0 oy
208 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (124 puan) tarafından
Kızlar merhaba aklıma takılan bir konu var belki size önemsiz gelebilir ama beni rahatsız etti.. 4 ay önce özel bir hastanede doğum yaptım hem doğumunu biliyor hemde eve yakın diye o hastane ile devam ediyorum( aile hekimi bize çok uzak ) bebeğimin aylık boy kilo ölçümü aşısı falan hepsi orda yapılıyor.. Cumartesi randevumuz vardı muayene aşı olduk falan doktor bana bebegimde aşı ateş yapıyor diye bi ilaç yazdı çıktık.. Şimdi Doktor'un ismi ferhat yanlız reçete de hamza diye bir doktır gözüküyor acaba dedim bir yanlışlık mı oldu ama e nabızdan bir baktım her ay kontrolde hamza diye bir doktor adı gözüküyor reçete de aynı şekilde ikinci adı değil soyadıda tamamen farklı.. Sizce bu durum normal mi niye böyle farklı isim çıkıyor olabilir son zamanlarda özel hastanelerin akıbeti ortada ister istemez tedirgin oldum

11 Cevaplar

0 oy
(12,616 puan) tarafından
özel hastane olduğu için diyorum, reçetede adı yazan doktor belki hastane ortağıdır, bu reçetelerde onun adı olduğu için belki hastaneden ekstra para alıyordur. 

tamamen fikir yürütüyorum, ama olur mu olur
-Reklam-
0 oy
(649 puan) tarafından
İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Düşünsenize bir sıkıntı çıksa muhattabınız kim olacak? Bir dahaki kontrolde söyleyin. Ya da direkt randevu alırken sekretere sorun. 
0 oy
(4,140 puan) tarafından
Benim aklıma gelen de doktorların adı altında stajyer doktor çalışıyor ya o olabilir mi 
(1,285 puan) tarafından
Evef bu yüzden tam ben yazcaktim
(124 puan) tarafından
Yok stajyer değil bakan doktor prof. Reçete de adı yazanda prof doktor
0 oy
(1,337 puan) tarafından
Bende de devlet hastanesinde aynı olay olmuştu doktor intörndü doktor adı reçete adı başkaydı ama benim muayene olduğum doktorun adı başkaydı 
0 oy
(29,051 puan) tarafından

Normal değil başhekimle görüşün 

0 oy
(10,223 puan) tarafından
Doktorun adının ferhat olduğunu nerden biliyorsunuz mesela
(13,565 puan) tarafından
Muayene olduğu doktorun ismini bilmesi çok normal değil mi canım
(10,223 puan) tarafından
Emin mi acaba canım O açıdan sordum Yoksa tabii ki de normal
0 oy
(687 puan) tarafından
Benim iki çocuğum var özel hastanede doğum yaptım doktoru muayeneden sonra sevdiğimiz için hep ona gittik büyük oğlum 3 küçük oğlum 1 yaşında bugüne kadar böyle bişey olmadı reçete de e nabızda da her yerde muayene ettirdiğimiz doktorun adı yazıyor 
0 oy
(262 puan) tarafından
Stajyer olandır muhtemelen muayene eden o yüzden diğer doktorun adını kullanarak yapıyorlar. Bile bile yapılıyor yanı
0 oy
(740 puan) tarafından
Devlet hastanedesinde asistanla hizmet veren dr gittgin zmn . Asistan muayene ediyor ama randevu reçete hep dr nin adı yazıyır. Belki muayene eden asistandır sizin olayda
0 oy
(2,325 puan) tarafından
Muayene eden Asistan ya da stajyer olabilir reçete de de asıl doktorun adı yaziyordur bir dahaki gidişinizde unutmayın sorun 
0 oy
(746 puan) tarafından
Aynı durumu kaç defa devlet hastanesinde yaşadım herhangi bir sıkıntı olmadı 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 233 göst.
0 oy
7 cevap 109 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zeyneparslan (923 puan) tarafından soruldu