Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Zor Zamanlardan geçiyorum dua istiyorum
+1
oy
359
göst.
15 Aralık 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Azizeak
(
203
puan)
tarafından
soruldu
İyi akşamlar hanımlar biraz dertleşelim mi yaa çok morelim bozuk ağlamaktan gözlerim şişti. Biz kira evindeydik ev sahibi aşırı zam uyguladı mecbur çıkmak zorunda kaldık kaynanamın dairesi vardı boşta oraya girdik kendi annemle temizliğini yaptık taşındık yerleştirdik doğalgaz yoktu su elektrik hicbirsey yoktu herşeyi hallettik eşimle bir tartisma yaşadık sonrasında o da gitmiş annesine anlatmış kaynanam bana bir daha oğlumu uzersen seni o evden kolundan tutup atarım dedi hele ki bir daha yap seni kapıya koyarım orası benim evim ona göre davran dedi eşimde eve gelmiyor günlerdir annesiyle kalıyor çocuklarımın ihtiyaçlari var karınları aç ama kimse getirmiyor dişarida yağmur yağıyor bana dua edin ferahlayayim lütfen
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
19
Cevaplar
+1
oy
15 Aralık 2024
6haziran
(
2,330
puan)
tarafından
cevaplandı
Çocuklar aç mı şuan ?
Ya rabbim ya :( ne yap biliyor musun o bakmakla yükümlü olduğu evlatlarını, eşini aç halde zor halde bırakmaktan utanmıyorsa sen de git kapılarına.
Çocuklar aç de. Açlıktan susuzluktan ölürlerse bu evi damı başınıza yıkarım de duysun konu komşu da hiç önemli değil. Pısıp oturma onlar çirkinleşmisse sen de çirkinleş. Kız çocuklar nasıl dayansın açlığa ah kuzularım
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
15 Aralık 2024
Gencanne25
(
2,184
puan)
tarafından
cevaplandı
Rabbım yüreğine ferahlık versin eşine kaynana vicdan insaf versin aileni ara sende oraya git
15 Aralık 2024
Azizeak
(
203
puan)
tarafından
yorumlandı
Ailem çok uzakta başka bir şehirde iki tane küçük çocuğumla gidemiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Aralık 2024
_cileklietipuf_
(
2,741
puan)
tarafından
cevaplandı
Rabbim ferahlık versin
15 Aralık 2024
Azizeak
(
203
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin inşallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Aralık 2024
denizimsi
(
7,719
puan)
tarafından
cevaplandı
O laftan sonra o evde asla kalmazdim. Alsın oğlunu başına çalsın. Ailenin yanına git uzak olsun ne olacak ailene söyle biletini alsınlar git ders olsun kocana
15 Aralık 2024
Azizeak
(
203
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım o zaten gitmem için yapıyor sen gitmeden ben gelmem diyor ama benim hiçbir gelirim yok ailem yaşlilar çocuklarıma bakamazlar nasıl çalışıp onlara bakayım
15 Aralık 2024
Azizeak
(
203
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşime masraf yapmak zor geliyor bez ıslak mendil pahalı çocukların ihtiyaçları pahalı sürekli git diyor onun da çocuklari bakmakla yükümlü
15 Aralık 2024
denizimsi
(
7,719
puan)
tarafından
yorumlandı
Eee ama eşin gelmiyor bakmıyor aynı şey değil mi ?
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Aralık 2024
CorpseBride
(
2,257
puan)
tarafından
cevaplandı
Yemin ediyorum bunu genelde kadınlar yapıyordu şimdi erkeklerde yapar olmuş. Anne karım beni üzüyor mu demiş yahu gülecem gülemiyorum da ya. Enteresanlar. Herşeyi geçtim çocuklar var evde azcık sorumluluk alıp onları düşünür bari insan. Onlarda haklı olabilir belki sen hatalısın olabilir ama çocuklar varsa o iş değişir değişmelidir.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Aralık 2024
Thedifference
(
217
puan)
tarafından
cevaplandı
Kocan ağza bakıyorsa çok zor
Ailevi bir olayı annesine anlatması yanlış hala orda kalmasıda öyle oturun konuşun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Aralık 2024
Meleklerivar
(
795
puan)
tarafından
cevaplandı
Böyle bir kaynanaya işte böyle bir oğul layiklar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Aralık 2024
2516
(
1,282
puan)
tarafından
cevaplandı
Rabbim içine ferahlık versin canım benim. Eşin ve kaynanana da öyle bı ders versin ki içleri vicdan ve merhametle dolsun sonra.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Aralık 2024
Handesemi
(
567
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimde canım bu gece çok sıkkın. Keşke bir sihirli değneğim olsaydı.....
Allah yardımcı olsun. Karınları aç kısmında içim kötü oldu. Git evlerini başına yık. Sorumsuz herif. Çoxuk yaparken aklı nerdeymiş. Eğer açlığa mahkum bırakılırsanız daha fazla gidin rezil edin mahalleye akılları başına gelsin. Yav diyorum bu seferde pişman oluyorum.................
Bacım sen neyi doğru bilirsen onu yap. Allah yar ve yardımcın olsun.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Aralık 2024
Emine3507
(
1,102
puan)
tarafından
cevaplandı
Bu adam çocuklarına nasıl bakmaz ya karınlarını doyurmak bez almak bunlar temel görevleri normalde de zor mu geliyor almak şimdi kavgaliyken mi almıyor .çek git ailenin yanına en azından onlar ne yiyorsa yersin sende bu nedir yaa .
Elinde imkan varken çocuklarının ihtiyacını karşılamayan adamı sokakta linç etmek lazım ya adam değil diye
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Aralık 2024
Tunber
(
280
puan)
tarafından
cevaplandı
Rabbim feraha kavuştursun, selamet versin.Annen baban kardeşlerin ne bileyim yakın olduğun bir kuzenin falan yok mu arasan ya da gitsen bu pisliklerin evinde durulmaz çünkü.onlar çocuklarına baksa sen çalışsan nasıl olur bilemedim.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Aralık 2024
& Egeli Teacher &
(
717
puan)
tarafından
cevaplandı
Ailenin yanına neden gitmiyorsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Aralık 2024
Nicksizdebana
(
556
puan)
tarafından
cevaplandı
Rabbim yüreğine ferahlık o kocanada kendi kullanabileceği zeka versin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Aralık 2024
Mavi-beyaz
(
2,353
puan)
tarafından
cevaplandı
Neler çektim neler sen o satırları yazarken yine canlandı eski o anılar 6 yıldır o kaynana denilen illet kemigime geçti eşim senin eşin gibi gider söyler bu evi basar o kapıyı vuruşları geldi aklıma gece 11 de gelir 3 e kadar beynimi yerdi o...ruspu kimse bana lince gelmesin ben o göz yaşlarımı bilirim sabah ağlayarak uyanırım eşim bana karşı gaddar olmuştu günlerce telefon da ağlarım annemle Allah hepsini kahretsin o kadın ölmesin ama sürünsün istiyorum alt üst oturuyoruz yüzünü görünce tiksiniyorum
Sana gelince neden kabul ettin git mağarada yaşa ama o eve girmicektin ben o hatayı ettim şimdi köpe.k oldum artık yapacak bisey yok eşine ılımlı ol alttan al belliki gevşe.k bisey evinin yolunu bulamamış ma.lin teki artık çocukların için eşine Allah akıl fikir versin bolca zikir çek Allah a sığın varsa imkanın o evden çık benim yok bilmem kaç binkere kapıyı gösterseler de ben evladım uğruna sustum aynı senin gibi babam yok annem yaşlı çocukluğum çalışmıyorum ne yapacağımı bilmiyordum
16 Aralık 2024
Azizeak
(
203
puan)
tarafından
yorumlandı
Müslümanın müslümana duası geçer miş ne olur banada dua et bende aynı şeyleri yaşıyorum
16 Aralık 2024
Mavi-beyaz
(
2,353
puan)
tarafından
yorumlandı
Sana yazacaktım cnm çocuklarını doyurdun mu sen onu söyle:( Allah ıslah eder o masumların ne suçu var çok üzüldüm çok artık o ine girdin bir kere eşine iyi ol çok annesiyle falan muhatap olma eski postlarina baktım zaten bu kadin sıkıntılı sana karşı sen nasıl kabul ettin Allah aşkına eşin kürt mü bilmiyorum ama doğulular anaci olur elinden geldiği kadar o kadınla ters düşme eşini de yanına çek küçük küçük yap birden değil mümkün olduğunca kavga etme bolca zikir cek ben 6 yıldır ansiyete bozukluğu yaşıyorum hayatımı mahvettiler intihar bile düşündüm o kadar çünkü çıkış kapısı yok hala yok orası ayrı:(
16 Aralık 2024
Azizeak
(
203
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok haklısın dediklerinin hepsi doğru teşekkür ederim Allah razı olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Aralık 2024
siyahmezarinsahibi
(
1,335
puan)
tarafından
cevaplandı
Peki sebep nee
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Aralık 2024
Esra93
(
285
puan)
tarafından
cevaplandı
Esin annesini baya pohpohlamis canım.ezdirme kndini ailenle bir görüş durumunu anlat.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Aralık 2024
Sinemmto
(
1,333
puan)
tarafından
cevaplandı
Bacım akıl vermek gibi olmasın ama bu olayı mahkemeye taşısan çatır çatır nafakanı alırsın ondan sonra yiyorsa nafaka vermesin icralık olur evlerinden bile olurlar
16 Aralık 2024
Azizeak
(
203
puan)
tarafından
yorumlandı
Mahkemeye taşısam bile eşim kesin boşanır ben kendimi geçtim iki tane evladımı nasıl büyüteceğim herşey o kadar pahalıyken bu hayatta nasıl onlarla mücadele edeceğim
16 Aralık 2024
Sinemmto
(
1,333
puan)
tarafından
yorumlandı
Ama bu şekilde mutsuz bir evde ne kadar sağlıklı bireyler yetiştirebilirsin ki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Aralık 2024
Elif2021
(
1,533
puan)
tarafından
cevaplandı
Rabbim yar ve yardımcın olsun çok zor bir durum normalde eşinin tutumu nasıl çocuklara bişeyler bul komşun var mı ödünç alsan olur mu bilemedim ki çok zor Rabbim ıslah etsin eşini
16 Aralık 2024
Azizeak
(
203
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin Allah razı olsun dua edin lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Aralık 2024
Sedaaa
(
3,119
puan)
tarafından
cevaplandı
Senin kocan onun evladıysa çocuklar ne oluyor onların hakkını kim savunacak eşin daha olgunlaşıp büyüyememiş ilköğretim çocuğu gibi velisine şikayet ediyor babalık duygusu olsa zaten çocuklarını düşünür akıllara sıra sana ceza veriyorlar ana oğul Rabbim akıl fikir vicdan sevgi versin inşallah
16 Aralık 2024
Azizeak
(
203
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin Allah razı olsun benim için dua edin lütfen
16 Aralık 2024
Sedaaa
(
3,119
puan)
tarafından
yorumlandı
Keşke taşınmasaydınız hiç oraya bazı anneler neden çocukları mutlu olsun yuvasında istemezler anlamıyorum neden paylaşamaz lar aklıma geldikçe duâ ederim tabiiki
16 Aralık 2024
Azizeak
(
203
puan)
tarafından
yorumlandı
Belki bugün değil ama illaki onlarda bu yaptıklarının karşılığını alacaklar çünkü Allah var Ahiret var hesap var belki benim imtihanimdir daha neler olacak bilmiyorum bu evde
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
4
cevap
203
göst.