+1 oy
273 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (771 puan) tarafından

Kızlar bu elbiseyi açık biri giyse nasıl kombin yapabilir açıklar için mi kapalılar için mi uygun bu elbise

image

11 Cevaplar

+2 oy
(2,193 puan) tarafından
Ben kapalı olsam giymem. Hat belli eder.

Açıklar da gayet giyebilir. 
(771 puan) tarafından
Nasıl kombin yapabilirim kemer taksam nasıl bı kemer güzel durur aceba
(2,193 puan) tarafından
Ben kemer takmadan salaş giyerim :) Saçımı daha yukarıdan toplarım. Açmam. Ayağıma da UGG tarzı rahat bir ayakkabı giyerim :)
-Reklam-
+1 oy
(1,318 puan) tarafından
Yani ben bir açık olarak almam sanırım bu elbiseyi bu kadar uzun giymiyorum yada kemerle biraz da olsa kullanılabilir 
(1,318 puan) tarafından
Rica ederim buna benzer bir elbisem var kemer sayesinde triko etekmiş gibi kombin yapıyorum ne yalan söyliyim
(771 puan) tarafından
Nasıl bı kemer hoş durur hangi renk mesela
(1,318 puan) tarafından
Krem rengi ve kahve çok hoş durur birde varsa beyaz
(771 puan) tarafından
Teşekkür ederim bı deneyim inşallah Güzel olur
(1,318 puan) tarafından
Dene bakalım inşallah istediğin sonucu alırsın
+1 oy
(4,248 puan) tarafından
Kombini zor Bi elbise bana kalırsa 
(771 puan) tarafından
Nedeenn
(4,248 puan) tarafından
Açık giyse çok uzun kapalı giyse ki ben kapalıyım ben bile nasıl kombinlerim bilemedim:)
(771 puan) tarafından
:)) bende bolemedim inşallah güzel fikir çıkar
(4,248 puan) tarafından
Hadi inşallah
+1 oy
(1,062 puan) tarafından
Açık olsam kesinlikle ara boy kestırırdım boyumu bıraz kesmesı ıcın uzun bıyda böyle hoş duruyor kısa boyda dız üstü ıyı bana göre 

Ve kesınlıkle kemer ıstıyor , saçlarda tepeden topuz yada tepeden baglı olur bu sekılde ense topuzu olmuş sanırım fotoda hoş durmuyor

Kapalıyım ve gıymem tesettüre uygun degıl bana göre trıko elbıseler heryerıne yapışıyor insanın
(771 puan) tarafından
Kestirmek istedim ama alt kısmında ayak bileğinin oraya doğru işleme gibi biseyi var terzi hoş olmaz model gider dedi peki nasıl bı kemer takarsiniz
(1,062 puan) tarafından
Birşey olmaz o motifi kesilen yere dıkebılır yada yukarı alabilir dıker fazlasını içten keser bence uğraşmak ıstememıs sızın terzı :)
Fermuar yuvarlak ve gümüş rengi o renk ve o sekılde oval tokalı bır kemer  şık olabilir
+1 oy
(126 puan) tarafından
İkiside giyebilir bence 
(771 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(291 puan) tarafından
Kemer tak cnm birde saçlarını arkadan sıkı at kuyruğu yap boyun kısmına küçük böyle yalik tarzı bez var ya bağlıyorlar onu bağla çok sık olursn siyah topuklu ayakkabı 
0 oy
(12,561 puan) tarafından
açıklar da böyle giyiyor, güzel kombin yapanlar var ama ben triko elbiseleri çok beğenmiyorum. daha doğrusu güzel duruyor ama hatları çok belli ediyor ve belli bir süre sonra sünüyor
0 oy
(9,590 puan) tarafından
Bence ikisi içinde uygun bu havalarda açık kişiler için de uygun bence güzel bir kemerle biraz yukarı doğru toplanıp dar bir şekilde tutturabilirsin güzel bir takı saç ve ayakkabıyla da güzel kombin olur
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Benim tarzım değil ama aldıysam aşağıdaki gibi  kombinler yapardim.

*Siyah veya beyaz spor ayakkabılar (resimdeki gibi)

Minimalist bir sırt çantası veya çapraz askılı çanta

Basit bir altın veya gümüş zincir kolye

Günlük hafif makyaj ve topuz ya da doğal saç

*Topuklu bot 

Gold veya gümüş aksesuarlar (küpe, bilezik, yüzük)

Küçük bir clutch çanta

Düz saç veya sıkı bir topuz ile iddialı bir makyaj (kırmızı ruj gibi)
0 oy
(620 puan) tarafından
Triko olduğu için kalın görünümü var. Uzunluğu sıkıntı değil yine ama etek kısmı geniş, hoş değil. Aynı modelden yeşili var bende. Etek boyunu kısaltıp, yanlardan daralttım. Ablamda boy olarak uzun aldı ama yanlardan kesip yırtmaç yaptı. İkimiz de açığız yani. Boyunuz uzunsa bu uzunlupa dokunmadan yandan yırtmaç atabilirsiniz. 
0 oy
(1,694 puan) tarafından
Bence giyilir çok güzel olur  hatta kapalılar bu modeli pek tercih etmiyor hat belli ettiği için ben sırf o yüzden almıyorum mesela 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 143 göst.
0 oy
34 cevap 1,285 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 392 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 373 göst.
18 Ağustos 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde A♡GÖNÜL♡S (3,675 puan) tarafından soruldu

408,285 soru

12,264,643 cevap

37,431 kullanıcı

Kategoriler

...