahaha kız seni de tedirgin ettim Büşra hakkını helal et ya ayy uykusuzluktan beynim uyuşmuş:)))))
(2,255 puan) tarafından
Evet canım net yok demek istiyorsan inşallah Allah'ım tez zamanda nasip eder
(3,237 puan) tarafından
Kız aklıma kurt düşürdün Allah seni :D istiyorum da doktor onay verdiginde su an değil
(1,103 puan) tarafından
O zaman inşallah doktor onay verir yakında da olur bir tane daha bebişin :)))
(3,237 puan) tarafından
İnşaallah canım önümüzdeki ay gitcem ama doktorum da gidiyor burdan üzüldüm :(
(1,103 puan) tarafından
Evet o konu dün seni yaralayan nacizane konuydu maalesef
(3,237 puan) tarafından
Malesef sorma
(1,103 puan) tarafından
Valla neye iyi desek güzel desek Bir şekilde bozuluyor yada gidiyor bahtsızlığımız nerden geliyor bilmiyorum
(3,237 puan) tarafından
Kocam da diyor götürürüm ben seni ona
(1,103 puan) tarafından
E iyi en azından eşin seni gitmen gerektiğinde götürür
(3,237 puan) tarafından
Aynen zaten ayda bir çağırıyorlar götürür ona
(1,103 puan) tarafından
Aynen ya hiç sıkma canını
(3,237 puan) tarafından
Erkek olmasına rağmen doktora çok ısındı oda
(1,103 puan) tarafından
Ne güzel ya bizim burdaki erkek doktorlar tam bir en.besil hele bir tanesi var mesleği sevmiyorsan ne b*k yemeye yapıyorsun denilecek cinsten
(3,237 puan) tarafından
Bizim burda da var öle iki tane dün gecti hatta eşimle muhabbeti doktor ne zaman gidiyormuş dedi dedim 3 ay sonra gitcekmis büyük ihtimal Şubat sonu dedim iyi gitmeden son kontrole git bakalım dedi ee sonra napcaz kime gitcez hamile kalırsam dedim 45 dk lik yol degil mi ayda bir gotururum ben seni nolcak doğru düzgün bir doktor sende emeği çok.tekrar çocuğumuz olsun diye çok uğraştı dedi ameliyat sonrası her kontrolde geldi eşim az çok çözmüş rapor vs konusunda da çok uğraştı dedi düşün benim kanama varken alttan bakcakti eşimden izin istedi bana ayrı ona ayrı sordu eşim diyor ki adamın içinde zerre p+çlik yok başka kime güvenelim diyor . Bundan önceki bayan doktordu özelde şimdi o özele gidelim deme ben seni götürürüm eğer sezeryan için acil bir sorun olmazsa ona bile götürürüm ben seni dedi . Sağolsun eşim düşünmüş her şeyi :) ben götürmez beni diyordum
(1,103 puan) tarafından
Eşinden Allah razı olsun ne güzel düşünüyor seni ben artık özele gidiyorum çünkü devlette insan gibi doktorlar yok burda maalesef bir tane var ona da 9 ayda bir randevu bulunuyor
(3,237 puan) tarafından
Bizim burda da benim doktor gibi iyi bir doktor var ona da çok zor bulunuyor sıra
(1,103 puan) tarafından
Yok maalesef bir tane iyi doktor var randevu bulunmuyor ben zaten devlette doğum için bekleseydim kızımın cesedini verirlerdi bana ancak o yüzden kızım da doğduğundan beri özele gider bende devlettekilere zerre güvenim kalmadı
(3,237 puan) tarafından
Sağolsun canım zaten o benim yanımda olmasa ben bu kadar stresi asla atlatamazdim asla ameliyat olmaya cesaret edemezdim çok istiyor bir tane daha bebeğimiz olsun ve bunun için her şeyi göze alıyor sağolsun ♥️ sağlık konusunda asla acımaz o zaman kızımın doktoru 7 aylıkken geçti özele dedim gitsem özele olur mu olur dedi 2 ay için seni mi kircam dedi önemli olan senin sağlığın dedi ki biliyordu başka düzgün doktor yok devlette
(3,237 puan) tarafından
Ben devlette çocuk doktorunun da iyisini buldum çok şükür :)
(1,103 puan) tarafından
Yok ya benim bahtsızlığım hiçbişeyle ilgilenmiyorlar az daha kızımı kaybediyordum ben devlette özeldeki doktorundan Allah razı olsun hemşireler aradığı gibi hemen geldi sakinleştirdi hazırladı beni
(2,255 puan) tarafından
Ayy vallaha devlet benide mahvetti yanlış tedavi sonucu 1.5 sene gebe kalamadım sonra döndüler olmaz çocuğun dediler tedavi dediler illa Rabbim nasip etti tedavi dedikten 1 ay sonra kendiliğinden nasip oldu
(3,237 puan) tarafından
Doktor işi gerçekten şans benjm bu doktor da benim şansımdi gerçekten
(1,103 puan) tarafından
Valla benimde özeldeki doktorum gerçekten şans yani iyiki o vardı diyorum yoksa devlette kızım kakasını yutup zrhirlenicekti ve ben bunu bilmeyecektim
(3,237 puan) tarafından
Allah doktorun da hayırlısını versin canım
(1,103 puan) tarafından
Amin amin inşallah işte canımız doktorlarımızla iyi geçinip gidiyoruz işte
(3,237 puan) tarafından
Bakalım hayırlısıyla bebise hamile kalayım da giderim yine doktoruma
(1,103 puan) tarafından
Hayırlısı olsun ama bak burda paylaşmazsan darılırım kaynananın tepkisini de paylaş allah için :)))))
(3,237 puan) tarafından
Hahaha :D catlarlar kaynana görümce kesin :D bana diyor gecen ise gitmicen mi dedim yoo
(1,103 puan) tarafından
Ohh iyi dedin onlara da dert oldu evinde oturman valla birde hamile kalırsan bayılırlar kesin ahahahaj
(3,237 puan) tarafından
Sigortalı işe girsene gençsin sen diyor dedim 3 4 ay için niye gireyim kızım okula başlıcak ee annen bakar diyor bakamaz yeterince baktı sağolsun yaza da okula göndercem ben onu gidersem 1 2 ay günlük yevmiyeye giderim oda kocama destek için kızım okula başlıcak onun için dedim sustu kaldı:D kesin fenalık geçirir görümcem tüp bebekle kalıyor adım gibi eminim ben hamile kalınca gitcek koydurcak bebek 5 yıl önce de ben hamileyken sırf herkes benle ilgileniyor diye gitti tüp bebek yaptırdı oda tutmadı Allah'tan çünkü hasetle yaptırmış sağda solda duydum
(1,103 puan) tarafından
Ayy ne haset insanlarmış be o kadar çalıştın boşver biraz da evde takıl ne olucak sanki birde bebiş olursa sen cümbüşü gör kız valla senle komşu olmak isterdim ya aşırı eğlenirdik kaynana çekiştirirken :)))
(3,237 puan) tarafından
Hahah keşke olsak kız bende sevdim seni :)) ♥️ evde durcam Şubat gibi gitcem işte bebek izni çıkana kadar oda kenara atmak icin az bir kredi var onu ödücem ve bı kaç altın var yapabilirsek onu yapcam eşimin ki evin masrafına yetiyor e işsizlik de var benim araba için kredi çekmiştik ona kesiliyor direkt elime toplu geçerse 2 taksit 10 bin onu da öyle yatırır kapatırım çok şükür :)
(1,103 puan) tarafından
Ay inşallah herşey istediğin gibi olur ya nerde oturuyorsun kız belki yskınızdır haberimiz yoktur
(3,237 puan) tarafından
İnşaallah canım :) Manisa Akhisar sen
(1,103 puan) tarafından
Tekirdağ Çorlu bende uzakmışız baya :))
(3,237 puan) tarafından
Evet canım uzakms :) olsun kalpler bir olsun
(1,103 puan) tarafından
Olsun aynen dediğin gibi kalplerimiz bir olsun gerisi boş :)))
(3,237 puan) tarafından
Burdan dostluk yaparız birbirimize:) benim burdan numara alıp görüştüğüm insalarda var
(1,103 puan) tarafından
AA ne güzel ya ben seni aşırı sevdim şu kaynana muhabbetlerin aşırı sarıyor cidden te yazdıklarından tatlı biri olduğunu anlıyorum
(3,237 puan) tarafından
Hahaha kız Allah seni ne etmeye :D niye sarıyor benim kaynana muhabbeti seni :D
(1,103 puan) tarafından
Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz ve aynı tepkileri veriyoruz dünyada bir yerde benden bir tane daha olması aşırı iyi kendimi dinliyor gibi hissediyorum :))))
(3,237 puan) tarafından
Haha hadi ya :) sevindim buna demek ki tek muzdarip ben değilmişim burda bı şey yazdım mi herkes saldırıyor bana yok sana sormadan evine gelebilir vs kimse başına gelmeden anlamaz bacım
(1,103 puan) tarafından
Ay yok yiyorsa bana sormadan gelsin kapıdan geri döner hayatta çekemem ki yani hele bu ara ayrı ayar oldum ona hastaymış gelin dedi ama hasta olduğunu demedi gittik kızımı kucağıma aldı kokladı falan sonra ben hastayım dedi brnim başımdan aşağı kaynar sular bir döküldü eve gidene kadar eşime baskı yaptım niye demiyor hastaysa kızım Bi hasta olsun sorarım size dedim aksilik ya o gece 3 de kızım 39 derece ateşle ağlayarak uyandı ben tabi saydırıyorum eşine kış bitip yaz ayına girene kadar ne evime ne evine diye bugün de öksürüyor burnu tıkalı uyuyamıyor hala söyleniyorum eşime ananı uyar bir daha gitmeyecem gerçi ama hastaysa ne evime ne evine haber vermezse de o an ağızıma geleni sayar kızımı alır giderip apışıp kalırsınız dedim
(3,237 puan) tarafından
Ohh iyi demissin . Yapıyorlar sonra gelin kötü benim de geçen gelmiş kızına neymiş ayağına çocuk goturcek mısım gitmedim bende
(1,103 puan) tarafından
İyi yaptın o postunu da okumuştum az yesin uşak tutsunlar ben artık yıldım lafı sokup geçiyorum bana bazen diyor tek sen mi doğurdun bende diyorum kızımı ilk kez ben doğurdum başka doğuran mı var apışıp kalıyor ahahahaaj
(3,237 puan) tarafından
Hahaah :D kız sevdim seni fena dedikodu yaparız senle bundan sonra kaynana postumda baş köşede ol lütfen ♥️ :D
(1,103 puan) tarafından
Tabikide ne demek kaynana postu gördüm mü yapışacağım sana ahajaaj❤️
(3,237 puan) tarafından
Haha beklerim ♥️
(1,103 puan) tarafından
Tamamdır canım ahaha❤️

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 521 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (3,237 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 513 göst.
13 Aralık 2024 Aile kategorisinde Ecrin-Busra (3,237 puan) tarafından soruldu
+34 oy
34 cevap 667 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (3,237 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 486 göst.
4 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecrin-Busra (3,237 puan) tarafından soruldu

407,026 soru

12,216,215 cevap

36,806 kullanıcı

...