0 oy
252 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,160 puan) tarafından

Kizlar böyle bir cevap geldi. Konu savcılığa gitmiş. Sizce sonra ne olur? Ben şikayetimde adres eklemeyi unutmuştum. Olay akışında ne olur acaba? 

image

4 Cevaplar

+1 oy
önce (244 puan) tarafından
En çok da yardımcı olmak için burda post açan kişiye üzüldüm. Kadının vicdanı rahat etmedi post acti bir sure sonra kurgu dediler yalancı dediler beddua ettiler. Hep postun doğruluğuna inandım( inanmak istememis olmayı dilerdim) kadın en son hesap sildi başı yanar diye. Umarım kurtarılmıştır bebek. 
Kesinlikle.
önce (4,160 puan) tarafından
Kadına zaten hiç birşey denmemisti. Herkes destek oldu hatta. Hepimiz de şikayet ettik. Onu hiç suclamadik kendi kendine sildirmjs hesabı. Bahanesi de ablası anonim olarak onu takip ediyormuş. Yersen o da
Hayır sonradan çok şey denildi. Şikayet edildikten sonra çok şey dediler. Çok iyi hatırlıyorum
önce (247 puan) tarafından
Ben görmedim canım ama söylenilenlere göre baya beddua edilmiş hakaret boyutuna gelmiş sanırım
Postu ben açtım. Çünkü böyle bir iddia atıp kayboldu ortadan 2 gün içinde. Hesabını silmeden önce kimse ona birşey demedi herkes destek oldu . Ne hikmetse kendi kendine gitti
-Reklam-
0 oy
önce (17,235 puan) tarafından

Post çıksın üste.

Olayı hatırladım şimdi postu açan görürse ne oldu acaba bebek hala ailenin yanında mı 
Postu açan kayıplara karıştı ya
önce (50 puan) tarafından
Konu neydi acaba ben görmedim
0 oy
Canım arayıp bilgi aldığın zaman asla bilgi verilmiyor benimde  2 mail geldi, aradım sizlik bir durum kalmadı siz vatandaşlık görevinizi yerine getirdiniz diyorlar 
önce (50 puan) tarafından
Konu neydi acba
2 yaşında ki kız çocuğuna 15 yaşında ki abisi tarafından tecavüze uğradığını iddaa eden bir vatandaş vardı canım , onu şikayet ettik
Nereyi arayıp sordun canım ben de bir arayayım adres filan eklememistim çünkü
0 oy
önce (123 puan) tarafından
Kadın bir yorumda demişti özelden msj atıp tehdit eden bıle var yalan söylüyorsun dıye bence ondan dayanamadı ailesının baskısı da cabası. Baştan berı inandım bence doğruyduama eksik bir şeyler vardı 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 307 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Meltemm24 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 460 göst.
0 oy
5 cevap 246 göst.
18 Ocak 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 344 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Biricik yavrusum (1,438 puan) tarafından soruldu

406,425 soru

12,187,440 cevap

36,698 kullanıcı

...