+1 oy
284 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,288 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar hayırlı geceleriniz olsun inşallah uyudumu bebeler icildimi kahveler ♥️

Bugün hiç anlık almadım bakim dedim ne yapıyorsunuz 

Benim vampir ayakta babasiyla boğuşuyor icerde bende yarın için köfteli patates yemeği yapıyorum sabah erkenden hastaneye gidicem bugün yemekte yapmadım yarına 1 cesitte olsa yemeğim olsun istedim inşallah isim erken biterse çarşıya gezmeye de gitmek istiyorum eşim telefon sürekli elinde olması şartıyla çarşıya izin verdi tabi Sabah fikir değiştirmezse aylar sonra ilk kez tek cikicam dua edin kazasız belasız gidip döneyim ilk okul bebesi gibi velim le eşimle gidiyorum her yere :woot:

image

9 Cevaplar

+1 oy
(129,115 puan) tarafından

image

21.59 eve gidiyom
(4,288 puan) tarafından
Hep gez hep
daha yeni 1 arkadasim oldu yaaw
(4,288 puan) tarafından
Bol keyifli sohbetleriniz olsun inşallah cnm
(20 puan) tarafından
Sevdoooosssss
geldim eve kiz coktan cicikiz sen kimsin
-Reklam-
+1 oy
(3,774 puan) tarafından

image

00:13 soda içiyorum bu gece çocuğu uyutma sırası kocam da ::D

(3,774 puan) tarafından
masaAllah ya nasıl dayanıyor
(4,288 puan) tarafından
Ah bi bilsem dr gittik baybay verdi o bile fayda etmedi
(3,774 puan) tarafından
Bay bay ne
(4,288 puan) tarafından
Çocukların daha kolay uykuya geçmesini sağlıyor Muş
(3,774 puan) tarafından
Benimki de bak saat 11 den beri oyalıyor babasını
+1 oy
(2,250 puan) tarafından

Afiyet olsun canım ellerine sağlık ❤️ 

biz bugün evdeydik ya havalar çok soğuk hafif kar yağdı, görümcem ile eşi bize geldi öyle kahve çay falan keyfi yaptık birşeyler izledik, şimdi evi topladım uzandım öyle 

image

(4,288 puan) tarafından
Sanada afiyet olsun cnm
0 oy
tarafından
Kahve istiyommmm
tarafından
Annemlere gittim 3 gün kaldım az önce geldim giderken kapattım ***** gibi evimde çatı katı gelde ısıt :D
(4,288 puan) tarafından
Bu akşam hasta olmazsan dahada olmazsin
(2,297 puan) tarafından
Bende birkaç günlüğüne gitsem kapatıyorum ya korkuyorum açık bırakmaya
(2,297 puan) tarafından
Ayy keşke toplanıp kahve içsek kız
(4,288 puan) tarafından
Ne güzel olurdu
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Açlıktan ölmek üzereyken bu saatte kısır yapıp yedim ve birazdan midem cayır cayır yanacak :)) 
(4,288 puan) tarafından
O hatayı az önce bende yaptım hemen mide hapı attım önlem almak için
0 oy
(2,297 puan) tarafından
Sonunda oğlum uyudu kahve yapacak gücüm bile kalmadı onu bırak yatağa gidecek halim yok 
tarafından
Ben yine yatağa girdim :) kalk git ytaga
(4,288 puan) tarafından
Ben yapim sana canim
(2,297 puan) tarafından
Yaa tşk ederim bak saat kaç oldu ben hâlâ yatağa gitmedim eşim yeni geldi bu defa onunla oturuyorum
0 oy
(1,100 puan) tarafından

Maşallah ne dirayetli kadinsin yaa bayadir biliyorum durumunu .az bir yerim agrisa oflaya puflaya sizlana sizlana geziyorum evde . Tek cocugum var çalışıyorum evin işinin yariisni eşim yarisini yardımcım gelip  yapıyor bende yarım gün çalışıp yarım gün çocuk bakıyorum onu da yine eşimle paylasarak .gunde tek çeşit yemek birde salata olursa evde çok sansliyizdir bazen o da olmuyor kızım yürümeye başladığından beri  ama yinede yorgun bitkin enerjisiz oluyorum seni görünce az bir kızmadim değil kendime:)  

tarafından
Vitaminlerinize baktirdinizmi
(4,288 puan) tarafından
Rabbim güç kuvvet versin inşallah cnm 1 saatte olsa evden çıkınca gün bitiyor o yüzden kızma hiç kendine
(1,100 puan) tarafından
Orası doğru gerçekten öğlen gidiyorum okula  o saate kadar kızıma vakit ayırıyorum kahvaltısı oyunu cikincada akşam geliyorum işte vakit kalmiyor pek bir şeye her iş yarım kalıyor  çocuklarımızın canı sagolsun ne diyelim :) ama sende gerçekten hayran olduğum bir dirayet ve güç var hamilelik hastalık evde bir çocuk daha Rabbim daha çok güç kuvvet versin kolay şeyler değil  sağlıkla bebeğin de gelsin inşallah
(1,100 puan) tarafından
Esmacim vitaminlerim normaldi aslinda ama doğumdan sonra kiloları verebilmek için sürekli diyet yaptım haliyle oynamis olabilir değerler ama bebeğim biraz fazl hareketli ve gece zor uyuyor o yüzden baya yorucu oluyor .biraz da ben rahata konfora çok düşkündum 34 yaşında ilk defa anne olunca tokat gibi çarptı beni :) :)  bir anda dengeler değişti evde herseyi ele geçirdi bizim kız
(4,288 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ben sağlamıyorum kendimi bi salarsam toparlayamam bogulurum
0 oy
(346 puan) tarafından
Oğlana nazar değdi ya durmuyo uyumuyo yatmiyo agliyo napcm bilemedim iki saat yatti eşimle alisveris merkezine gittik geldik geri uyandı uyusa evi toplayıp yaticm dünde geç yattım öldüm busraya dört çocukla 
(4,288 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah cnm zor
(346 puan) tarafından
Saol kuzum
0 oy
(3,911 puan) tarafından
Yeni oglum uyuttum, çamaşır makinesi çalışıyor bitsin yatıcam :))
(4,288 puan) tarafından
Bol uykulari olsun inşallah cnm
(3,911 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım, sanada güzel uykular ve yarın için iyi gezmeler

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 636 göst.
18 Mart 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aşık û maşuk (725 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 116 göst.
16 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde İnurggunes (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 559 göst.
10 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Emineisa (368 puan) tarafından soruldu

408,299 soru

12,264,850 cevap

37,436 kullanıcı

Kategoriler

...