0 oy
87 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (27 puan) tarafından
18 aylık kız bebeğiniz kaç kilo acaba 

5 Cevaplar

0 oy
(639 puan) tarafından
10 kilo 500 gram canim ortalamada görünüyor 
(27 puan) tarafından
Benimde kızım 11 kilo ama doğru dürüst bişey yemiyo bende mecburen neyi çok seviyo onu en çok yediriyorum
(639 puan) tarafından
Benim kızımda tam tersi canım maşallah çok iştahlı ama kilo alamıyor çünkü hiperaktif hiç yerinde durmuyor yediklerini yakıyor ama illaki vitamin alıyor tabi yediklerinden
-Reklam-
0 oy
(19,483 puan) tarafından
8.5 kilo. En sağlıklısı bu abdbdb. Şaka bı yana kızım aşağı yukarı bu kiloda. Ne yaparsam yapayim yemiyor. Sağlığı yerinde Allah'a çok şükür. Her gün cinnet geçiriyorum. Patlayacak gibi sınırlı oluyorum. Ama bı işe yaramıyor. 
(22,049 puan) tarafından
Nasıl oldun dostum ')
Acile gittin mi o gün geçti mi ağrın
(19,483 puan) tarafından
Ay sağolasın dostum. Şükür daha iyiyim. Acile gittim. İğne yaptılar. 4 5 saat emzirme dediler. Baya fayda etti. Ama hala yüzde yüz açık değil belim. Fizik tedavi olmam lazım da erteledim hep. Sanırım daha fazla erteleyemiycem
(22,049 puan) tarafından
İyi cnm gitmene sevindim
Bazı yorumlar gitme bişi yapmiolar demistiler
Dua etmiştim sana kuzum
Erteleme sakın ne zmn gidebiliosa git cnm
Çok çok geçmiş olsun tekrardan
0 oy
(22,049 puan) tarafından
10 11 kilo

İştahı yoktu 

İştah açıcı şurup kullanıyiruz
0 oy
(2,199 puan) tarafından
15 kilo ama iştahmız çok fazla herşeyin fazlası ve azı zarar maalesef doktor diyet gibi saatli beslenme önerdi fazla kaçırdığı için yapamıyorum ama kıyamıyorum 
(12,583 puan) tarafından
kız yapma kız, obez olur ilerde Allah korusun. dinle doktoru
(2,199 puan) tarafından
Aslında hiç aburcubur vs yemiyor inanılmaz meyve ve yemek yemeyi seviyor kahvaltı çeşitleri çorba yoğurt , kendi yaptığım börek tatlı işlerini çok seviyor
Bende korkuyorum ama canı sıkılınca mutfağa gidip dolabı açmaya zorluyor vermezsemde ortalığı yıkıyor
(12,583 puan) tarafından
işte o börek ve tatlı işlerinden uzak tut. en çok sağlıksız kiloyu onlar yapar
(12,583 puan) tarafından
buz dolabına kilit al canım, onun iyiliği için dinle doktoru. çorba yapıyorsan unsuz yap, hamur işi verme, sebze ve et yesin yemek olarak. meyve yesin tabii ki ama rafine şeker içeren hiçbir şey verme
(2,199 puan) tarafından
Evet canım dikkat etmeliyim biliyorum 18 ay kontrolünde doktor uyardı durmalı 2 yaşına kadar diye
0 oy
(12,583 puan) tarafından

image

bak e nabızda aşı takviminin olduğu yere gir üstte 3 çizgiye tıkla persentil eğrisi var. turuncu alt sınır, sarı üst sınır, yeşil ortalama değer. lacivert de senin bebeğin. 18.ayda 7.8 kg alt sınır 13.8 üst sınır gösteriyor. bebeğin bu kilo arasındaysa sorun yok
(12,583 puan) tarafından
baş çevresi ve boy için de bu veriler mevcut. Sağlık ocağından girilen değerlere göre ölçülüyor

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 62 göst.
10 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 431 göst.
12 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Prenses__00 (630 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 105 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,614 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...