0 oy
72 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (433 puan) tarafından
Kızım kalbinde ufak delik var ve nöbet için ilaç kullanıyordu ilacı bıraktık çok şükür de kızlar kontrolü var süresi doldu randevu alamıyorum kendi doktorumuz 1 ay yokmuş prematüre bölümü. Şimdi ben yarına çocuk sağlığı ve hastalıklarına aldım randevu onlar kayıt açabilir dimi

1 cevap

0 oy
(782 puan) tarafından
Acarlar canım büyük ihtimalle acmazlarsa sen o bölüme gidip kayıt actirabilirsin nobetmi geçiriyordu kızın benim kızımın da kalbinde delik var ama kapanır dediler 
(433 puan) tarafından
Yoğun bakımda geçirmişti canım bir kezde hastanede. Birkaç tane daha delik vardı onlar kapanmıştı inşallah buda kapanmıştır geçmiş olsun canım
(1,382 puan) tarafından
bizde taaaa 21 haftalikkwn delik vaardi suan 3 bucuk yasinda delik yavas yavas kapaniyormus ilac vs kullanmadik her sene kontrole gidiyoruz
en son ekim ayinda gitmistik daha onceki senelerde cocuk dr yesil alan acmasi lazm di bu sene ekimde gittigimizde direk mhrsden randevu aldm oyle gittik
sanirim kilo aldikca kapanmasi lazm aama yemekte yemiyor
sizler ne zaman ogrendiniz delik oldugunu
(433 puan) tarafından
Dogumdan sonra öğrendik biz canım
(1,382 puan) tarafından
nöbet nasl gecirdi
benmki 6 aylikken şeytan dürtmesi gb titriyordu saniyelik doktora goturdugumuzde cisinj yaptigi icn oyle yapiyor demisti ama netten bakinca cok farkli seyler cikiyor
(433 puan) tarafından
Canım hastanede yatıyordu ben görmedim doktoru söyledi
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 67 göst.
0 oy
1 cevap 65 göst.
19 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sunshine15 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
0 oy
3 cevap 114 göst.
1 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cgdemselim (33 puan) tarafından soruldu

410,916 soru

12,365,636 cevap

41,983 kullanıcı

Kategoriler

...