0 oy
132 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (320 puan) tarafından
Oğlum poposu pişik olmuş kizlar nasıl gecer travozol krem var ondan sürüyorum yavrum temizletmiyorda nasıl agliyor ıslak mendil sürünce 

15 Cevaplar

0 oy
önce (2,860 puan) tarafından
Islak mendili ılık suyla yıkayıp temizle 

Ben önce pudra döküp ardına sudo krem sürüyorum hemen geciriyor canim
önce (320 puan) tarafından
Evde sudokrem yok ya yarın eczaneden alim hemen
önce (2,860 puan) tarafından
Pardon canım önce krem sonra pudra döküyorum
İstersen elindeki kremden sür ardına pudra dök alana kadar
-Reklam-
0 oy
önce (3,535 puan) tarafından
Islak mendil kullanma canim ılık suyla sileceksin. Makyaj temizleme pamuğu ile temizle sonra kurut kremi sür canim. 
Tamam canım teşekkür ederim
önce (3,535 puan) tarafından
Rica ederim canim
0 oy
önce (1,084 puan) tarafından
Pamuk bezle sil canım sonrasnda krem sür 
0 oy
önce (311 puan) tarafından
İslak mendil yerine pamuk kullanin ama muhakkak kurulayin alt alirken bir sure havalandırın bepanthol cok iyi gelmişti bize. Gecmis olsun
0 oy
önce (1,125 puan) tarafından
Islak mendil yakar kız günahtır dayanamaz yıka kurut

Ben Bepanthol kullandım iyi geldi şimdi sarı hametan kullanıyorum o da iyi geliyor 
0 oy
önce (13,610 puan) tarafından
Islak mendil kesinlikle kullanmayın her altını açtığınızda yıkayın kurulayın biraz açık kalsın hava alsın sürün kremini daha çabuk iyileşir 

Oğlum bire girecek hep yıkarım ben ıslak mendil kullanmadım hiç pişik olmadı bi kere bile 
önce (13,610 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
0 oy
önce (1,051 puan) tarafından
Islak mendil bazı bebeklerde başlıca pişik sebebi benim oğlum aşırı duyarliydi pişik olan yere asla ıslak mendil sürme yıka ıslak mendili öle temizle aç havalandır sürekli pudra yaradı bize ne denediusem geçirmedim pudra kurttu pisgini
Pudra birkere kullandm geçirmemişti o zamandan beri hiç almadım
0 oy
önce (2,906 puan) tarafından
Bikere ishal olmuştu çocuk dr poposu da kızarır diye iki tane krem vermişti çok iyi geldi ama aklımdan gitti ismi. Allah şifa versin 
Amin canım çok teşekkür ederim
0 oy
önce (1,035 puan) tarafından
Doktorum pisik kremleri pisik olmadan önce sürülür pisik olduktan sonra pisik kremi sürülmez daha da ilerletirsiniz  demişti. Islak mendili yıkayıp kullanın sonrasinda kurulayin. Kaka yaptıktan sonra ozellikle havanlandirin. Hametanla travazolu karıştırıp sürün bezlerken merhemleri sürdükten sonra pisik olan yerin üstüne kare şeklinde olan temizleme pamuklarindan kapatın bezle cildi temas etmemiş olur pisik iyilesene kadar pisik olan yeri temizleme pamuguyla kapatin benim bebeğimin kanıyordu üstüne oturamiyordu bile bunları yaptıktan sonra 2 günde duzeldi  
Çok teşekkür ediyorum canım çok detaylı yazmışsın evde vardi ikisi mutlaka deneyecegim
önce (1,035 puan) tarafından
Rica ederim canım çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ediyorum canım benim
0 oy
önce (6 puan) tarafından
Bi kaba vazelin ve bikaç pişik kremini katıp karıştırın ve bunu pişik olmasa bile olmaması için devamlı sürün çünkü kaka idrar cilde tam temas edemeyip pişigi önlüyor deneyin kesin çözüm
0 oy
önce (3,344 puan) tarafından
Arko krem çok iyi geliyor 
0 oy
önce (2,510 puan) tarafından
Yeşil sabunla yika popoyu sonra vezelin sur sabaha bişey kalmaz 
0 oy
önce (930 puan) tarafından
Anne sütü. Kremmiş pudraymış hiç uğraşma. Her alt değişiminde 3 5 damla anne sütü damlat, poposunun biraz hava almasını sağla bezi de hemen kapatma
0 oy
önce (2,305 puan) tarafından
Pişik olduğunda ıslak mendili yıkamadan kullanma canım canını çok yakar, travozol kremi arkadaşım bir kere sürdüm geçirdi demişti. Ama sürekli kullanmak bence iyi olmaz sonuçta pişik değil mantar kremi o. Bepanthol den ben çok çok memnundum onu da deneyebilirsin 
0 oy
önce (2,303 puan) tarafından
Cnm yuzde yuz sonuç aldığımı söylüyorum senin tercihin arko krem varya yeşil tüp onu önden sur evde zeytin yağı varsa üstüne süre altını bağla tertemiz oluyor benim oğlanın pisigi çok kötü olurdu resmen kanardi çok şükür bu şekilde yapınca hemen geçiyor 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 520 göst.
30 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Genc_anne (3,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 31 göst.
5 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 231 göst.
0 oy
27 cevap 915 göst.
24 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ruken kara (685 puan) tarafından soruldu

406,055 soru

12,172,754 cevap

36,641 kullanıcı

...