Biriyle hem çok iyi olup hem kötü nasıl olunur bilmiyorum gerçekten çok samimiyiz yada ben öyle sanıyorum ama kendisi de ağzıyla söylüyor ailecek gidip geliyoruz ailece bize bı kaç kere ayıp ettiler şöyleki genelde hep ben davet ederim bizdeyken birden kalkıp sahilde biriyle goruscez dediler bir kezde bize gelecekken abim geldi bize gelemiyoruz dediler son anda diyolar hazırlıkta yapmış tim abisini de tanıyoruz oda gelsin dedik neyse aslında ben bunları sorun etmedim hiçte kendisi davet etmez ama buraya geliyorlar bunuda sorun etmedim takı en son kızima olan davranışına kadar benim kızım çok cana yakın o arkadaşımı seviyor kucağına gelmek istedi kızım kendi kizida var kızımı kucağına alıp bunaldım ya diyerek bağırdı hızlıca başka yere koydu çok gücüme gitti aglayacaktim nerdeyse kendisini gerçekten çok seviyorum çok faydasını da gördüm ama yapı olarak ta kızına şiddet uygulayan biri o değilde başka biri yapsaydı tepkim farklı olurdu ama arama mesafe koymayı düşünüyorum artık sizce doğrumu yapıyorum bilmiyorum