Elbet çeker gülüm sen ben unutur Allah unutmaz yaşatır bi güzel onada bende yöneticiye sinir oldum hatta sanada diyeyim şimdi kim haklı kim haksız binada 8 daire var ve ben geldiğim günden beridir binayı temizlemeye gelen kadın benden hep su istiyor brn en üst kattayim karşı.komsudan yöneticiden kimseden değil gelip.benden istiyor zile basiyordu sonra bi gün yux yüze geldim kadınla zile basınca eşim genelde aciyordu ben müsait olmadığım için neyse bana dedi abla sen buraya gelmeden önce orada yaşayan abla hep şu verirdi sende bana verir misin dedi tmm dedim su verdim.her pazar yönetici anca bayram olur biesey olur kendi evine hortum takar merdivenleri yikatir eee ztn hakkı bu sonuçta para alıyor merdiven için asansör yok birsey yok aylık 200 veriyoruz asansör olan binaya kaynanam 50 TL.veriyor ve ben annemin evindeyken bana kargo gelmiş adam kimin ziline basmış bilmiyorum demiş açmıyorum onun uşağı yok yani adam sadece kapı açılması için basmış ona kargoyu vermeyecek kapıya bırakıp gidecek ama zile basmak zor gelmiş ve bu arada benim zile 7 24 basılır bende açarım.kapiyi o yüzden dün sinirlendim su yok dedim eşime yöneticinin uşağı yok para alıyor versin bi zahmet neden ille.biz.vermek.zorundayiz dedim beni milletle yüz göz etme diyip kapı önüne su koydu şimdi burda kim haklı artık sinir olmaya başladım kadınla yüz yüze gelsem dicem git yönetici versin yüz yüze gelemiyorum kadınla