0 oy
250 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,570 puan) tarafından

Kızlar geçen akşam görümce aramış eşim mesaide gelin annem burda çocuğu istiyor diye eşim mesaideydi  oda Büşra ya sor demiş ona sormadan karar vermem demiş neyse o gün beni de aradı . Akşam da benim kız aradı hala gel diye oda biz seni çağırdık baban annen izin vermiyor diye gelmedi dedi :D

Allah için bu ne hasetlik bizim karı koca beraber karar vermemiz sana niye dert oldu :D

Bende güldüm arkadan duydu sesimi :D

Kendi kocası onu kaale almaz kardeşi beni dinleyince zoruna gitti herhalde :angel:

5 Cevaplar

+1 oy
(3,799 puan) tarafından
Görümcedir kötülük etmiş olabilir sana neler yaptı bilmiyorum canım ama sonuç olarak o da kadın son cümlen hoş olmamış yani. 
(4,570 puan) tarafından
Son cümle ?? Öyle kocası onu takmaz kendi kafasına göre karar verir . Zoruna gidecek ne var bunda canım
-Reklam-
0 oy
(13,399 puan) tarafından

görümce dediğin için garipsemedim :D

(4,570 puan) tarafından
Yani niye o kadar koydu ki sana bu :D ay öyle dedi kız da hoparlör de konuşuyor küçücük 5 yaşındaki çocuğa öyle diyor annen izin vermedi diye gelmedi baban diyor :D
(13,399 puan) tarafından
aklınca sana laf çarpıyor ama çocuk da zannedecek gerçekten annem izin vermedi. çok hastalıklı bir davranış.
(4,570 puan) tarafından
Aman çok da tin :D evet biraz takıntılı bir ara biz wp da ne zaman görüldük diye bakıyormuş ağzından bir kaçırdı millet içinde
(13,399 puan) tarafından
napacakmış son görülmeni acaba :))
(4,570 puan) tarafından
Bilmem :D belki kocamla iş yaptik gece senin ne işine gelir :D
0 oy
(744 puan) tarafından
Başlıga bıtttımmmm jsjsjsjs:) :) :) :) 
(4,570 puan) tarafından
Sağolsun yapay zeka :D
0 oy
tarafından
Ay baslik efsoo
(4,570 puan) tarafından
:D yapay zeka :D
0 oy
(1,758 puan) tarafından

Hahahah benim kocamda bana danışmadan sormadan bişi yapmaz kaynanam kudurmuştu birgün bizim ailede 2 tane erkek var ikiside karıcı demiş :D canım kocam tabiki karıcı olcak bende kocamcıyım 

Şaka bir yana evlilik ve geçim budur birbirine saygıdır birbirinin fikrini almadan ortak karara varılmadan iş yapılmaz biz öyleyiz gayette güzel ilerliyoruz benim koca bazen abartıyo dışarda kahve içicek beni arıyo kendime kahve alayimmi diye hayır yani cimri bir insanda degilimki al tabiki neden soruyosun diyorum bilmem sormak istedim diyo :D

(4,570 puan) tarafından
Benimki ailesi konusunda bana danışır ondan deliriyor görümce hanım
(1,758 puan) tarafından
Ya deliricek ne varki sen onun karısısın tabiki sana soracak içi fesat insandan nefret geliyo bana
(4,570 puan) tarafından
Beni dinliyor ya kocası onu dinlemez

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,153 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
0 oy
1 cevap 90 göst.
0 oy
40 cevap 842 göst.