0 oy
139 göst.
önce Moda kategorisinde (2,305 puan) tarafından
Arkadslar mutfagini yenilicem insallah rabbm nasip ederse.mat siyah dolap tercih etmek istiyorm ama evdede 3cocuk var acaba temizligi falan nasil olur kullananlar var mi acaba kolay olur mu yada cok parmak izi falan birakirmj beni temizlerken yorarmi.cok hosuma gidiyor gorunus olarakta ama bi tereddut etmedim degil.hatta kullanan varsa modelde atabilirmi cok heycanliyim cunku evlendgmde yeni evim olmadi eski ve simdi yeniliyorm heycan basti sonradanda pisman olcak bisi yaptrmak istemiyorm.malum kucuk bisi degil geri dönusu olmayan bisj bana yardmci olurmusun hatta su model su renk daha kullansli dediginz varsa fikirlerinize acigim.

8 Cevaplar

+1 oy
önce (3,328 puan) tarafından

image

Ben beyazdan yanayım kulpsuz mat tavana kadar yaptırcam nasipse resım atarım birazdan

önce (1,809 puan) tarafından
Ver kizz yeni eve yeni eşya lazım sjsjjsjs Allah ocağın yardımcısı olsun diyeyim şimdiden sjsjsjjs benim kaynana dikkat eder şimdi dicek bize vermiş iyi bakalım görsün iyi baktigimiza sjsjsjjsjsjsj
Senın kaynanada sana nispet yapcak heee☺☺yok benım kaynanam iyidir hoştur ama benım gibi tıtız değildir maalesef bır yemek yapar ocağı mafeder yüzünede derım anne kapagı tam kapatma taşıyo hep diye ama yine aynı.. Gönül isterki her esyamı değişeyim ama herşey yepyeni kız ☺☺bıde ev yapmak asla kolay değil bır sürü borç harc olcak eksikleri sonrada tamamlarım nasipse
önce (1,809 puan) tarafından
Hee kiz ona kalmış sonuçta onun olacak banane :D sıfırdan ev yapmak tabi kolay değil bacım hemde çok zor :(( valla benim mehir olarak iki tane bilezigim var niyetim onları bozup evimin beyaz eşyasını almak şuan beyaz eşyam berbat birsey perdelerim halilarim bunları alacağım Rabbım yardım etsin bana ev almak eşime dediğim şeyler bana düşer bi anda alamam ztn artık o anki duruma bağlı Rabbım hayırlısı ile ev nasip etsin gerisi kendi geliyor sende evine yerleş inşallah Rabbım huzur mutluluk daim eylesin
Amin canım amin inşaAllah ❤❤❤
önce (13,421 puan) tarafından
Ay hayaldeki mutfak bembeyaz çok güzel  ♡
-Reklam-
0 oy
önce (236 puan) tarafından
Sürekli elin ustunde olacaksa silerim diyorsan kullan bence.  Kolay silinebilir dolap tercih et. Silince de yorulmazsin. 
önce (2,305 puan) tarafından
Evet aslinda hep mutfaktaym ama kucuk bebegim oldugu icnde zor olabiliyor bazen.oyuzden sormak istedim mat kullanilabilir mi diye bi yanmda nolursa olsn yaptr bosver icinde kalmasin diyor  bi yanmda nasil yetiscen diyor
önce (5,833 puan) tarafından
hep silersin de negerek var:))) kendine eziyet ve otanazi iskence yintemleri icin baska bir secenek belirle bence. dertsiz basina dert niya alasin ki:)) beyaz yaptir gec ferah ferah . hali ile perde ile renk katarsin mis gibi.
0 oy
önce (3,548 puan) tarafından
Ayy hayatının pişmanlığı olur canım, siyah aşırı toz belli ediyor her gün silmek zorundasın, benim tezgahım siyah mutteahit hangi akılla yapmış bilmiyorum 1 gün evde olmasam üstündeki tozu belli ediyor. 
Hadi ya gorunus olarak cok guzel evet ama iste temzligi bide evde  bebek olnca nasil yetisirim diye dusunmustum.suan kararsz kaldim bak
önce (3,548 puan) tarafından
Valla bebekle insan zor yetiştiriyor. Yaptıracağn yere de sor canim
0 oy
önce (832 puan) tarafından
Ay siyahtan vazgeç her zaman nasıl sileceksin
Evet iste bebegim de oldgu icn biraz bu yonunude dusnmem gerekiyor dedim ama herkez ayni fikirde sanirjm baska seceneklere bakicam
Ay başka seçeneğe bak birde kesinlikle çıtaları az el sürünce iz yapmayanı tercih et yoksa ha bire ekinde bez uğraşırsın.
Benim airfrey ve mikrodalga siyah yeminle hergun siliyorum hemen el izi çıkıyor gına geldi
0 oy
önce (2,235 puan) tarafından
Elini vursan el izi kalır bezi vursan bez izi kalır bence hiç o topa girme canım:))
Suan vazgeciyorm.:-D iyiki sormusm diyorm.kendime
0 oy
önce (9,559 puan) tarafından
Sakin öyle bir hata yapayım deme
Bukadr yorumdan sonra sanirim dusmjcem o hataya
0 oy
önce (1,016 puan) tarafından
Beyaz yap canım ne iz sorunun olur ne modası geçer ne pısmanlık verır 
0 oy
önce (3,038 puan) tarafından
Dolap değilde tezgah ım siyahtı önceki evimde berbat bişey. Su damlasa izi kalır sonra kireç izi kalır

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 402 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Dilancann (2,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 4,838 göst.
1 Mart 2020 Diğer kategorisinde Yakamoz (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 338 göst.
15 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Serappppppp (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 203 göst.
17 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Memleket sevdalisi (45 puan) tarafından soruldu

406,131 soru

12,176,099 cevap

36,654 kullanıcı

...