0 oy
477 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (3,376 puan) tarafından

image

image

image

image

image

image

image

Bugün arkadaşlarla toplanıp gittik, yeni geldik. Yılbaşı konseptini çok güzel yapmışlar. Çektiğim 3 5 fotoğrafı paylaşayım. Kendimizle alakalı olanı da nstagrama atarım:D ❤️

7 Cevaplar

+10 oy
(2,474 puan) tarafından
Ben yabancıların kendi dini günlerini nasıl kutladıklarını görünce buruluyorum. Kutlamalarının ruhu var. Sonra ülkeme dönünce bizim özel dini günlerimize bakıyorum. Hiçbirine hak ettiği değer verilmiyor. Ruhu olan iftar sofraları, bayram kutlamaları, Cuma namazları yok sanki... 
tarafından
Aslında onlar görsel olarak süslüyor biz içimiz de kutluyoruz

Fransa da 2 ay önceden başlarlar yolları agaclari süslemeye çok da güzel efsane olur
Biz de ramazan gelmeden hazırlık yaparız yemekler yaparız, temizligi yaparız, çocuklar şeker toplar. aslında ikisi çok farkli değil sadece kültürel farklılık

Diğer resmi bayramlar biraz söndürülme çabası var ona rağmen yine de coşkuyla kutlanıyor okulda ♥️
(736 puan) tarafından
Lapsubelle ama şöyle olsa daha güzel olmaz mıydı? Mesela ramazan ayı yaklaştığında her yeri Allah'ın isimleri ile güzelce süslemek, ya da Kabe'nin canlı görüntülerini kalabalık yerlerde yayınlamak. Resmi bayramlarda da yeterince bayrak asilmiyor benim gözümde. Eskisi gibi de coşkuyla kutlanmiyor maalesef
(3,376 puan) tarafından
Evet bu dogru. Eskiden Ramazan geldiğinde böyle etraf vs çok coşkulu olurdu. Şenlikler doluydu hatırlarım küçükken camiye bile güle oynaya giderdik tüm mahalle (çocuktuk) şimdi ise AA ramazan geldi AA ne çabuk ramazan bitti vs. İnşallah Eski günlerde ki gibi olur her şey ❤️ resmi bayramlar bile çoğu zaman yasaklanıyor kutlamalar vs
(2,300 puan) tarafından
Bir arkadaşım Ramazan ayında yurtdışına gitmişti eşinin işi gereği orda yabancı arkadaşları varmış iftara davet edilmişler hayatımda böyle bir şey görmedim diyip gözleri parladı noldu diye sorduğumda o kadar özenle hazırlanıyorlarmış ki evin heryerinde Mübarek Ramada yazıları asılıymış sofra özenle hazırlanıp seccade lerle özel köşeler yapıyorlarmış çocuklara özel köşeler hazırlıyorlarmış akşamları Müslüman kesim bir araya gelmeye çalışıp hoş sohbet ediyorlarmış vay be dedim keşke bizdede olsa eskiden sanki bizdede vardı Ramazan'a özel çadırlar kurulup bişiler satılıyordu şimdi ahh nerdeee
(3,376 puan) tarafından
Kendi kültürümüzü ve gelenegimizi azaltıp insanların kültürüne laf ediyoruz. Halbuki olması gereken eşinin gördüğü şeyin tüm ülkemizde olması. İnşallah her şey düzelecek bacım
(2,300 puan) tarafından
Aynen öyle canım yargılamadsn önce bizim kendi kültürümüze geleneğimize sahip çıkmamız lazım
-Reklam-
+9 oy
(4,024 puan) tarafından
Güzel olan sen ve oğlun başka bişey güzel gelmiyo bna 
(4,024 puan) tarafından
Kutlamak isteyenlere saygım var onların görüşü evet  kutlamiyorum ama ben yorumu bu yüzden yapmadım gerçekten
(736 puan) tarafından
Tamam canım dediğim gibi özür dilerim
(4,024 puan) tarafından
Sorun değil cnm ❤️
(3,376 puan) tarafından
Ne naif insanlarsiniz ❤️ güzel kadınlar
(4,024 puan) tarafından
Sende öyle cnm ❤️
+1 oy
(12,901 puan) tarafından
adamlar yapıyor bu işi 
(3,376 puan) tarafından
Gerçekten öyle bacım
+1 oy
(132,298 puan) tarafından
o bebeyi 1 kez bile kizma l el kadar cocuk abd vatandasi
(12,901 puan) tarafından
şanslı şey :D
(3,376 puan) tarafından
Valla kızma demeyelim de anamı ağlattığı için serseniste bulunduğum çok:D
0 oy
tarafından

Yaaa yerim seni kuzum nasıl da bal :kissing:❤ ne güzel yapmışlar öyle bacım ☺

(3,376 puan) tarafından
Evet bacım keşke canlı görseydin, eşimle çocuğumla çekildim onları yüklemedim oralar daha da güzeldi. Bitanesin canım benim ❤️
0 oy
(5,498 puan) tarafından
İş Çok tatlısınızzzz, maşallah ❤️

Adamlar bu tür kutlamaları çok iyi yapıyorlar. Cadılar bayramı, noel, yılbaşı, Şükran günü. 
(3,376 puan) tarafından
Gerçekten öyle resmen her yere ruh geliyor, nasıl mutlu oluyorlar. ❤️
0 oy
(22,229 puan) tarafından

Siz daha tatlısınız fatmammm<3

(3,376 puan) tarafından
Canım benim bitanesin ❤️

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 801 göst.
0 oy
21 cevap 605 göst.
11 Kasım 2020 Kültür-Sanat kategorisinde Mybaby01. (1,019 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
6 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 315 göst.
6 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu

409,194 soru

12,298,560 cevap

38,389 kullanıcı

Kategoriler

...